Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η ΛΕΥΚΑΔΑ θέλει να στείλει 10.000 τόνους στον ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ | ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

            Επίσημο αίτημα προς τον ΦΟΔΣΑ 3ης διαχειριστικής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας να δεχθεί στον ΧΥΤΑ Παλαίρου 8.000-10.000 τόνους απορριμμάτων, για χρονική διάρκεια ενός έτους υπέβαλλε ο Δήμος Λευκάδας. Η ποσότητα αυτή θα είναι για ένα χρόνο, σύμφωνα με το αίτημα, προκειμένου να αντιμετωπίσει προσωρινά η Λευκάδα το οξύτατο πρόβλημα διάθεσης των απορριμμάτων της που έχει προκύψει εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στη χωματερή. 
        Μετα το αίτημα αυτό αναμένονται εξελίξεις και σίγουρα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ακτίου Βόνιτσας για λήψη θετικής ή αρνητικής απόφασης για την μεταφορά των απορριμμάτων της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ..........


     Στο μεταξύ ο αγωνιστής καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής με δήλωση του εξέφρασε την αντίθεσή του στη μεταφορά απορριμμάτων και είχε τονίσει κατηγορηματικά: 
    "-Όχι κ. Βλάχο, αγαπητοί γείτονες Λευκαδίτες δεν θα κάνουμε το τόπο μας χωματερή σας. Έχετε ένα ορεινό όγκο αρκετά μεγάλο. Λύση έχετε. Γιατί δεν την αξιοποιείτε; -Το συμφέρον μας το ξέρουμε καλύτερα από εσάς. Δεν έχετε μόνο εσείς τουρισμό, έχουμε και εμείς. Δεν είμαστε ανάλγητοι. Απλά είμαστε ρεαλιστές. Αγαπάμε το τόπο μας. Δεν έχουμε δικαίωμα αυτή την ομορφιά της φύσης βουνό-πεδιάδα- θάλασσα να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ως χωματερή.
         Αν οι δικές μας Δημοτικές Αρχές διαχρονικά και σε βάθος χρόνου έκαναν αυτή τη τεράστια πολιτική ανοησία της δημιουργίας και λειτουργίας του ΧΥΤΑ μέσα στη καρδιά του Δήμου μας, σε μία πύλη εισόδου-εξόδου της Δυτικής Ελλάδας, υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις που θα σταματήσουμε τη παραπέρα υποβάθμιση του τόπου μας. Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη αν έχει πολιτικό ανάστημα να γίνει τοπικό δημοψήφισμα. Και ότι αποφασίσουμε θα το δεχτούμε όλοι..

           Επίσης η Δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση» Ακτίου–Βόνιτσας, σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, μόλις έμαθε ότι ο Δήμος Λευκάδας υπέβαλε Αίτημα μεταφοράς των απορριμμάτων του στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ τόνισε: "-Κεραυνός εν αιθρία; -Όχι βέβαια, όχι μόνο γιατί ξανάγινε (σκουπίδια Αιγίου, Πύργου, κλπ) αλλά και επειδή η τοπική ειδησεογραφία αναφέρεται εδώ και μέρες για την φωτιά των σκουπιδιών της ΄Λευκάδας. Τι κάνουμε λοιπόν; -Ο Δήμος μας έχει οποιοδήποτε σχέδιο δράσης εκτός από τα όχι και τα ναι, και κυρίως τα όχι που είναι γνωστό πως γίνονται ναι;"......

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: 



23 σχόλια:

  1. Ο αγωνιστής καθηγητής κύριος τριαντακωνσταντης (όπως τον αποκαλεί ο συντάκτης του κειμενου)θα πρεπει να καταλάβει ότι η Λευκάδα στην Ελλάδα ανήκει εκτός Και αν ο κύριος καθηγητής πιστεύει κάτι αλλο.Και σαν Έλληνες που είμαστε πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον αλλον.Δεν θα πρέπει να συμπεριφερομαστε σε συμπατριώτες μας λες και ανήκουν σε άλλο κράτος.Εκτος αν του έχουν μείνει υπολειμματα από τον εμφύλιο που οι Έλληνες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.Ο εν λόγω κύριος έχει άποψη παντός επιστητού.Και προσπαθεί να την επιβάλει κιολας με τον διχαστικό του λόγο.Και το χειρότερο όλων είναι πως υπάρχουν και κάποιοι που τον σιγονταρουν.Προφανως της ίδιας παράταξης που εκπροσωπεί ο κύριος Τριαντακωνσταντης για να μην σκεφτώ το χειρότερο το οποίο είναι να εξυμνεί ο ίδιος τον εαυτό του μέσα από πολλούς και διαφορετικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού λές ότι εμεις οι Έλληνες να βοηθάει ο ένας Έλληνας τον διπλανό του Έλληνα
      Γιατί δέν δίνουν οι πλούσιοι Ελληνες-Λευκάδιοι τα λεφτά τους στους φτωχούς Ελληνες-Λευκάδιους
      και οι πλούσιοι Ελληνες-Βονιτσάνοι στους φτωχούς Ελληνες-Βονιτσάνους
      Κ.ο.κ.

      Διαγραφή
  2. Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ υπάρχει;

    Έρχεται φοβερή αποκάλυψη.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι γιατί όχι, αλλά με κάποιο αντάλλαγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αναγνώστη 1:28 π.μ

    Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι να μην γίνει

    ο τόπος μας χωματερή.

    Για τα υπόλοιπα γράψτε το όνομα σας και θα πούμε πολύ περισσότερα.

    Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου.

    Ελπίζω να προβληματιστείτε.

    Μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο μου , θα σας δωρίσω ένα.

    Αφού το διαβάσετε θα καταλάβετε πολλά πράγματα.

    Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν εκπροσωπώ καμία παράταξη.

    Είμαι ελεύθερος πολίτης και όχι φοβισμένος υπήκοος.

    Είμαστε ίσοι, αλλά ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νέα εφεύρεση του Δήμου Λευκάδας: Τα σκουπίδια στο σπίτι του γείτονα.. Α ρε έρμη Πάλαιρος τι τραβάς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε φιλε 1:28.
    Αν το προβλημα της Λευκαδας το ειχε η Βονιτσα ο ΧΥΤΑ Παλαιρου,εσεις θα δεχοσαστε
    τα σκουπιδια τους;
    Σαφως και οχι.Ο τουρισμος πανω απ ολα.
    Η λογικη δλδ μακρια απ το κο..... και οπου ναναι;
    Οχι φιλε μου,κανεις δεν θελει τα σκουπιδια στην πορτα του.
    Των φρονημων τα παιδια τι κανουν;
    Το υπονοουμενο περι πολιτικου κομματος προς τι;
    Εγω να το δεχτω.Για πες μου,υπαρχουν πολλα ΕΝΤΙΜΑ κομματα μεσα στο κοινοβουλιο
    σαν το ΚΚΕ;
    Δεν χορτασες ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΜΙΖΕΣ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε φιλε 1:28.
    Αν το προβλημα της Λευκαδας το ειχε η Βονιτσα ο ΧΥΤΑ Παλαιρου,εσεις θα δεχοσαστε
    τα σκουπιδια τους;
    Σαφως και οχι.Ο τουρισμος πανω απ ολα.
    Η λογικη δλδ μακρια απ το κο..... και οπου ναναι;
    Οχι φιλε μου,κανεις δεν θελει τα σκουπιδια στην πορτα του.
    Των φρονημων τα παιδια τι κανουν;
    Το υπονοουμενο περι πολιτικου κομματος προς τι;
    Εγω να το δεχτω.Για πες μου,υπαρχουν πολλα ΕΝΤΙΜΑ κομματα μεσα στο κοινοβουλιο
    σαν το ΚΚΕ;
    Δεν χορτασες ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΜΙΖΕΣ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΚΕ είναι έντιμο οπως λες γιατι αποτελει απλα μια γραφικη παρουσια μεσα στο κοινοβούλιο, ένα μόνινο "οχι" σε όλα, μια αναχρονιστική επιχειρηματολογία-κασσέτα, που αναμασά τα ίδια και τα ίδια και το κυριότερο ένα κόμμα που δεν έχει ασκήσει ποτέ εξουσία, ούτε θα το ήθελε βέβαια, γιατί υπάρχει απλά για να αρνείται και να κάνει καμιά πορεία. Τώρα για την ιστορίας του, λίγο πολύ γνωστή σε όλους όσους την έζησαν στο πετσί τους. Η Ίστορία έχει γράψει τον ρόλο και τις θέσεις του καθένα απέναντι στην Πατρίδα, οπότε κάποια στιγμή ας σταματήσει το παραμύθι. Τουλάχιστον να τα λέτε μεταξύ σας, όχι σε τρίτους γιατί πλέον δεν υπάρχει άγνοια. Όσο για τα μνημόνια και το ΚΚΕ να κυβερνούσε, που το απεχθάνεται όπως ο διάολος το λιβάνι, πάλι μνημόνια θα υπέγραφε. Αυτά και καλό αγωνιστικό απόγευμα.

      Διαγραφή
  8. Είνα απαράδεκτο το γεγονός ότι επί μία δεκαετία και πλέον, ένα νησί σαν την Λευκάδα δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τα απορρίμματα που παράγουν οι κάτοικοι και ο τουρισμός της, ενώ ζουν από τον τουρισμό. Φαίνεται ότι έχουν την Πάλαιρο για χαβούζα τους. Ούτε ένα κιλό σκουπίδι στο ΧΥΤΑ παλαίρου. Αυτές τις κουτοπονηριές να πάω τα σκουπίδια μου στον μαλάκα το γείτονα, να τις αφήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειπαμε οποιος εχει τα λεφτα κανει και κουμαντο. στην προκειμενη ο δημος λευκαδας πληρωνει τα μαλιοκεφαλα του για να φερνει τα σκουπιδια του εδω. ειναι πηγη εσοδων το χυτα τι δεν καταλαβαινετε? οπως και η κορπη εκμεταλευεται τους φυσικους πορους νερου γιατι δεν λετε τιποτα για εκεινους? η ανδρομεδα εκμεταλευεται τους θαλλασιους πορους της περιοχης γιατι δεν μιλατε? μηπως γιατι εσεις οι 2-3 που μιλατε εχετε σκοπο και δεν αντιπροσωπευετε το συνολο? οσοι φυσικα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι δεν τους καιγεται καρφι ας πανε να ζησουν στη λευκαδα αφου δεν τους αφορα και δεν εχουν αναγκη να δουλεψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είχε πεί ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ στη Πάλαιρο: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.. Χαχαχαχαχαχα... Φάγαμε τα σκουπίδια απο το Πύργο, Αμαλιάδα, Αίγιο και τωρα έρχονται και της Λευκάδας.
    Αυτα μόνο με Αποστολάκη μπορει να γινουν. Μεχρι πότε θα τρωμε σανό και θα μας καοροιδεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευκαδίτες πονηροι....Ζητανε να φερουν τα σκουπιδια τους στην Ζαβερδα...και αυτοι μονο να κονομανε απο τον τουρισμο....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ουτε χαρτοπετσετα δεν θα πεσει στο χυτα.." ειχε πει ο δημαρχος αποστολακης στους κατοικους οταν ειχε επισκεφθει την πάλαιρο προεκλογικα..
    Οι δε τοπικοι δημοτικοι συμβουλοι το ιδιο.. Τωρα ας τα φαμε κι αυτα... Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:46 το ειδαμε και το κκε σας προδοτες ηταν και αυτοι και μαλιστα οι χειροτεροι. ειστε χαμενοι τελικα καθεστε και τσακωνεστε για τα κομματα και αυτοι για τους οποιους φωναζετε τα εχουν κανει πλακακια μεταξυ τους εις βαρος του λαου. δεν υπαρχουν κομματα ποτε θα βαλετε μυαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΦΤΑ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι φιλε 11:07.
    Τι ειναι αυτα που λες,που τους ειδες τους προδοτες,εχεις αποδειξεις;
    Ειπαμε,θελουμε κι αλλα Μνημονια; κι αλλες Μιζες;
    Τελικα οποτε γινουν εκλογες εσυ με ποιους θα πας;
    Μη μου πεις μ αυτους που εστειλαν τα παιδια μας στην ανεργεια και στις
    φαμπρικες της Γερμανιας και οχι μονο.
    Οι δοκιμασμενοι και αποτυχημενοι στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
    ΠΑΜΕ για κατι πιο ανθρωπινο.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Zαβερδιανοί και Πογωνιώτες αντισταθείτε. Αν έρθουν και τα σκουπίδια της Λευκάδας, ακολουθούν της Κέρκυρας, της Πάτρας κλπ.
    Για αυτό πήραν απόφαση για τη δημιουργία νέου κυττάρου. Ευτυχώς ο δάσκαλος το ματαίωσε. Πως το ματαίωσε; Στη κατάλληλη ώρα θα το μάθετε. Μου το είπε και τον συγχαίρω δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς η Ζαβέρδα δεν έχει δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Τι έχει; …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι και το ΚΚΕ θα υπεγραφε ΜΝΗΜΟΝΙΑ
    τι να πω. Ξερολας με τα ουλα σου.
    Καλες μνημονιακες κυβερνησεις λοιπον, καλο ΕΝΦΙΑ κτλπ.
    Ακακιεεεε μη ξεχασης τα μακαρονια να ειναι απ τα δικα μαααααας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιος είπε ότι η δημοτική αρχή δέχτηκε σκουπίδια? Τώρα επώνυμα να το πει και να δείξει το έγγραφο με το οποίο δέχτηκαν ο δήμαρχος και οι αιρετοί σκουπίδια από Λευκάδα. Ποιος επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο? ΚΑΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς 5.40
    τώρα αυτό το θεωρείς σοβαρή απάντηση; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος οτι τα όσα αναφέρθηκαν για το ΚΚΕ παραπάνω είναι μια πραγματικότητα. Είπαμε, 'οχι" σε όλα, γραφικότητες, άκριτη ιδεολογία για ένα πολιτικό σύστημα που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ως σύστημα διακυβέρνησης, ακόμη και ο ΚΙΜ θα το γυρισει σε λίγο καιρο. Να ου πω την αλήθεια, ίσως θα έπρεπε να κυβερνήσει και το ΚΚΕ για να απομυθποιηθεί η παπάντζα και η προπαγάνδα που καλλιεργεί τόσα χ΄ρονια. ότι ακριβώς έγινε και με τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ που τάισε σανο προεκλογικά τον κόσμο και κατέληξε και μνημόνια να υπογράφει και να γίνει και κολλητός με τους προηγούμενους "εχθρούς" του, τους Αμερικανούς. Ευτυχώς βέβαια μπας και ξυπνήσουν κάποτε μερικοί ψηφοφόροι που μασάνε την αριστερή προπαγάνδα και τον σανό εν γένει, αμάσητο. Το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και με το ΚΚΕ αν και πιστεύω ότι και την δυνατότητα να κυβερνήσει να του έδιναν μια μέρα, μαντέψτε ποια θα ήταν η απάντηση του κόμματος.....σωστά το καταλάβατε..."Όχι"....άντε καληνύχτα και κάποια στιγμή ας ξυπνήσουν κάποιοι από το λήθαργο της πολιτικής ιδεολογίας στον οποίο κάποιοι τεχνιέντως τους έχουν τυλίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου εδωσε και διαβασα ενα βιβλιο.
    Ο τιτλος του;
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.
    Καλη τυχη.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο