Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Οι 31 πρώτοι προσληφθέντες από τα οκτάμηνα του Δήμου Ξηρομέρου (ΟΝΟΜΑΤΑ)










ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑS PRESS

              Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου η πρόσληψη των πρώτων 31 εργαζομένων, από τους συνολικά 62 προσληφθέντες (65 προκηρύχτηκαν). 
         Ελπίζουμε να έχει γίνει προεργασία από τον Δήμο Ξηρομέρου, ώστε να έχουμε σωστή διαχείριση του προσωπικού και ο Δήμος Ξηρομέρου και οι δημότες να ωφεληθούν τα μέγιστα.
       Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους προσληφθέντες και καλή τοποθέτηση...........

 












Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

http://mytikaspress.blogspot.com

11 σχόλια:

  1. Οι μισοί και παραπάνω δεν είναι κάτοικοι Δήμου Ξηρομέρου
    Και εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
      ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ?
      το περισδοτρρο καιρό ολρ βολτες παει εκτος δημου για δουλειες του δημου

      Διαγραφή
  2. ειναι δικοι τουσ ψηφοφοροι και ασ μην ειναι δημοτεσ ξηρομερου κανει και ο δημαρχοσ τα κουμαντα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπει οτι θα χασει τις εκλογες
      και μπορεί να σκεφτεται να ειναι υποψηφιος για Βουλευτής του Νομού
      και αν το δεις σε καμια Ν.Δ η Συριζα
      μήν εκπλαγείς

      Διαγραφή
  3. Αν ηταν απο το δημο ξηρομερου θ λεγαμε οτι εβαλε τους δικους του. Τωρα που επιλεχθηκαν αξιοκρατικα παλι γκρινιαζετε... ΕΡΗΜΟ ΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΑΧΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ... ΕΣΕΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΡΕΦΕΙΣ ΥΑΙΝΕΣ...ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τούς περισσότερους δεν τούς ξέρω. Λίγους που ξέρω, καλά έκανε και τούς πήρε και ας παρέκαμψε κάθε διαδικασία (αν παρέκαμψε). Πιο χειρότερα πάντα υπάρχει, αλλά αυτοί οι λίγοι είναι μέσα στο τοπ χειρότερα. και να κι αν τον ψηφίζουν και να και αν δεν τον ψηφίζουν. εγώ δεν τον ψηφίζω, ούτε πρόκειται να με κάνει να τον ψηφίσω. αναξιόπιστος στο πρόσωπό μου. αλλά καλό είναι να μην καταλύουμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και η μοριοδοτηση με κριτήρια συγκεκριμένα,δεν γινεται στα οχταμηνα δολιοφθορά γιαυι ο καθένας που μπορεί να νομίζει ότι αδικήθηκε ας πούμε μπορεί να κάνει ένσταση....κάνουν αίτηση από πόλεις που είναι μακριά γιατί απλά θέλουν τα μόρια....Μη λέτε ότι θέλετε...Κάνω χρόνια αιτήσεις στα οχταμηνα και ξέρω τη διαδικασία....απλά ο κόσμος τώρα αν είναι για να παρςι τα μόρια ερχεταέ και από Πάτρα και από Γιάννενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα ο δήμος Ξηρομέρου στο σχεδιασμό του ήταν πρωτοπόρος. ήξερε να σχεδιάζεις σωστά και να εκτελεί τα έργα του με επιτυχία έτσι και τώρα θα προσλάβει 60 ανθρώπους το χειμώνα και το καλοκαίρι θα τους απολύσει εντελώς τυχαία Αυτό το διάστημα έχει και εκλογές. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΑΕΔ είναι υπεύθυνος για την δισδικασία.

      Διαγραφή
    2. Το προγραπρό είναι από τον ΟΑΕΔ αυτός βγάζει τη προκήρυξη οπότε θελει,ο Δήμος δεν έχει λόγο σε αυτό....αμάν πια αφού δεν ξέρετε τη διαδικασία μην λέτε ότι να ναι...

      Διαγραφή
  7. Οταν κανεις ενσταση υππτιθεται οτι σου διορθωνουν τα μορια που ηταν λαθος που δικαιουσαι να το πω πιο καλα μετα απο λαθος τους.αν δεν τα βαλουν τοτε τι γινεται..που δεν εχεις το δικαιωμα για αλλη ενσταση?δεν ειναι και τοσο αξιοκρατικα τελικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο