Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Τα μάτια των ατζέντηδων πάνω στον Λιάβα

         Είναι μόλις 17 ετών και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ατζέντηδων. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού.
         Ο παίκτης πήρε το βάπτισμα του πυρρός στη Superleague και έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής, που χρησιμοποιεί ο Παναιτωλικός στην ιστορία του στην Α’ Εθνική, σε ηλικία 17 ετών 6 μηνών και 12 ημερών.
         Βέβαια, υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο γύρω από το όνομά του και το αποκαλύπτει ο Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime που κυκλοφορεί σήμερα (27/8) στα περίπτερα..........



    Αναφέρει πως από την προετοιμασία είχε πέσει σύρμα σχετικά με τις προθέσεις του Δέλλα να χρησιμοποιήσει, εξ αρχής και βασικό, σε θέση διαφορετική απ’ αυτήν που (τον) ήξεραν στην πιάτσα, τον Γιώργο Λιάβα.
       Στο ματς με τον Ατρόμητο που το… έπραξε ο «Τράι», δείχνοντας και προθέσεις ανάλογης συνέχειας, ήταν το σήμα που περίμεναν οι… ορδές ατζέντηδων για να την «πέσουν» στον (χωρίς εκπροσώπηση ακόμη) 17χρονο χαφ και την οικογένεια του.

https://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ
    ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μάλλον σε κόβω για άσχετο με το άθλημα και σίγουρα δεν ξερεις την πορεία του πιτσιρικά. Είναι βασικός γτ το κέρδισε και με το παραπάνω και δεν θα μπορέσουν εύκολα να τον βγάλουν από το γυπεδο. Έχει φοβερή πορεία και εξέλιξη και μπορεί να σταθεί στο γήπεδο.

      Διαγραφή
  2. Ετσι λεγαν κ για το μυγα ενδιαφέροντε παο αεκ οσφπ κ στο τελος δεν μπενει ουτε 18αδα Παναιτωλικού...μακαρι να παει το παιδι κ παραπανω αλα ειπαμε σιγα σιγα έπαιξε 70λεπτα μπαλα στο Παναιτωλικο κ αμεσως μανατζαρεοι κ τετοια θα παρουν κ τα μυαλα του αερα κ θα ξεχάσει κ αυτο που ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε μου με τον τροπο που τον εριξε ο προπονητης θα του κανη ζημια
    θελει απο λιγο καθε φορα, διοτι αν πχ κανη δεκα μπαλιες καλες και τρεις λαθος δυστυχως
    το λαθος θα μετρησει, εκτος και αν ειναι δομαζος η κουδας η χατζηπαναγησ τοτε παω πασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο