Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σε ιδιώτη για Βάφτιση παραχωρήθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ!!!

          Μια καταγγελία ανάρτησε στο Facebook ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών κ. Βασίλης Σκούρτας αναφορικά με τα τραπεζοκαθίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα οποία παραχωρήθηκαν για την βάπτιση σε ιδιώτη και πρέπει αμέσως οι αρμόδιοι να ερευνήσουν τα καταγγελλόμενα.
Αναλυτικότερα η Καταγγελία: 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!
......................................................



   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
     Τα τραπεζοκαθίσματα αγοράστηκαν με χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες για να καλύψουν τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Κέντρου Μέριμνας καθώς και όλων των πολιτιστικών φορέων που το ζητήσουν και που παράγουν πραγματικό πολιτισμό. 
    Δεν έχει καμία υποχρέωση ο Δήμος να καλύπτει Πανηγύρια, γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις ιδιωτών.
    Αντιλαμβανόμαστε τις σκοπιμότητες και τα μικροσυμφέροντα για ψηφοθηρικούς λόγους, όμως επιβάλλεται η δημοτική αρχή να υποστηρίζει το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και όχι μεμονωμένα συμφέροντα ιδιωτών. 
     Οταν ένας δήμος θέλει να κάνει «κοινωνική πολιτική» (ψηφοθηρία η άλλη του ονομασία) ας βάλουν χρήματα απο την τσέπη τους, και όχι απο τον ιδρώτα των δημοτών......


41 σχόλια:

  1. Ετοιμαστείτε σε λίγο θα συμμετέχουν και στα γκαστρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα εγω θελω να μου φερει Αθηνα ενα φορηγο ο δημαρχος να κατεβασω κατι πραγματα για το χωριο εχω διπλωμα οδηγησης και θα σας το επιστρεψω σε δυο μερες λεγομαι τζαμπατζης δημοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το τελευταίο ,,εδώ πληρώνουν και γλυκά και ορχήστρες και τον πάπα και ψάλτη, καραγκιόζηδες που έχετε μούτρα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΨΗΦΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΛΙΟΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα δεν είναι στο δανεισμό κάποιων τραπεζιών. ειναι οτι με οδηγό - έργατες και φορτηγό του Δήμου τα πηγανε στη Κωνοπίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επρεπε μαζί με τα τραπεζοκαθίσματα να πάνε και τον Κιάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσαμε τα μηχανήματα του ΧΥΤΑ στον ιδιώτη εργολάβο την Τσάπα να την έχει ιδιώτης και να κάνει προσωπικά έργα τις πλατείες τζάμπα για συναυλίες τύπου Κιάμου τις παραλίες χωρίς μίσθωμα όποιος θέλει βάζει ομπρέλες και ξαπλώστρες πετρέλαιο αιρετοί και δημότες όποιος προλάβει το νερό στην Κατούνα ποτίζει δωρεάν καπνά με λάστιχα αγορασμένα απο τον δήμο......αυτό το νοικοκύρεμα το Μαη ευτυχώς τελειώνει στο καλό να πάτε αποστολακηδοστουποσωτηρηδες κλπ εσυ ΔΡΙΒΑ τα αποδέχεσαι αυτα να μοιράζει ο ανιψιός σου καρέκλες στα βαφτίσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν αναρωτιέστε πως η μικρο-διαφθορά συνδέεται με τη mega-διαφθορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΣΕΣ ΟΡΕ ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΧΑΛΑ ΔΕΝ ΓΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μισές δουλειές κάνει ο Δήμαρχος!!
    Χάθηκε ο κόσμος να στείλει και κάνα δύο σφαχτά, μερικούς υπαλλήλους του δήμου για υπηρετικό προσωπικό της εκδήλωσης και να βάλει τα έξοδα του τραπεζωματος;;

    Νισάφι πια ....μισές δουλειές κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπη αντε να περασουν λίγη μηνεςακομμή να πάνε σπίτι γιατί αμά κάτσουμε να γράψουμε τι έχουν κάνει πρέπει θα μας παρει μήνες αλλά δεν έχει κανένας φιλότιμο κρίμα γιατί είμαι ένας από αυτούς που τους ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως πληρωσε ενοικιο για τα τραπεζοκαθισματα και τους εργατες ο ανθρωπος.Για να δουμε τι θα απαντησει ο θυγομενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον 10.13 Ναι εχεις δικιο τι εχουν κανει να πάνε στα σπίτια τους για κατσε και γράψε τι κάνανε εχουν τέσσερα χρόνια και ολο κανουνε δουλειες και εργα γιατι εδω στην κατουνα ουτε καρεκλοποδαρο δεν υπήρχε δυστηχως. Μπραβο στο παντελη και στην καρελου που πηραν και καρεκλες για να εξυπηρητειτε ο κοσμος και δεν τα φάγανε τα λεφτα γιατι θα μπορούσε να έχει γίνει και αυτό. Δώσε στη φτώχεια αθηνα τις καρεκλες και μη μασάς αστούς να λένε. Αυτοι που τα λένε όλα αυτά πηραν τα πάντα απο το δημο αλλα η αχαριστία παει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλέπουν ότι καταρρέουν και θα δούμε πολλά το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι κανανε πολλα κακά και θα καταρρεύσουν. Αι τι σας περιμενει παλι δημαρχος ο αποστολακης θα ειναι γι αυτο θα λυσσαξετε απο εδώ και στο εξης. Εσεις ουτε ενα καρεκλοποδαρο δεν ήσασταν άξιοι να πάρετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τις καρεκλες γι αυτο τις εχει αγοράσει ο δημος να τις παίρνει ο φτωχός λαός γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι να εξυπηρετείται ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ φτωχός λαός είμαι.
      Προτείνω να μου πληρώσει ο δήμος το φως νερό τηλέφωνο με τα δημοτικά τέλη τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ...για να εξυπηρετηθω και εγώ.

      Διαγραφή
  17. ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΕΒ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.
    ΣΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βγάζει και μια ανάρτηση μέσα στο πανικό του ο παντελής στο φβ που λέει οι καρέκλες είναι για τους δημότες. Στα 4 χρόνια παντελή βγάλατε κάποια ανακοίνωση για αυτό?Ενημερώσετε το δημοτικό συμβούλιο Μήπως?Οι καρέκλες που δώσατε για τον Κιαμο οι διοργανωτές ήταν και αυτοί φτωχοί και άποροι?Μέσα στον πανικό σας αφού ξέρετε ότι οι δημότες θα σας τιμωρήσουν στις επόμενες εκλογές κάνετε κινήσεις απελπισίας Έτσι δεν κερδίζεις ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν οι καιροί είναι δύσκολοι μείωσε τους δημοτικούς φόρους πρόεδρε και άσε τις καρέκλες και τα τραπεζομάντηλα. Την έκανες την πατάτα και δεν ξέρεις πως να τα μαζέψεις τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Της έδωσε; καλός, αλλά χρήση δημοτικού αυτοκινητου με εξωδα των δημοτών και εργατοώρες υπαλλήλων για λογους ψηφοφορίας είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό έδωσε τα σκουπίδια σε ιδιώτες για να μπορέσει να χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους λες και είναι απόκτημα του για λόγους καθαρά παρατάξεις,για ψηφαλακια δηλαδή.ντροπη σε ολου σας

      Διαγραφή
  21. Χωρις να κοκκινιζεις ντροπιαζεις και εκθετεις και αυτους που δεν φταινε τιποτα σαν τον Σωζο τον Τζεφριο αυτοι μηπως περιμενεις να σε δικαιολογησουν κιολας που ομολογεις οτι για δυο τρεις ψηφους παρανομεις;Αυτη η ενεργεια του δανεισμου δημοτικης περιουσιας χωρις αποφαση ειναι ποινικα και διοικητικα κολασιμη και επιχειρεις να βγεις και απο πανω.Αν βεβαιως το ηξερε ο δημαρχος ο μνιμα σε αυτα κρυβομενος και δεν ζηταει παραιτηση ειστε συνενοχοι.Κουνελη εσυ συμφωνεις να δωσει ο δημος σημερα την τσαπα σον Λιακο να σκαψει ιδιωτικη οικοδομη στο χωριο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το αγροτικο μιτσουμπισι του δημου με καρελου και το πυροσβεστικο στην καροτσα παει ζαβερδα μυτικα βονιτσα ιδιωτικα στην κονοπινα δεν θα παει τι λετε τωρα....εσυ λακια στουπα που κατηγορουσες τους προηγουμενους τι λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για ελατε ζαβερδα να δειτε που στελνουν τα ντοφαλακια την τσαπα για δουλειες ολο σε χωραφια και στανες βεβαια αλλα εμεις με τα μηχανηματα εχουμε λεφτα για την εφορια και τα τελη ασε το φορτηγακι ολο σε κηπους φορτωνει μπαζα και κλαρια ντροπη ρε και σας ψηφισα για καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΤΗΣ Κ. ΘΥΡΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΣ ΣΤΟ ΤΑΣΟ ΣΩΖΟ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;;;;;ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ Α.Τ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου χάλασε η ντουζιέρα και δεν έχεις να κάνεις μπάνιο;

      Διαγραφή
  25. Αλλες 1000 καρεκλες έλεγε η καρελου θα πάρει τωρα ο δημος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Και η αθηνα η καρελου το χει αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το προβλημα δεν είναι οι καρεκλες μπραβο στην αθηνα την καρελου και στο παντελη που βοηθούν τον αδύνατο κοσμο που δεν μπορούν να πάνε στα κέντρα. Το προβλημα τους είναι αλλο που ολοι μπορούμε να καταλάβουμε. Πεστε οτι θελετε γραψτε οτι θελετε δεν σας ακουει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθε μερα παραχορουντε τραπέζια και καρεκλες στους δημότες απο την ημέρα που αγοράστηκαν . Αυτοι μπόρεσαν κ πηρανε ευτυχως. Και ο κυριος αυτος ζητησε πολλες φορες και πηρε για βαφτίσια στην κονοπινα τι εγινε ξαφνικά ξέχασε ότα ζήταγε αυτος. Και τωρα τα βαλε με τον μπαρμπα τολια επειδη θελει να κανει τα βαφτίσια του εγγονού του στην αυλή του και όχι στο πολιτιστικό Κέντρο που εξ ολοκλήρου το έφτιαξε ο δημος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ήθελα να ήξερα ποιος σοβαρός δήμος όχι μόνο κοντινός αλλα τις ελληνικής επικράτειας αγορζει καρέκλες για να τις δανειζει σε ιδιωτικά πανηγύρια με το πρόσχημα ότι οι φτωχοί δημοτες δεν έχουν να πάνε στα κέντρα!!

    Μιλάμε για ένα δήμο....που είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαράδεκτη Δημοτική Αρχή. Λαϊκίζει, συκοφαντεί, απειλεί. Ο Δήμος και η περιουσία του δεν είναι τσιφλίκι σας , ούτε κληρονομία σας. Σε λίγο θα μοιράζετε τσιμέντα, σωλήνες, ηλεκτρικά, υδραυλικά κλπ. Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Θράσεψαν τελείως οι της δημοτικής αρχής. Θα τα πληρώσουν όμως όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε κοιτάξτε τις δουλειές σας. Μάθατε και το ίντερνετ να γράφετε, που το μόνο ξέρατε σε γραφή ήταν η γραμμική Β. Άμα σας τα δίναν εσάς όλα αυτά θα κάνατε τις κότες και δε θα λέγατε τίποτα. Μάγκες της οθόνης όλοι γράψτε επώνυμα αν έχετε παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενας Δημος σε Τουριστικη παρακμη.
    Ενας Δημος γεματος διαπλοκη και διαφθορα.
    Ενας δημος χωρις στοιχιωδη παιδεια.
    Ενας δημος που δεν εχει μελλον.

    Δεν ευθυνεται ο κυριος Αποστολακης που ειναι 12 χρονια δημαρχος με μια διακοπη 4 χρονων αλλα οι πολιτες που γνωριζουν οτι δεν μπορεις να εχεις αλλο αποτελεσμα ακολουθωντας την ιδια συνταγη.

    Καλα μας κανει.Και πιστευω παρα τις τοσες αποκαλυψεις εδω και καιρο για ολους και για ολα η τοπικη κοινωνια του δημου Ακτιου-Βονιτσας τον κυριο Αποστολακη θα ξανα εκλεξει.

    Πανεμορφος τοπος καταραμενοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την απίστευτη προκλητική κοροϊδία σε βάρος του Συλλόγου Αετινών, που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, για τις "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" απο το κέντρο μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας!!
    Η Καταγγελία για τον απίστευτο εμπαιγμό και κοροϊδία δημοσιεύτηκε στο facebook:

    Σύλλογος Αετινών Μπουμστος: Εμας υποτίθεται θα μας έδιναν 500 καρεκλες στις 11/8 στην εκδήλωση.
    Μας εστειλαν Παλαιρο να παρουμε 360 αλλά εκεί ηταν μονο 250!!! Στην συνέχεια μας ειπαν εχουν στην Κατούνα να μας δώσουν, να πάμε να τις πάρουμε.... τελικά ούτε εκει είχαν διαθέσιμες για εμάς, ηταν μονο 60!!! ειπαν.
    Παραμονή που θα φερναμε τα όργανα, μας είχαν αφήσει με 250 και δεν είχαν αλλες διαθέσιμες ενώ μας είχαν διαβεβαιώσει γι αυτές.
    Τελικά με άλλα δύο δρομολόγια φορτηγών πήραμε από ιδιώτη....
    Το Ζουμί;;;.... Ο έμπορος τις χρεωνε μαζι με τραπέζια 360€ χωρις να κουνηθουμε... και εμάς με την "βοήθεια" του Κέντρου Μεριμνας μας εφτασαν 400€ και κουβαλούσαν τα παιδια του συλλόγου σαν μην πω....
    Πολιτική ακομα και με την καρεκλα, αλλά θα μου πεις γι αυτήν γίνονται ολα!!!
    Καλή δύναμη, έχει πολλά τέτοια ο τόπος και τσιράκια ετοιμα να γλυψουν τα κοκαλακια που τους πετούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eνώ ο άλλος κόσμος τραβάει μπροστά υιοθετώντας ως τοπική αυτοδιοίκηση τεχνολογίες αιχμής ( π.χ. δήμος Τρικάλων η πρώτη πόλη με δωρεάν δίκτυο 5G https://www.cnn.gr/tech/story/121759/h-proti-poli-tis-elladas-me-texnologia-5g-einai-ta-trikala ) εμείς στην περιοχή μας ασχολούμαστε με τα τραπεζοκαθίσματα με τις απαευθείας αναθέσεις κ.λ.π.}

    Αν ήταν σοβαροί οι πολίτες ειδικά της Βόνιτσας που γνωρίζουν το ποιόν του σημερινού δήμαρχου θα έπρεπε να τον στείλουν στα αζήτητα χθες κι όλας .
    Κυριαρχεί η αμορφωσιά ο αμοραλισμός και η δηθενιά.
    Μακάρι από έναν μελλοντικό Κλεισθένη να ενοποιηθεί ο δήμος με έναν από τους σοβαρούς δήμους της Λευκάδας και της Πρέβεζας αλλιώς γιατρειά δεν θα υπάρξει.

    Αλήθεια θυμάται κανείς τι έγινε με το wifi του δήμου προς τους δημότες ;
    Tους νοιαζουν να μοιράζουν καρέκλες στα ιδιωτικά πανυγυρια , γιορτές προβατίνας και αλόγου .
    Μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε βέβαια δεν ξέρανε να αφήσουνε τις εκδηλωσεις του δημου εκείνες τις μέρες χωρίς καρεκλες να κάθετε ο κοσμος κατασαουρα για να τις πάρει ο σύλλογος ας εκανε τωρα την εκδήλωση και να τις πάρει ολες. Εκείνες τις μέρες ειχε εκδηλωσεις ο δημος παρακαλω και βονιτσα και παλαιρο και Μοναστηράκι και παλιαμπελα προτεραιότητα εχει ο δημος και μετά οι συλλογοι. Τι δεν καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εσυ φτωχε.αυτο βρηκες.να γραψεις για τον αλλο φτωχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο