Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΚΟ: Παραλληλίζοντας το χρυσό ηλιοβασίλεμα του Αμβρακικού με το γνωστό ενεχειροδανειστή: "Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ δεν θα μας τον κλέψει κανένας ΡΙΧΑΡΔΟΣ.."!!

-ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

          Ένας φίλος, έκανε το πιο έξυπνο σχόλιο της ημέρας, παραλληλίζοντας το χρυσό ηλιοβασίλεμα του Αμβρακικού με το γνωστό ενεχειροδανειστή ΡΙΧΑΡΔΟ που ως γνωστόν συνελήφθη σήμερα για λαθρεμπορία χρυσού.
      Ανάρτησε ΦΩΤΟ με το χρυσό ηλιοβασίλεμα του Αμβρακικού και με ευρηματικότητα γράφει: 

   "Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ δεν θα μας τον κλέψει κανένας ΡΙΧΑΡΔΟΣ.."!! και "Δεν εκτιμάται από κανέναν Ριχάρδο.....".....



6 σχόλια:

  1. Αφου κανενας κρατικος μηχανισμος δεν ελεγχει εναν τετοιο ποταπο "επιχειρηματία" που οτι κλεμμένο του πηγαιναν το ελιωνε και το εκανε πλακα και έβγαζε χωρις να πληρωσει φόρο ουτε euro τοσα πολλα μύρια....καλα εκανε. Πολυ καλα εκανε....Θα κοψουν απο καμια γριουλα τη συνταξη να ισοφαρισουν τη χασουρα...θα ρθει η ωρα που θα πληρωσουν ολοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι δικαιο εχεις 11΄32 . θυμαμε οταν επεσαν αυτα τα κορακια στην αγορα .. εδω και πολλα χρονια ... ηταν οι αρχες που μας ειχαν πεταξει μεσα στα μνημονια και την τεχνιτη κριση.. και στο τελος να σου πω οτι δεν προκειτε να παθει και καμια ζημια ο τυπος .. και αυτο γιατι απλα εχει πολυ χρημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ οτι δεν θα παθει τιποτα.τον ανελαβε ο Αλεξακης ο Κουγιας επειδη πιστευει στην αθωοτητα του...και μην σου περασει απ το μυαλο οτι ο αλεξακης τον ανελαβε επειδη μυρίστηκε πολυυυυυ χρημα γιατι θα "θυμωσω"....

      Διαγραφή
  3. Φιλαρακια μη μασάτε ...ισως για πολύ λίγο έως καθόλου θα παει μέσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ίδια γνώμη έχω και εγώ.Αν ήταν καθαρίστρια όμως δεν θα γλυτώνει τα ισόβια.Σε τέτοιο κράτος ζούμε και το ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο