Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δηλητηρίασαν με φόλες δύο σκυλιά στον ΑΣΤΑΚΟ | ΦΩΤΟ


         Άγνωστοι έριξαν φόλες στον Αστακό, δηλητηριάζοντας 2 σκυλιά. Συγκεκριμένα, φιλόζωοι του Αστακού βρήκαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018, 2 δηλητηριασμένα σκυλιά στην παραλία. 
      Η εθελόντρια φιλόζωος Μάρω Γαλάνη, με αφορμή τα 2 κρούσματα φόλας, ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook μία ανακοίνωση γεμάτη οργή και τονίζει:

"Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος"..
        Ο Μήτσος ή Άπνοιας και ο Μικρούλης που ούτε όνομα δεν προλάβαμε να του δώσουμε, στις 2.30 τα ξημερώματα στην παραλία είναι νεκρά απο φόλες. Γιατί δεν ήρθατε σιχαμένα, ποταπά ανθρωπάρια να γιορτάσετε τη νίκη σας; -Χόρτασε η άρρωστη ψυχή σας μόλις ρίξατε τις φόλες; -Ήρεμος ο ύπνος σας; -ευχάριστα τα όνειρα σας; -Ω, ναι.. είμαι σίγουρη πως κάποιες Κυριακές, ταπεινά και με ευλάβεια πηγαίνετε στην εκκλησία να κοινωνήσετε.. έχετε Θεό δηλαδή.. μην ξεχνάτε μόνο πως αυτός ο Θεός, πως η Ζωή, επιστρέφει συμπεριφορές.. Δούναι και λαβείν….




8 σχόλια:

  1. Οι φόλες δεν είναι το πρόβλημα , είναι το αποτέλεσμα μιας αρρωστημένης "μόδας" να θέλει η κυρία σκυλάκι ή σκύλαρο , να τον βαριέται και μετά να τον παρατάει στα "σκαλοπάτια" της κοινωνίας και να δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα με αδέσποτα σκυλιά και μασημένες φόλες. Η αναλγησία και η ανευθυνότητα επιστρέφει ως φόλα.
    Τελευταία έκκληση : μαζέψτε τα ζωντανά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΙΝΙΑ ,ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.[ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ!!!!!!!.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα παίρνουν όλοι κατοικίδια στο σπίτι τους, τα αφήνουν όλοι μετά αδέσποτα στους δρόμους. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το ελληνικό κράτος δεν υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να τσιπάρουν τα σκυλιά τους και έτσι τα βλέπουμε ξεκοιλιασμένα στους δρόμους ή πεθαμένα στους δρόμους από δηλητηριάσεις.

    Αφού λοιπόν έχετε σκοπό να τα παρατήσετε ή δεν βγαίνετε οικονομικά, καλύτερα να μην έχετε κατοικίδια στο σπίτι, εκτός αυτού θεωρώ τα κατοικίδια βασανισμό και εγκλεισμό σε φυλακή, καλύτερα να ζούνε ελεύθερα στην φύση όπως τους αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτους τους ψηχανωμαλους που σκοτωνουν ζωα δεν τους ειδε κανεις ?? αδυνατο μεσα σε μια μικρη κοινωνια να μην εχουν τουλαχιστον υπόνοιες . αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι και χριζουν αμεσα ψυχιατρικης αγωγης . οσο ευκολα κανουν κακο σε ζωο το ιδιο μπορουν να κανουν και σε ανθρωπο , και ιδικα σε παιδια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα θελα το θανατο των ζωων.Απο την αλλη ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν αδεσποτα και να μην μπορουν να χαρουν τις πολεις τους οι κατοικοι απο το φοβο επιθεσης.Ποιος θα επουλωνε, εκτος των σωματικων και τα ψυχικα τραυματα μικρων παιδιων που θα δεχονταν το δαγκωμα αδεσποτων?Οι πολεις ανηκουν πρωταρχικα στους πολιτες και οχι στα ζωα.Η φιλοζωια ειναι ευθυνη και οχι ακοπο ταισμα ζωων στους δρομους.Δεκτη η ευαισθησια απεναντι στα ζωα,ας υπαρχει ομως τουλαχιστον αντιστοιχη και στην ανθρωπινη ζωη.Δηθεν φιλοζωοι θα προσεφεραν μεγαλη υπηρεσια αν επαιρναν ενα αδεσποτο σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι φίλε μου 4:41 οι κάτοικοι του Αστακού δε μπορούν να χαρούν τη πολη τους εξαιτίας των αδεσποτων.... Δουλευόμαστε τώρα όλοι μαζι.... Οποίοι τι έκαναν αυτό ειναι ανήθικοι και μπα@@@@@οι σαν άνθρωποι.... Χειρότεροι από τα ζώα.... Θα το βρουν μπροστά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο