Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Έπεσαν οι Μάσκες -Το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αποφάσισε την Υποβολή πρότασης για Επέκταση ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ!!

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!  ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

       ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
Χθες Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

ENHMEΡΩΣΗ 1:
          Για μία άλλη φορά αποδείχθηκε η πολιτική ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να ασκήσει τα καθήκοντα του. Ο Πρόεδρος κ. Κουνέλης χαρακτήρισε το Δημοτικό Συμβούλιο τσίρκοΒγάλτε τα συμπεράσματα  σας, φίλοι αναγνώστες. Μας είπε δε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.  Κατάλαβε έστω αργά ότι το καράβι της Δημοτικής ομάδας  του   βουλιάζει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
   1.-Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία αποφάσισε την Υποβολή πρότασης με τίτλο: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ 3ΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΦΑΣΗ Β)», Π/Υ: 5.462.858,00 € στα πλαίσια της πρόσκλησης με κωδικό 14.6i.27.8.7(Α/Α OΠΣ: 2796) του επιχειρησιακού προγράμματος "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" 2014-2020 του ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» o οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ολοκλήρωση και συμπλήρωση υποδομών ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»-ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ και ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ -ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ......



2.-Κατά τη συζήτηση προέκυψαν τα παρακάτω:
Α)-Προτείνουν την αναβάθμιση της λειτουργίας του ήδη  υπάρχοντος ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας.
Β)-Προτείνουν τη δημιουργία δεύτερου κυττάρου  ίδιας χωρητικότητας με το υπάρχον. Εννοούν τον ίδιο όγκο σκουπιδιών που χωράει το πρώτο κύτταρο.
Γ)-Κατά το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη το υπάρχον κύτταρο είναι καλυμμένο κατά το  1/3. Σας καλώ και παρακαλώ να σκεφτείτε τα εξής:
Το 1/3 του 300 είναι το 100. Αυτόν τον αριθμό παρακαλώ κρατήστε τον.
Δ)-Στην κρίσιμη ερώτηση μου προς τον επιστήμονα κ. Κατσαμπίρη αφού όπως λέτε τα 2/3 του υπάρχοντος κυττάρου είναι άδεια ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μου είπε καθίστε κάτω, ο δε Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ βρέθηκε σε φανερή αμηχανία. 
E)-Ξεκαθαρίστηκε ότι έγινε η οριστική παραλαβή του ΧΥΤΑ. Υπέβαλλα ερωτήσεις για το θέμα πιστικιές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Για το θέμα θα επανέλθουμε.
ΣΤ)-Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΧΥΤΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
              Σε 15 ημέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα.           Η δέσμευση του κ. Αποστολάκη και η εντολή που πήρε  ήταν: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.
          Με το κλείσιμο της τετραετίας με δική του ΘΕΛΗΣΗ και ΠΡΟΤΑΣΗ μετατρέπει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο.  Δεν δικαιούστε να το κάνατε αυτό Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που χαρακτηρίζεστε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.  
              Τη περιοχή που είναι η αιχμή του δόρατος για τη τουριστική ανάπτυξη της Αιτ/νιας, τη περιοχή που είναι πύλη εισόδου για τη Δυτική Ελλάδα λόγω του αεροδρομίου στο ‘Ακτιο και όχι μόνο, αυτό τον υπέροχο συνδυασμό βουνού, πεδιάδας και θάλασσας ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΕ.

           Η 13η Αυγούστου 2018 είναι μία ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ για τη περιοχή ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και  η Δημοτική του  ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Διαφωνώ κάθετα με την υποβολή της πρότασης για επέκταση του ΧΥΤΑ.
Προτείνω τη διεξαγωγή ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3;
Παρά τη δέσμευση του Δημάρχου να συζητηθεί το θέμα  της άρδευσης σε αυτή τη συνεδρίαση , το θέμα δεν συζητήθηκε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
Σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λιάπη γιατί ο Δήμος  έριξε άσφαλτο σε χώρο που πιθανόν δεν ανήκει στο Δήμο,  ο Δήμαρχος είπε ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ.  Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:
    Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στη Πάλαιρο. Καλούνται τα τοπικά συμβούλια   Παλαίρου και Πογωνιάς να είναι παρόντα και να πάρουν θέση για την επέκταση του ΧΥΤΑ. Δυστυχώς σε αυτή τη συνεδρίαση απουσίαζαν.  
Τους θέτω δημοσίως το εξής ερώτημα:
-Συμφωνούν με τη θέση μου για ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
        Kαλώ  δε τους συνδημότες να σκεφτούν το εξής. Γιατί το θέμα συζητήθηκε στη Βόνιτσα και όχι στη Πάλαιρο; Tυχαία;  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Αγαπητοί Συνδημότες
      Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........


23 σχόλια:

  1. Εδω αφησαν απληρωτους μεροκαματιαρηδες ανθρωπους των 20€ να δωσουν χιλιαρηκα δεξια κι αριστερα ειχαν ..ντροπη σας αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον δρόμο προς τα χυτά γιατί δεν λέτε τίποτα που είναι κατεστραμμένος και επικίνδυνος και κατεβαίνουν τα φορτηγά της εταιρείας αποκομιδής με ιλιγγιώδης ταχύτητες με κίνδυνο να μας μπουν καβάλα πηγαίνοντας στα πράγματα μας τον έχετε δει πως είναι τους τελευταίους 2 μήνες που δεν μπορουμε να περασουμε με τα αυτοκινητα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο δημαρχος να ξέρετε εκει στην παλαιρο. Οτι θα σας κανει οπως εχει κανει την ΒΟΝΙΤΣΑ. Ενα παρατημένο τοπο χωρίς τουρισμό γεμάτο σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aποστολάκης- Κατσαμπίρης- Γαλούνης η τριάδα των σκουπιδιών. Εδώ τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτούς ψηφίσαμε . Ας προσέχαμε. Κάρυ σε περιμένει μαύρο που δεν μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι επικίνδυνοι . Μετατρέπουν τη Ζαβέρδα σε χωματερή. Πρέπει να αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πρόεδρος της Παλαίρου Σταχτιάρης κρύφτηκε. Συμφωνεί; To Tοπικό Συμβούλιο το συζήτησε το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποψιάζομαι μυστικές συμφωνίες πίσω από τη κουρτίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποιες μυστικές συμφωνίες μιλάτε? Έτσι έλεγαν κάποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ ότι η δημοτική αρχή τα πήρε και στο ποταμάκι θα φέρει λαθρομεταναστες. Ξέρετε όλοι σας ότι όχι μόνο δεν έφερε αλλά τα κτίρια τα αγόρασε η mark warner και θα γίνει πάλι ξενοδοχειακη μονάδα με πολλές θέσεις εργασίας. Φτάνει πια η ΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ για το κάθε θέμα. Κουραστηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ μας συμφέρει το λέμε παραπληροφόρηση και σε ότι δεν έχουμε να πούμε κάτι δεν μιλάμε!!!! αρκετά !!! Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΟ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΑΤ ΦΟΡΤΣΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΟ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΑΤ ΦΟΡΤΣΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα 2/3 άδειος ΧΥΤΑ σημαίνει 20 χρόνια ζωής ακόμα. Γιατί θέλετε να τον επεκτείνετε τώρα. Αυτό σας ρωτάει ο δάσκαλος. Αυτό απαντήστε. Τάκη Σταχτιάρη που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλά είναι το ξηρωμερο νιους να κανει και ενα αρθρο για τον δρομο που ειναι χαλλια ας ερθει ο υπευθηνος να βγαλει καμια φωτογραφια ας τραβηξει κανενα βιντεακι τα φορτηγα του δημου του αιγιου της εταιρειας που θα μας σκωτοσουν θα μας σκορπισουν τα κοπαδια μας και περισοτερο εμας που τα βλεπουμε να ερχονται φρεναριζοντας κατα πανω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝ ΞΥΠΝΙΣΗΣ ΜΩΝΟ ΜΙΑΣ ΘΑΡΘΗ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H επέκταση του ΧΥΤΑ σημαίνει μετατροπή της περιοχής σε χωματερή. Η μόνη δημοκρατική λύση είναι το τοπικό δημοψήφισμα. Αν τολμάει ο Δήμαρχος να στήσει κάλπες. Μπορεί το Κώστα να μην το πάω πολιτικά αλλά εδώ δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για πες μας εσύ έξυπνε 5:59 μ.μ. τον καιρό που μας πρωτοέφερε εκείνη η δημοτική αρχή τα χυτά, μας ρώτησε σαν πολίτες της Παλαίρου? Έκανε δημοψήφισμα? Έστησε κάλπες? Η απλά μας τα πασσαρε στα μούτρα? Άσε λοιπόν τώρα να τα αναβαθμίσουν και να είναι όπως πρέπει. Μη μιλάς λοιπόν, ξυπνιε. Να αναρτηθεί το σχόλιο, γιατί κάποιοι ζουν άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μέχρι τώρα μας έλεγαν φέρνουμε σκουπίδια από αλλού γιατί μας δίνουν εντολές οι υπουργοί και το έργο είναι του κράτους. Η αλήθεια είναι. Οι προηγούμενοι Αχείμαστος-Σολδάτος θέλανε να γίνει ο ΧΥΤΑ. Θυμάστε τι έλεγαν. Τριάντα τουλάχιστον άνθρωποι από τη Ζαβέρδα θα δουλεύουν. Η πραγματικότητα είναι ότι σας δούλευαν. Οι τωρινοί Αποστολάκης- Κατσαμπίρης- Φραδέλος κλπ θέλουν να τον διπλασιάσουν . Και η αρχική δημιουργία και η τωρινή επέκταση έγινε με αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Τότε του Δήμου Κεκροπίας , τώρα με απόφαση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Η μεταφορά σκουπιδιών έγινε με απόφαση του ΔΣ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας Αποστολάκης- Τσακάλης κλπ. Αν δεν γινόταν η αρχική μεταφορά δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν έρθει σκουπίδια από αλλού. Τώρα αφού τα 2/3 του ΧΥΤΑ είναι άδεια γιατί να γίνει και δεύτερο κύτταρο; Είναι δύσκολο να καταλάβατε τα παιχνίδια των Αποστολάκη- Κατσαμπίρη- Φραδέλου κλπ ερήμην των Δημοτών; Κάντε δημοψήφισμα και ότι αποφασίσουν οι Δημότες. Τι πιο Δημοκρατικό και τίμιο; Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν Αντιδήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου. Πιστεύει κανείς πως αν αντιδρούσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας από τη Πάλαιρο θα πέρναγε η απόφαση για δημιουργία δεύτερου κυττάρου. Πάντως να έχετε υπόψη ότι τίποτε δεν κρίθηκε ακόμη. Έχουν γνώση οι φύλακες. Το καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1. Επέκταση ΧΥΤΑ Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν αγειρεύουν , σε συνδυασμό με τα έργα που προβλέπεται να γίνουν για το σύνολο της καλυπτόμενης απο τον ΧΥΤΑ περιοχής. 2. Τοπικό δημοψήφισμα λέμε ΝΑΙ αλλά να συμμετέχουν οι κάτοικοι της εξυπηρετούμενης περιοχής και όχι μόνο 2 χιλ άτομα. Όσο πιό πολλοί τόσο πιό αντιπροσωπευτικήη δημοκρατία μας . Έτσι δεν εί ναι δάσκαλε με τις τρικλοποδιές σου; 3. Κάποιοι, πριν από πολλά χρόνια έβλεπαν μπροστά, κάποιοι ακομα και σήμερα, υπάρχουν ως αντιπολιτευόμενοι αντιρρησίες. Ακόμα δεν έχουν πάρει το μήνυμα. Όσο συνεχίζεται ετσι, θα κυβερνουν αποστολάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aγαπητέ αναγνώστη 8:52 πμ

    Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Σας συνιστώ να συνεχίσετε.

    Στο βασικό ερώτημα δεν απαντάτε εσείς ούτε κανείς μέχρι σήμερα.
    Το επαναλαμβάνω . Τα 2/3 του ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας είναι άδεια κατά το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ. Που σημαίνει κατά τα λεγόμενα του έχει διάρκεια ζωής 20 χρόνια ακόμη.
    Πείτε μας εσείς και οι της Δημοτικής Αρχής

    1) Τι χρειάζεται τώρα η επέκταση του ΧΥΤΑ με τη δημιουργία νέου κυττάρου;
    2) Γνωρίζετε ότι πέραν της Λευκάδας και άλλος γειτονικός νομός δεν έχει ΧΥΤΑ;
    3)Όταν με δική της αίτηση η Δημοτική Αρχή ζητά την επέκταση πως θα αντισταθεί σε βέβαιο ή ενδεχόμενο αίτημα της πολιτείας για μεταφορά σκουπιδιών από άλλη περιοχή;
    4) Γνωρίζετε τη κατάσταση με τα σκουπίδια της Πάτρας και της Κέρκυρας;
    5) Γνωρίζετε ότι όταν δημόσια δεν μίλαγε κανείς για σκουπίδια από Πύργο τους το είπα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ μου είπε δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο; Φυσικά συνέβη. Ο τότε Πρόεδρος του ΔΣ κ Μπαλατσούρας με απέβαλλε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα.
    6) Γνωρίζετε ότι τη παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου- σε τηλεφωνική επαφή διάρκειας μιας ώρας- που ψήφισε την μεταφορά σκουπιδιών από Πύργο και Αρχαία Ολυμπία , με το Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Παλαίρου κ Σταχτιάρη με διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος την άλλη ημέρα θα ψήφιζε ΟΧΙ; Τι μεσολάβησε και σε λίγες ώρες άλλαξε γνώμη;
    7) Γνωρίζετε τι σημαίνει υδροφόρος ορίζοντας;
    8) Γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ σε αίτηση μου από τον Ιούλιο του 2017 δεν μου έχει απαντήσει ακόμη;
    9) Γνωρίζετε ότι μετά από έλεγχο κατόπιν αιτήσεως μου πληρώσαμε οι δημότες 9.000 ευρώ πρόστιμο ; Γνωρίζετε τους λόγους;
    10) Γνωρίζετε ότι διεκόπη η παραλαβή του ΧΥΤΑ ; Tους λόγους τους ξέρετε;
    11) Γνωρίζετε ότι τελικά η οριστική παραλαβή έγινε; Ρώτησα στο ΔΣ της 13ης Αυγούστου αν οι λόγοι που έγινε η διακοπή ( κακοτεχνίες, ελλείψεις) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Τυχαία νομίζετε;
    12) To ΔΣ του Σεπτέμβρη θα γίνει στη Πάλαιρο. Γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα συζητήθηκε στις 13 Αυγούστου στη Βόνιτσα; Oι Πρόεδροι Παλαίρου, Πογωνιάς κλπ γιατί απουσίαζαν;

    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Χαίρομαι που συμφωνείτε με τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος. Ελάτε να συνεργαστούμε να αναγκάσουμε τη Δημοτική Αρχή να στήσει κάλπες. Γνωρίζω τι πρέπει να γίνει και θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    Υστερα από όλα αυτά βγείτε στο ξέφωτο επώνυμα αγαπητέ αναγνώστη.


    Δήμαρχε κ Αποστολάκη το ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ το κάνατε Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ.

    Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη σας προτρέπω στην αίτηση μου που θα καταθέσω την Δευτέρα 20-8-2018 να απαντήσετε. Τολμώ δε ως πρώην δάσκαλος σας να σας συμβουλεύσω να τηρήσετε το νόμο. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Δεν είναι απειλή. Αρκετά με εμπαίζετε ένα χρόνο.

    Ρωτώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και μέλος του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα . Είπατε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ναι ή όχι ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζετε μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ; Τώρα τι άλλαξε και θέλετε να τον διπλασιάσετε; Δεν αντιλαμβάνεστε που οδηγούμαστε;

    Aγαπητοί Αναγνώστες

    Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αγώνα που κάνω και θα συνεχίσω ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Φαντάζομαι να έγινα κατανοητός.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κ. Τριαντακωσταντή ,
    ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ . Δυστυχως δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου σχολιάζει ο προηγούμενος ; Όπως και οι γριές, βλέπεις και ακούς όσα σε συμφέρουν. Ευκαιρία να ρίξεις και ένα λιβανωτό, αφού κανείς δεν παίρνει τα λεγόμενάσου σοβαρά, Ωραία , αφού συμφωνείτε, ας γίνει δημοψήφισμα στους ενδιαφερόμενους δήμους. Γιατί πήρε ο δήμος τα σκουπίδια από αλλού. Τόση κοινωνική ευαισθησία σε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν κάποιοι. Εσύ πως ζητάς νερό απο τη Κορπή ; Γιατί να στο δώσουνε ; Για φαντάσου να ην είχαμε εργοστάσιο νερού , αλλα 80=100 άνεργοι. Να μην είχαμε σφαγεία , που μολύνουν το περιβάλλον ; Θα σφάζαμε στα δέντρα όπως στην Αλβανία. Γράφω αναλυτικά μπας και κατανοήσεις ότι ουδεν καλόν αμοιγές κακού,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ αναγνώστη 8:09 πμ
    Τα 2/3 του ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας είναι άδεια κατά το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ. Που σημαίνει κατά τα λεγόμενα του έχει διάρκεια ζωής 20 χρόνια ακόμη.
    Πείτε μας εσείς και οι της Δημοτικής Αρχής

    Τι χρειάζεται τώρα η επέκταση του ΧΥΤΑ με τη δημιουργία νέου κυττάρου;
    Απαντήστε σε αυτό ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

    Θα παρακαλούσα το επίπεδο του διαλόγου να παραμένει υψηλό.

    Δεν έχω την άποψη ότι στο όνομα υπαρκτών προβλημάτων ότι ο τόπος μας πρέπει να γίνει χωματερή της Δυτικής Ελλάδας. Φαντάζομαι να κατανοήστε ότι εκεί αντικειμενικά οδηγούμαστε. Αν εσείς θέλετε τότε πείτε το επώνυμα. Τι φοβάστε;

    Σε ότι αφορά την απαίτηση και το δικαίωμα μας να πίνουμε καθαρό και υγιεινό νερό δεν θα μας το αρνηθείτε. Εσείς θα ανεχόσαστε να μην έχετε νερό Κορπής να πίνετε τη στιγμή οι δύο Κοινότητες είχαμε σύνδεσμο ύδρευσης από Κορπή;

    Eμας μας το κόψανε τελείως από τη Κορπή και στη Πάλαιρο γεμίζανε και πισίνες, το εμπορεύονται και στα παλιά Σκλάβαινα από νερό της Κορπής έξω από τη δεξαμενή ποτίζανε με νερό ΚΟΡΠΉΣ πρόβατα γίδια και γελάδια. Πολύ περισσότερα για το θέμα στο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει.

    Θα ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος -παρά το απρεπές γράψιμο σας- να πούμε για το Δήμο μας πάρα πολλά. Αν δεν θέλετε , όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο τηλεφωνήστε να σας δωρίσω ένα. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο