Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΦΡΙΚΗ: Σκύλος βρέθηκε τραυματισμένος και χτυπημένος στο κεφάλι στην ΚΟΜΠΩΤΗ Ξηρομέρου | Έκκληση της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου για μαρτυρίες κατοίκων του χωριού!

           Σοκάρει η κακοποίηση σκύλου στην Κομπωτή Ξηρομέρου που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω Facebook από την Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου. 
       Για το περιστατικό που βρέθηκε ο σκύλος σοβαρά τραυματισμένος και χτυπημένος στο κεφάλι, οι εθελοντές της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου ανήρτησαν φωτογραφία και τονίζουν: 
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΜΠΩΤΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.....

Δείτε την ανάρτηση.....









7 σχόλια:

  1. Οποια τερατα το εκαναν αυτο πρεπει να τιμωρηθουν,απο την στιγμη που το εκαναν σε ενα ζωο μπορουν να το κανουν και σε εναν ανθρωπο(!)Εχει κατι ψευτονταηδες εκει στην κομποτη που κυκλοφορουν με σουγιαδες ακομα και μεσα στο χωρο του λυκειου απειλοντας(!)για μαζεψτε τους γιατι σας ντροπιαζουν ενα ολοκληρο χωριο που δειχνει αναπτυξει και προοδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν η Κομπωτη δεν έχει Λύκειο. Επίσης, μια χαρά κόσμος είναι οι Κομπωτιατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σε όποιον έκανε κάτι τέτοιο (αν έκανε). Έλεος όμως με τις δήθεν ευαισθησίες με τα ζώα. Αν ήταν άνθρωπος δεν θα κάνατε έτσι...Σχεδόν κανίβαλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος ειπε οτι η δικη μας ζωη αξιζει περισσοτερο απο αλλες ψυχες ?? τι παει να πει ειναι ζωο ..... επειδη δεν μιλαει την γλωσσα μας ?? αν μιλουσε ?? απαραδεκτος ο ψυχοοο που το εκανε .. και οι ... κανιβαλοι ειναι τεραστια δυστηχως ,,μεριδα ανθροπων που πιστευουν οτι εχουν εξουσια στα παντα στον πλανήτη .. για αυτο και η κατάντια μας ... κανιβαλοι λοιπον ειναι αυτοι και οχι οι υπολοιποι μου μιλανε για το αυτονοητο .. που δεν ειναι αλλο απο τον σεβασμο γενικα προς την φυση , εκει που υπαγόμαστε και εμεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή 4,02 ο άνθρωπος είναι το ίδιο με έναν σκύλο, μια γάτα ή μια ακρίδα; Η ανθρώπινη ψυχή είναι το ίδιο με αυτή των ζώων; Μάλλον θα έχεις χάσει τον μπούσουλα...Είμαστε μερος του φυσικού περιβάλλοντος αλλά η όχι το ίδιο με τα ζώα, ψάρια και έντομα. Έχουμε μυαλό και αθάνατη ψυχή. Τα υπόλοιπα μόνο ένστικτο.

      Διαγραφή
  5. 2:27 στο Λυκειο Της Κατουνας οπου πηγαινουν παιδια απο τα γυρω χωρια και της Κομποτης.Οι Κομποτιατες μια χαρα ειναι απλα υπαρχουν μεμονωμενα ατομα-περαστικα οπως και οπουδηποτε αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6΄09 ..εχεις αθανατη ψυχη ??? αυτο πως το καταλαβες ?? LOL !! δηλ .. επειδη βρισκεσε στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας πιστευεις οτι ολα τα υπολοιπα ειδη στον πλανητη ειναι υποδεέστερα απο σενα? η αξια της ζωης με τι μετριετε σε σενα ?? γιατι αν ειχαν γλωσσα και μιλουσαν ολα τα πλασματα το ιδιο θα λεγαν οτι εχουν και αυτα δικαιωμα στην ζωη .. ειμαστε ολοι προσωρινοι σε αυτον τον πλανητη και δεν σεβωμαστε τιποτα !!!τι να πω ..... ..ωραιος !! μπραβο αθανατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο