Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα στο Κ.Υ. ΑΣΤΑΚΟΥ, αλλά η μόνιμη επωδός (δεν υπάρχει… οδηγός ασθενοφόρου) συνεχίζεται!!!

Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!!!

Του Παναγιώτη Στάϊκου
Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!!!
       Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, για να φρεσκαριστεί το Κέντρο Υγείας Αστακού και μπράβο τους εθελοντές και στους δωρητές-προμηθευτές, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!!!
       Έτσι σήμερα το πρωί στις 8:45 με πήραν να πάω στην Χρυσοβίτσα, από όπου και η φωτογραφία, γιατί ένας ασθενής με βαριά καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια είχε  έντονη  δύσπνοια  και αφού κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας, από εκεί τους είπαν, ότι δεν έχουμε οδηγό, ο οποίος θα έρθει μετά τις 3:00 το μεσημέρι.

      Εγώ άφησα το Ιατρείο μου και πήγα αμέσως και ο ασθενής πήγε στο Νοσοκομείο, όπως ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη!!!.........



      Για το θέμα, αυτό έγινα πολλές φορές κακός, με αποτέλεσμα να προπηλακιστώ λεκτικά και σωματικά από κάποιους "γιατρούς", ή να δεχθώ με κάποια ανόητα σχόλια - επιθέσεις, ότι το κάνω για να απαξιώσω το Κ.Υ (το Κ.Υ απαξιώνεται μόνο του, όταν δεν μπορεί, να παρέχει  στους πολίτες τα αυτονόητα), το κάνω από ανταγωνισμό και άλλα ανόητα, ενώ εμένα με συμφέρει σε προσωπικό επίπεδο, να λειτουργεί με ελλείψεις και δεν έχω πάρει χρήματα ποτέ όταν πήγα με το δικό μου αυτοκίνητο και τους διακόμισα ή στο Κ.Υ ή στα Νοσοκομεία, αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω, μέχρι να σταματήσει η επωδός δεν έχουμε οδηγό, γι‘ αυτό έχω δεσμευτεί πως μεταξύ των οχημάτων, που θα προμηθευτούμε για τον Δήμο, θα είναι και το Δημοτικό Ασθενοφόρο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αστακός 26/11/2018

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός  


21 σχόλια:

  1. καταρχην σταικε οταν κανεις το καθηκον σου δεν χρειαζεται να μας το υπενθυμιζεις καθε φορα δευτερον το οτι δεν υπαρχει ασθενοφορο εισαι και εσυ υπαιτιος υπηρετησες στο δημο γιατι δεν φροντισες να υπαρχει απο τοτε,τωρα που εβαλε υποψηφιοτητα ο τριανταφυλλακης σε επιασε ο πονος για τους κατοικους το κεντρο υγειας και ολα;οσο για τις υπηρεσιες που προσφερεις στο ιατρειο σου δεν νομιζω να ειναι δωρεαν ο κοσμος σας βαρεθηκε τοσα χρονια ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζεις να θίγεις κόσμο, να πετάς λάσπη, μόνο και μόνο για το μεγάλο "θα"..Δεν πειθεις ότι το κάνεις για τον όρκο στον Ιπποκράτη κτλ..Άστο ,μαθαμε..Κι αν επέλεξες να φας, και το κατάφερες ,τον Σιακαμπενη,ελπιζω να μην κάνεις το 2 στα 2 με τον αγαπημένο φίλο σου, συνάδελφο και συνυποψηφιο σου Τριανταφυλλακη..
    Πλέον, έχεις τερματίσει τη γραφικότητα.. Κοίτα γύρω σου και ρώτα έναν αν συμφωνεί με τη χολή, που στάζεις για το ΚΥ.. Στην τελική, με το υπάρχον προσωπικό, βρες εσύ ρεαλιστική λύση να υπάρχει οδηγός σε 24ωρη βάση. Και να θυμάσαι, μιλάμε για ανθρώπους στο τιμόνι, και όχι μηχανές.
    Παρακαλώ να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εκει που υπηρχε μια δυνατη φιλια με επισκεψεις σε γιορτες και κοινα τραπεζια διασκεδασης.........Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν καλέσανε το ΕΚΑΒ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα για όλους εκείνους που περιμενουν να έρθει το ασθενοφόρο κ η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή είτε είναι στον Αστακό κ τα χωριά του είτε είναι στο Μύτικα ώσ ποτε λοιπόν θα ακούμε φρουδιεσ υποσχέσεις ώσ ποτε θα είμαστε αποκομμένοι από το πολιτισμό δε ζητάμε κύριοι παράλογα πράγματα ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο σε κάθε κέντρο υγείας ζητάμε μη μασ το στερειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΟΥΤΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που υποστηρίζετε αυτό το άθλιο σύστημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων ,αν τύχει και τα χρειαστείτε, θα λέτε άλλα .
    Αυτός που θα έπιανε δουλειά στις 3 ,αν τον παίρνανε τηλέφωνο και του λέγανε έλα να οδηγήσεις μια ώρα πήγαινε-έλα ,θα αρνούνταν ; Δεν νομίζω ,άλλωστε τις περισσότερες φορές στην βάρδια τους δεν κάνουν απολύτως τίποτα .
    Έλεος να ψάχνετε συνεχώς δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα .
    Αν εγώ ήμουν υπεύθυνος για την λειτουργία του Κ.Υ και είχα 3 οδηγούς, θα τους είχα εναλλάξ 24ωρη εφημερία στο σπίτι τους, αν τους χρειαζόμουν αυτό το χρονικό διάστημα σε 5-10 λεπτά θα μπορούσαν να έχουν φύγει με το ασθενοφόρο .Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιες μηχανες ρε 2:53 σκοτωνοντε στη δουλεια οι οδηγοι αθανατο ελληνικο δημοσιο πολυ πασιεντζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κερδίζονταν οι δημ. εκλογές με αρώματα
    Τότε ολοι είχαμε τόσα λίγα, για να πάρουμε κολώνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε ο μονομ υπεύθυνος για την κατάσταση του κ Υ αστακου υπήρξατε διευθυντής τη κάνατε για οδηγούς τότε είχατε δε θέλετε να βλέπετε οτό όλα αλαζουν στο Κ Υ προς το καλύτερο και αυτό το πολεμάς μόνο ψιφουλακια είστε απαράδεκτος κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξερω αν το επιτρεπει ο νομος εργασια χωρις αμοιβη για φιλανθρωπικους σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ. ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟΤΕ Κ ΣΤΑΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ; ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Μάθε λοιπόν κύριε 2:33 , ο οποίος δείχνεις αγένεια , όταν μου λες κατ ‘ αρχήν Στάικε και όχι κύριε Στάικε και οι άλλοι .
    Πως όταν λοιπόν ήμουν εγώ Δήμαρχος το Κέντρο Υγείας είχε δυο Ασθενοφόρα . Ένα το Κρατικό και ένα αυτό που έχουμε σήμερα,το οποίο είχε δωρίσει πρώην Δήμαρχος Αστακού ο κύριος Σαμαράς και Διευθυντής στο Κ.Υ δεν ήμουν εγώ ,αλλά ο κύριος Γρηγόρης Ζούλας , με τον οποίο είχα Άριστη συνεργασία και όποτε δεν υπήρχε οδηγός και την εποχή που ήμουν στο Κ.Υ μέχρι το 2006, αλλά και μετά το έπαιρνα και οδηγούσα εγώ το Ασθενοφόρο όταν δεν υπήρχε οδηγός ( πάτησε στο ψαχτίρι του υπολογιστή και δες πως όταν χρειάστηκε και δεν υπήρχε οδηγός στην Δεσκάτη Γρεβενών πήρε τα κλειδιά χωρίς να τον εμποδίσει κανένας και οδήγησε το ασθενοφόρο ,χωρίς να είναι γιατρός σαν εμένα και ήταν πίσω στο ασθενοφόρο και ο γιατρός που εφημέρευε και όλοι του είπαν μπράβο και το είχαν αναδείξει και οι τηλεοράσεις , αλλά τον Στάικο να τον κρεμάσουμε .
    Όσο γιατί δεν το πήρα εγώ τότε σαν Δήμαρχος την τετραετία 2007-2010 ,σας θυμίζω πως τότε μέσα σε 4 χρόνια πήραμε 12 αυτοκίνητα και μηχανήματα και αν ήξερα πως θα γινόντουσαν αυτά τα χάλια ,εκεί που πήραμε 4 πυροσβεστικά θα παίρναμε 3 και ένα ασθενοφόρο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά,θα το πάρουμε σε αυτή την τετραετία και σας πονέσει πολύ .!!!
    Το πρόβλημα με το ασθενοφόρο προέκυψε όχι σήμερα, που είναι υποψήφιος ο κύριος Τριανταφυλλάκης , αλλά πριν από (3) τρία χρόνια όταν μια εφημερεύουσα γιατρός με εμπόδισε ουρλιάζοντας να το πάρω για περιστατικό με διάτρηση στομάχου , ο οποίος τελικά πήγε στο Νοσοκομείο κουλουριασμένος από τους ισχυρούς πόνους μέσα σε μια κλούβα αγροτικού και δεν θα σταματήσω μέχρι να δοθεί η εφικτή λύση .
    Πάψτε λοιπόν να ψεύδεστε και να με συκοφαντείτε και αισχρά ψέματα , πως δήθεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός με τον κύριο Τριανταφυλλάκη , αφού και οι συναδελφικές και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Γιάννη είναι Άριστες .!!!!
    Έτσι λοιπόν , όταν πριν μια εβδομάδα περίπου στις 7:30 το πρωί , όταν πήγα εγώ στο Κέντρο Υγείας έναν άνθρωπο που τον έφεραν στο λιμάνι από την ιχθυοκαλλιέργεια στην οποία εργαζόταν με βαρύ έμφραγμα και τον πήγα εγώ με το αυτοκίνητό μου << ασθενοφόρο >> , εκεί λοιπόν ήταν εφημερία ο κύριος Τριανταφυλλάκης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε Άριστα , ο οποίος βρήκε στο τηλέφωνο οδηγό ,γιατί δεν ήταν στην βάρδια και συνόδεψε το περιστατικό στο Νοσοκομείο , όπως ορίζουν η Ιατρική Δεοντολογία και ο Όρκος τον οποίο έδωσε και εκείνος στον Ιπποκράτη .
    Είτε είμαι λοιπόν εγώ ο επόμενος Δήμαρχος ή ο Γιάννης ή άλλος, οι συναδελφικές και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Γιάννη είναι Άριστες .!!!!
    Και θα παραμείνουν άριστες και πάψτε τις συκοφαντίες σας .
    Επομένως ποιον κόσμο συνεχίζω να θίγω και να πετάω λάσπη , όπως λέει ό άλλος.
    Ο μόνος ο οποίος μιλάει με σωφροσύνη, είναι ο κύριος 6:04.!!!!
    Μάθετε λοιπόν γιατί πλέον δεν υπάρχει το ιατρικό απόρρητο , πως ο ασθενής που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αξιοπρέπεια και πέθανε στο Νοσοκομείο μετά από αρκετές ώρες με αξιοπρέπεια , πως ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος , ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσιβίτσας Ανδρέας Ζορμπάς και ότι έγραψα δεν το έγραψα για να παινευτώ ότι έκανα το καθήκον μου , γιατί αυτό είναι αυτονόητο σε κάθε πολιτισμένη Χώρα , αλλά για να αναδείξω την σπουδαιότητα του ασθενοφόρου .
    Όσο για το αν οι 10 πρώτοι ασθενείς που λέτε , ότι δεν εξετάζονται δωρεάν , το ξέρει όλη η κοινωνία και μπορεί να το διαπιστώσει , όποιος από εσάς θέλει και έρθει από τις 7:15 το πρωί μπορεί να το διαπιστώσει και να πάψετε να συκοφαντείτε και πέραν αυτών όποιος πει πως δεν έχει χρήματα εξετάζεται δωρεάν είτε είναι ένας ή 100 .
    Παρακαλώ να το αναρτήσετε .
    Παναγιώτης Στάικος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Μάθε λοιπόν κύριε 2:33 , ο οποίος δείχνεις αγένεια , όταν μου λες κατ ‘ αρχήν Στάικε και όχι κύριε Στάικε και οι άλλοι .
    Πως όταν λοιπόν ήμουν εγώ Δήμαρχος το Κέντρο Υγείας είχε δυο Ασθενοφόρα . Ένα το Κρατικό και ένα αυτό που έχουμε σήμερα,το οποίο είχε δωρίσει πρώην Δήμαρχος Αστακού ο κύριος Σαμαράς και Διευθυντής στο Κ.Υ δεν ήμουν εγώ ,αλλά ο κύριος Γρηγόρης Ζούλας , με τον οποίο είχα Άριστη συνεργασία και όποτε δεν υπήρχε οδηγός και την εποχή που ήμουν στο Κ.Υ μέχρι το 2006, αλλά και μετά το έπαιρνα και οδηγούσα εγώ το Ασθενοφόρο όταν δεν υπήρχε οδηγός ( πάτησε στο ψαχτίρι του υπολογιστή και δες πως όταν χρειάστηκε και δεν υπήρχε οδηγός στην Δεσκάτη Γρεβενών πήρε τα κλειδιά χωρίς να τον εμποδίσει κανένας και οδήγησε το ασθενοφόρο ,χωρίς να είναι γιατρός σαν εμένα και ήταν πίσω στο ασθενοφόρο και ο γιατρός που εφημέρευε και όλοι του είπαν μπράβο και το είχαν αναδείξει και οι τηλεοράσεις , αλλά τον Στάικο να τον κρεμάσουμε .
    Όσο γιατί δεν το πήρα εγώ τότε σαν Δήμαρχος την τετραετία 2007-2010 ,σας θυμίζω πως τότε μέσα σε 4 χρόνια πήραμε 12 αυτοκίνητα και μηχανήματα και αν ήξερα πως θα γινόντουσαν αυτά τα χάλια ,εκεί που πήραμε 4 πυροσβεστικά θα παίρναμε 3 και ένα ασθενοφόρο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά,θα το πάρουμε σε αυτή την τετραετία και σας πονέσει πολύ .!!!
    Το πρόβλημα με το ασθενοφόρο προέκυψε όχι σήμερα, που είναι υποψήφιος ο κύριος Τριανταφυλλάκης , αλλά πριν από (3) τρία χρόνια όταν μια εφημερεύουσα γιατρός με εμπόδισε ουρλιάζοντας να το πάρω για περιστατικό με διάτρηση στομάχου , ο οποίος τελικά πήγε στο Νοσοκομείο κουλουριασμένος από τους ισχυρούς πόνους μέσα σε μια κλούβα αγροτικού και δεν θα σταματήσω μέχρι να δοθεί η εφικτή λύση .
    Πάψτε λοιπόν να ψεύδεστε και να με συκοφαντείτε και αισχρά ψέματα , πως δήθεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός με τον κύριο Τριανταφυλλάκη , αφού και οι συναδελφικές και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Γιάννη είναι Άριστες .!!!!
    Έτσι λοιπόν , όταν πριν μια εβδομάδα περίπου στις 7:30 το πρωί , όταν πήγα εγώ στο Κέντρο Υγείας έναν άνθρωπο που τον έφεραν στο λιμάνι από την ιχθυοκαλλιέργεια στην οποία εργαζόταν με βαρύ έμφραγμα και τον πήγα εγώ με το αυτοκίνητό μου << ασθενοφόρο >> , εκεί λοιπόν ήταν εφημερία ο κύριος Τριανταφυλλάκης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε Άριστα , ο οποίος βρήκε στο τηλέφωνο οδηγό ,γιατί δεν ήταν στην βάρδια και συνόδεψε το περιστατικό στο Νοσοκομείο , όπως ορίζουν η Ιατρική Δεοντολογία και ο Όρκος τον οποίο έδωσε και εκείνος στον Ιπποκράτη .
    Είτε είμαι λοιπόν εγώ ο επόμενος Δήμαρχος ή ο Γιάννης ή άλλος, οι συναδελφικές και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Γιάννη είναι Άριστες .!!!!
    Και θα παραμείνουν άριστες και πάψτε τις συκοφαντίες σας .
    Επομένως ποιον κόσμο συνεχίζω να θίγω και να πετάω λάσπη , όπως λέει ό άλλος.
    Ο μόνος ο οποίος μιλάει με σωφροσύνη, είναι ο κύριος 6:04.!!!!
    Μάθετε λοιπόν γιατί πλέον δεν υπάρχει το ιατρικό απόρρητο , πως ο ασθενής που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αξιοπρέπεια και πέθανε στο Νοσοκομείο μετά από αρκετές ώρες με αξιοπρέπεια , πως ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος , ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσιβίτσας Ανδρέας Ζορμπάς και ότι έγραψα δεν το έγραψα για να παινευτώ ότι έκανα το καθήκον μου , γιατί αυτό είναι αυτονόητο σε κάθε πολιτισμένη Χώρα , αλλά για να αναδείξω την σπουδαιότητα του ασθενοφόρου .
    Όσο για το αν οι 10 πρώτοι ασθενείς που λέτε , ότι δεν εξετάζονται δωρεάν , το ξέρει όλη η κοινωνία και μπορεί να το διαπιστώσει , όποιος από εσάς θέλει και έρθει από τις 7:15 το πρωί μπορεί να το διαπιστώσει και να πάψετε να συκοφαντείτε και πέραν αυτών όποιος πει πως δεν έχει χρήματα εξετάζεται δωρεάν είτε είναι ένας ή 100 .
    Παρακαλώ να το αναρτήσετε .
    Παναγιώτης Στάικος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριε Σταικε, δεν εχει αναγκη δημοτικου ασθενοφορου ο Δημος μας. Ασθενοφορο υπαρχει. Αναγκη απο οδηγους εχει. Προσλαβετε εσεις λοιπον δυο οδηγους, τοποθετειστε τους στο Κ.Υγειας, πληρωστε τους απο την τσεπη σας και οταν ...... ερθετε στην εξουσια, θα βρειτε τροπο να τους μονιμοποιησετε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Ακούστε λοιπόν κύριε 11:51 π.μ
    Ασφαλώς δεν φοβάμαι να σας απαντήσω και δεν έχω ποτέ μου δώσει χαρακτηρισμό σε πολιτικό μου αντίπαλο ,ούτε θα δώσω .
    Όταν εγώ ρισκάρω και μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου ασθενείς , ρισκάρω πρώτα την ζωή μου και μπορεί αν γίνει τρακάρισμα να σκοτωθώ εγώ ή ο ασθενείς ή και οι δύο , ενώ θα μπορούσα να πίνω τον καφέ μου .
    Όταν ο Δήμαρχος Δεσκάτης Γρεβενών πήρε το ασθενοφόρο , όταν δεν υπήρχε οδηγός , δεν σκέφτηκε αν γίνει ατύχημα ,αλλά να σωθεί ο τραυματίας και από όλα τα κανάλια εισέπραξε επαίνους και εσείς κοιτάξετε πως θα μου ‘’ βγάλετε τα μάτια’’ . Δεν φαντάζομαι να χαρακτηρίζετε αυτό ως βρισιά ;
    Οι ασθενείς που μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο μου, μπαίνουν με την θέληση τους , εάν δε συμβεί το απευκταίο , το οποίο εσείς αναφέρετε ( βλέπετε ότι όχι δεν σας βρίζω ,αλλά σας μιλώ και στον πληθυντικό ) ,θα έχω την συνείδηση μου ήσυχη ,ότι έκανα το καθήκον μου για να σωθεί η ζωή του , όπως το έχουν κάνει και οι οδηγοί ασθενοφόρων , που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν εμπλακεί σε θανατηφόρα ατυχήματα . Οι Αστικές μου ευθύνες , προκειμένου να σώσω μια ζωή, με αφήνουν αδιάφορο , αφού θα είχα κάνει το καθήκον μου, αφού και ο Ιπποκράτης λέει ,πως κάθε γιατρός έχει ευθύνη, να προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσον ,να σώσει την ζωή του ασθενή , που κινδυνεύει .
    Βλέπετε λοιπόν κύριε ,πως εγώ σκέπτομαι διαφορετικά από εσάς , είτε πρόκειται για την διακομιδή ασθενούς ή για τον άνθρωπο , ο οποίος σε μια πυρκαγιά υπάρχει περίπτωση να χάσει την ζωή του όταν οδηγεί τα πυροσβεστικά του Δήμου ( τα οποία προμηθευτήκαμε στην τετραετία μου ως Δημάρχου Αστακού μαζί με άλλα 8 μηχανήματα , όπως την χάνουν και επαγγελματίες πυροσβέστες.
    Εγώ πάντως εάν κάποτε χρειαστείτε ασθενοφόρο , γιατί είτε για τι δεν υπάρχει οδηγός ή το ασθενοφόρο πριν από λίγη ώρα είχε φύγει με άλλον ασθενή , εγώ προτίθεμαι να σας διακομίσω εντελώς δωρεάν , ούτε την βενζίνη που λέει ο κόσμος , εφόσον εσείς μπείτε με την θέλησή σας .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε 12:55μ.μ
    Σοβαρευτείτε και αφήστε τα αστειάκια , για ένα τόσο σοβαρό θέμα.!!!
    Ακόμη και αν εγώ όπως λέτε,πλήρωνα από την τσέπη μου δύο οδηγούς, δεν θα είχαν δικαίωμα να οδηγήσουν σύμφωνα με το τυπικό γράμμα του Νόμου και οι ίδιοι δεν θα αναλάμβαναν αυτή την ευθύνη ,γιατί σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος θα είχε αστικές ευθύνες .
    Εδώ υπάρχει μόνιμος υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Αστακού , ο οποίος είναι φύλακας , αλλά δεν έχει το απολυτήριο Λυκείου , που απαιτεί ο Νόμος και δεν μπορούν να τον κάνουν οδηγό, όπως είχε γίνει πολύ παλιά με τον κύριο Λάμπρο Καρακώστα .
    Επομένως η μόνη λύσει είναι το Δημοτικό Ασθενοφόρο .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΕΣΕΙΣ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ.

      Διαγραφή
  18. Ολοι οι γιατροι του αστακου θελουν να γινουν δημαρχοι ποτε ενηενημερονωνται για ιατρικα θεματα οι ιατρικη επιστημη προχωρα με ταχυτατα βηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8, 31 ειναι αλλη τεχνη η πολιτικη και άλλη τέχνη-επιστημη είναι η Ιατρική ή ας πούμε η Αεροναυπηγικη τέχνη-επιστημη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο