Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ηττήθηκε με 3-1 από τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας ο ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ | ΦΩΤΟ



Απο: https://agrinio24.eu/

          Η Δάφνη Μεγάλης Χώρας επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ στην πρώτη επίσκεψη με προυποθέσεις στη περιοχή του Μπουμπούλη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταλακούρα. Το πέναλτι κέρδισε ο Αλ Ομπισάι όταν έπιασε την κεφαλιά και ο Κρίθυμος στην προσπάθειά του να διώξει βρίσκει την μπάλα με το χέρι.
       Οι φιλοξενούμενοι μετά το 20λεπτο ανέβασαν την αποδοσή τους, είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Μ. Πεταλιά στο 39ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ο Καυμενάκης κερδίζει πέναλτι όταν στην προσπάθειά του να περάσει την μπάλα απο τον Γιόγιο ο τελευταίος την βρήκε με το χέρι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπλάνης και ισοφαρίζει σε 1-1......



Το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό και καλές στιγμές κοντά στις δύο εστίες αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με δύο γκόλ του Τάτση στο 65′ και στο 76′ καθάρισαν την νίκη.

Διαιτητές: Γεωργίου, Ξύστρας, Κόκκοτος

Ροή του μάτς:

9′ Γκόλ: Κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι απο τον Αλ Ομπισάι, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κρίθυμου και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.Το εκτελεί ο Νταλακούρας και ανοίγει το σκόρ
17′ Κόρνερ του Χασιώτη κεφαλιά απο τον Π.Μολώνη και ο Μπουμπούλης διώχνει δύσκολα πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
22′ Σούτ του Κρίθημου μέσα απο την περιοχή ο Βσιλείου αποκρούει και στη συνέχεια μπλοκάρει τη μπάλα
27′ Λάθος του Ζήση το εκμεταλεύεται ο Τάτσης αλλά του σούτ που κάνει περνάει άουτ
34′ Σούτ του Καυμενάκη η μπάλα άουτ
35′ Σούτ απο τον Αλ Ομπισάι μπλοκάρει ο Μπουμπούλης
39′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Καρκάση που βγάζει και την σέντρα με τον προωθημένο Μ. Πεταλιά να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
40′ Γκόλ: Ατομική προσπάθεια του Καυμενάκη που προσπαθεί να περάσει την μπάλα απο τον Γιόγιο, αυτή βρίσκει στο χέρι του και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μπλάνης και ισοφαρίζει.
44′ Καλό σούτ απο τον Χασιώτη ελάχιστα άουτ
45′ Σούτ του Κανιώτη απο το σημείο του πέναλτι η μπάλα καταλήγει άουτ
54′ Σούτ απο πλάγια του Μπλάνη αποκρούει δύσκολα ο Βασιλείου
58′ Ο Τάτσης τετ α τετ με τον Μπουμπούλη πλασάρει και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του.
64′ Ο Γ. Μολώνης στρώνει στον Τάτση που πιάνει το σούτ και η μπάλα φεύγει άουτ
65′ Γκόλ: Ο Γ. Χασιώτης δοκιμάζει το σούτ αρκετά μέτρα έξω απο την περιοχή, στην πορεία της μπάλας ο Τάτσης την κερδίζει και με νέο σούτ την στέλνει στα δίχτυα για το 2-1. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο Α’ βοηθό καθώς θεώρησαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
76′ Γκόλ: Συρτή σέντρα απο τον Γ.Μολώνη, ο Τάτσης κάει το πλασέ και η μπάλα παρά την προσπάθεια του Μπουμπούλη που την βρίσκει καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 3-1
87′ Σούτ του Νταλακούρα δύσκολη απόκρουση του Μπουμπούλη σε κόρνερ

Συνθέσεις:

Δάφνη Μεγ. Χώρας (Μόρις Τσίβιτς): Βασιλείου (82′ Καρατζένης), Καλογεράκης, Χασιώτης (87′ Τασολάμπρος), Π. Μολώνης, Γιόγιος, Νταλακούρας, Μουλαρογιάννης, Φεγγούλης, Τάτσης (80′ Τσακαρδάνος), Γ. Μολώνης, Αλ Ομπισάι (60′ Κοτσώρης).

Α.Ο. Αρχοντοχωρίου (Κώστας Κανιώτης): Μπουμπούλης, Ν. Πεταλιάς (67′ Καλιμάνης), Μ.Πεταλιάς, Ζήσης, Καυμενάκης, Κρίθυμος, Κανιώτης, Καρκάσης, Τσακαλης (75′ Πιτσινέλης), Μπλάνης, Αποστολάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο