Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Aτύχημα ο τραγικός θάνατος του 25χρονου Άγγλου στην Πάλαιρο

      Φως στο μυστήριο του τραγικού θανάτου του 25χρονου Άγγλου στην Πάλαιρο επιχειρεί να δώσει η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

        Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας ενεργείται προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία για θανάσιμο τραυματισμό.
      Φέρεται να έχει ωστόσο αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενου του ατυχήματος. Αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
        Ο άτυχος νέος βρέθηκε χθες τα ξημερώματα νεκρός στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων στην οποία διέμενε. Είχε πέσει στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων................



      Το γεγονός πως το αστυνομικό δελτίο αναφέρει πως ο 25χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατατείνει στην εκδοχή του ατυχήματος. Ο νεαρός βρισκόταν στην Πάλαιρο από τον περασμένο Μάιο καθώς εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.
          Το μοιραίο για αυτόν βράδυ φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ συμμετέχοντας μάλιστα στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του ξενοδοχείου για το κλείσιμο της σεζόν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των σοκαρισμένων φίλων του.

https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο