Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Κατέρρευσε γέφυρα στην Καβάλα | Φωτογραφίες




Δύο οχήματα υπέστησαν ζημιές - Απεγκλωβίστηκαν σώοι οι δύο οδηγοί και ο επιβάτης του ενός οχήματος

        Άφωνοι έμειναν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνταν στην οδό Νυρεμβέργης στην Καβάλα, μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο, όταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα  είδαν να… πέφτει η γέφυρα, στο ρεύμα προς Ξάνθη!.....



    Η γέφυρα, η οποία έπαθε καθίζηση από άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, παρέσυρε έναν γερανό και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, προκαλώντας στα δύο οχήματα ζημιές, με τους οδηγούς τους να είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί διερχόμενων οδηγών.
       Η κυκλοφορική συμφόρηση που προκλήθηκε από το ατύχημα ήταν πολύ μεγάλη έως ότου επέμβει η Τροχαία και ρυθμίσει την εκτροπή της κυκλοφορίας σ’ ένα τμήμα του οδικού δικτύου που καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.
      Τον Αύγουστο του 2016 είχε διαπιστωθεί τρύπα στο οδόστρωμα, στο ίδιο περίπου σημείο της γέφυρας.
        Πριν από τρία χρόνια η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας είχε προχωρήσει σε μικρής κλίμακας εργασίες συντήρησης στις ενώσεις των αρμών, χωρίς ωστόσο ποτέ να τεθεί κανέναν θέμα επικινδυνότητας της. Πάντως, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας δεν ένταξε το βάρος του γερανοφόρου οχήματος που διέρχονταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
gefyra1
gefyra3
grfyra2
IMG_1772
45745876_202406137309810_55
Image-2
IMG_1770

Πηγή: kavalapost.gr, proninews.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο