Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ η 8η Ιππική Συνάντηση στον ΑΣΤΑΚΟ

          Δεν θα πραγματοποιηθεί για φέτος 2018, η προγραμματισμένη 8η Ιππική Συνάντηση απο τον Ιππικό Σύλλογο Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος» στον Αστακό, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιάννη Μαύριακα. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

     "Προς τα μέλη και φίλους του Ιππικού Συλλόγου Ξηρομεριτών «Ο Φίλιππος», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν, η ετήσια προγραμματισμένη “8η Ιππική Συνάντηση” του Συλλόγου μας, δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. 
           Ζητάμε την κατανόησή σας και την στήριξη σας".

8 σχόλια:

  1. Καταρχιν αποπου κιοσπου ειναι ο μαυριακας προεδρος.προεδρος ειναι ο χρωνης.απο κατι τετγια χαλασανε τον συλλογο.ολο εφε και πσουπσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΑΛΟΓΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ......3 ΑΛΟΓΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΟΙΚΑΤΩ.ΚΑΤΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΑΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραιος συλλογος!με τοσους πολλους προεδρους!γιαυτο δεν μπορειτε να κανετε ουτε μια εκδηλωση..μαλλον δεν συμφωνειτε οι προεδροι με το τροπο που θα γινει..τρομαρα σας εκει στον Αστακο μονο για ρουφιανια ειστε αξιοι αντι να καβαλησετε τα αλογα εχετε καβαλησει το καλαμι και οδηγησατε ενα συλλογο σε καταστροφικη πορεια..τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρουφχιανια κοτσομπολιο καιψεμα....νει ανθρωποι.κριμα.κιολα αυτα απο 2.3.ανθροπους που δεν ξερουν τι ειναι κοινονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μαυριακας ειναι νερο κατω απο το αχυρο δουλευει παντα υπογεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο κεναδουλεβη τελεφτεα τριπα της φλογερας θα ειναι παντου.οτι κενακανει.ο κοσμος βλεπει.αλλα κατι τετγια ατομα ειναι για κμοτσες.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο