Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Γιόρτασαν οι Κυνηγοί στο ιστορικό εκκλησάκι Παναγία η Βροχοτινή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

 


Του Κώστα Πετρόπουλου

         Χθες το πρωί (Κυριακή 26.8.2018) απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας, τελέστηκε θεία λειτουργία απο τον ιερέα π. Θεόδωρο Κτίστη, στο ιστορικό εκκλησάκι Παναγία η Βροχοτινή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, παρουσία όλων της κυνηγών της Περιοχής και όχι μόνο.
             Με καλή διάθεση και με τα ψητά και το κοντοσούβλι να  έχουν την… τιμητική τους, απόλαυσαν την καλή παρέα και τους φίλους τους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.............



        Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Αθήνης ευχήθηκε στους κυνηγούς Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη για το περιβάλλον και ασφαλή κυνήγια.

         Παράλληλα απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε Κοινοφυλικο Σεμινάριο απο τον Χρήστο Χάβο εκτροφέα-Κυναγωγό-Εκπαιδευτή, τον Καψάσκη Δημήτρη Κριτή Αγώνων και το Σπύρο Ασπρογέρακα για τα Όπλα και το κυνηγετικό Αρβυλο. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση, όπου το ενδιαφέρον των κυνηγών ήταν ιδίατερα έντονο.











 












>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο