Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΝΑΟΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

          Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) στα πλαίσια της 6ης Ναυτικής Εβδομάδας 2018, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 6.8.2018, γιορτή της τσιπούρας, στην Παραλία Αστακού. 
       Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους χιλιάδες ψητές τσιπούρες. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε.


3 σχόλια:

  1. Δωστε ψάρι στο λαό..... Η μάλλον καλύτερα δώστε χόρτα στο λαο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ,ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.20μμ ΑΝ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ-ΠΑΛΑΙΡΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟΑΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο