Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: 292.594,40 € για προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για συντήρηση σχολείων-αναβάθμιση παιδικών χαρών από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ»

             Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 4.141.957,46 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρών.
     Aνάμεσα τους και ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας με το ποσό των 292,594,40 ευρώ.........



     Για την Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας, οι Πράξεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» έχουν ως εξής:

https://www.agriniopress.gr/



8 σχόλια:

  1. 'Εχει πάρει γύρω στο 1,5 δις ευρώ έκτακτες επιχορηγήσεις.'Εργα δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 212 λεει θα δωσει το υπουργειο και 74 χιλ ευρω θα βαλει ο δημος για την τρυφου που διψαει και καθε χρονο χαλαει η γεωτρηση δεν υπαρχει μια ντροπη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΦΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τρυφος ετσι ειναι!!παντα ο καθενας,ψηφιζει κοιταζοντας το προσωπικο του συμφερον και ποτε το συνολικο που αφορα ολοκληρο το χωριο!Και οταν προκυπτει ενα σοβαρο προβλημα οπως αυτο του νερου προσπαθει να δει τι φταιει και ποιος φταιει!!ποιος να φταιει το μυαλο σας το μικρο φταιει που το διαχειριζονται καποιοι και σας κανουν πλυση εγκεφαλου μεσα σε συγκεκριμενα καφενεια με το να ψηφισετε και να τα τσεπωσετε!!Τετοιοι ειστε σας αξιζει οτι παθενετε!!Καταστρεψατε ενα ολοκληρο χωριο με τις επιλογες σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στόν/ήν 9¨13
    Πώς δέν βλέπεις έργα.Τόσες "πρατίνες" ψήνουμε κάθε τόσο,τί άλλο θέλετε πιά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίπλα σε πηγές και ποτάμι με καθαρό νερό και τα χωριά διψάνε. Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή του Κάρυ, του Λάκια και του σοσιαλιστή Σωτήρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που κολλαει το πρόβλημα υδρευσης της Τρυφου με το πρόγραμμα Φιλόδημος που είναι για συγκεκριμένους σκοπους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:13μμ κολαει στο οτι βγαινουν ενα σωρο λεφτα δηθεν για συντηρησεις σχολειων,παιδικων χαρων κτλ τα τρωνε ωραιοτατα μεταξυ τους αυτοι που τα βγαζουν και αλλα προβληματα σοβαρα που υπαρχουν δεν λυνονται.Εσυ περα απο την καινουρια παιδικη χαρα που εγινε στην Κατουνα ειδες να συντηρηθει κατι αλλο σε καποιο αλλο χωριο και να γραφτει καπου φυσικα και οχι!Μονο για εκδηλωσεις ακουγαμε που τις χρεωνομασταν κιολας οπως και πολλα αλλα.Εκει κολαει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο