Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Νέα παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 38,6 xλμ της ε.ο. Αμφιλοχίας –Βόνιτσας -Λευκάδας (Για έργα του Άκτιο - Αμβρακία)

        Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στην προσωρινή σήμανσης – ασφάλιση κυκλοφοριακής ρύθμισης της παρακαμπτήριας οδού της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδος, στην περιοχή του κόμβου Κ3 χ/θ 38+600 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης Εθνικής Οδού), του έργου ‘ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ – ΝΟΤΟΥ
ΑΡΘΡΟ (1)
Την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην περιοχή του κόμβου Κ3 χ/θ 38+600 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης E.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας), λόγω εκτελούμενων εργασιών του έργου ‘ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ’, κατά το χρονικό διάστημα από 11/10/2018 μέχρι και 31/01/2019.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο θα διεξάγεται εναλλάξ στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας................


ΑΡΘΡΟ (2)
          Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με κατάλληλες πινακίδες – εμπόδια και με σημαιοφόρο προειδοποίησης εκτέλεσης έργου για την ημέρα και την νύχτα, καθώς και με φώτα ή αντανακλαστικά στοιχεία για την νύχτα, με μέριμνα της εταιρείας ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. α/α (7) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.
ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της , σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την 31/01/2019.
ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.
Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.

https://www.agriniopress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο