Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η αποστομωτική απάντηση του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ σε σχόλιο για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

   Ένα ανώνυμο σχόλιο δέχτηκε ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ στο άρθρο του: "Έπεσαν οι Μάσκες -Το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αποφάσισε την Υποβολή πρότασης για Επέκταση ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ!!(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) το οποίο φυσικά δεν άφησε αναπάντητο.

ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ
Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2018 - 8:52 π.μ. είπε:
1.-Επέκταση ΧΥΤΑ Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σε συνδυασμό με τα έργα που προβλέπεται να γίνουν για το σύνολο της καλυπτόμενης απο τον ΧΥΤΑ περιοχής. 
2.-Τοπικό δημοψήφισμα λέμε ΝΑΙ αλλά να συμμετέχουν οι κάτοικοι της εξυπηρετούμενης περιοχής και όχι μόνο 2 χιλ. άτομα. Όσο πιό πολλοί τόσο πιό αντιπροσωπευτική δημοκρατία μας. Έτσι δεν είναι δάσκαλε με τις τρικλοποδιές σου; 
3.-Κάποιοι, πριν από πολλά χρόνια έβλεπαν μπροστά, κάποιοι ακομα και σήμερα, υπάρχουν ως αντιπολιτευόμενοι αντιρρησίες. Ακόμα δεν έχουν πάρει το μήνυμα. Όσο συνεχίζεται ετσι, θα κυβερνουν αποστολάκηδες....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: 
Aγαπητέ αναγνώστη 8:52 πμ
Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Σας συνιστώ να συνεχίσετε. 
Στο βασικό ερώτημα δεν απαντάτε εσείς ούτε κανείς μέχρι σήμερα.
Το επαναλαμβάνω: Τα 2/3 του ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας είναι άδεια κατά το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ. Που σημαίνει κατά τα λεγόμενα του έχει διάρκεια ζωής 20 χρόνια ακόμη.

Πείτε μας εσείς και οι της Δημοτικής Αρχής: 
 1)-Τι χρειάζεται τώρα η επέκταση του ΧΥΤΑ με τη δημιουργία νέου κυττάρου;
 2)-Γνωρίζετε ότι πέραν της Λευκάδας και άλλος γειτονικός νομός δεν έχει ΧΥΤΑ;
 3)-Όταν με δική της αίτηση η Δημοτική Αρχή ζητά την επέκταση πως θα αντισταθεί σε βέβαιο ή ενδεχόμενο αίτημα της πολιτείας για μεταφορά σκουπιδιών από άλλη περιοχή;
 4)-Γνωρίζετε τη κατάσταση με τα σκουπίδια της Πάτρας και της Κέρκυρας;........................



 5)-Γνωρίζετε ότι όταν δημόσια δεν μίλαγε κανείς για σκουπίδια από Πύργο τους το είπα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ μου είπε δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο; Φυσικά συνέβη. Ο τότε Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπαλατσούρας με απέβαλλε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα.
 6)-Γνωρίζετε ότι τη παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου- σε τηλεφωνική επαφή διάρκειας μιας ώρας- που ψήφισε την μεταφορά σκουπιδιών από Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, με το Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Παλαίρου κ. Σταχτιάρη με διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος την άλλη ημέρα θα ψήφιζε ΟΧΙ; Τι μεσολάβησε και σε λίγες ώρες άλλαξε γνώμη;
 7)-Γνωρίζετε τι σημαίνει υδροφόρος ορίζοντας;
 8)-Γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ σε αίτηση μου από τον Ιούλιο του 2017 δεν μου έχει απαντήσει ακόμη;
 9)-Γνωρίζετε ότι μετά από έλεγχο κατόπιν αιτήσεως μου πληρώσαμε οι δημότες 9.000 ευρώ πρόστιμο; Γνωρίζετε τους λόγους;
 10)-Γνωρίζετε ότι διεκόπη η παραλαβή του ΧΥΤΑ; Tους λόγους τους ξέρετε; 
 11)-Γνωρίζετε ότι τελικά η οριστική παραλαβή έγινε; Ρώτησα στο ΔΣ της 13ης Αυγούστου αν οι λόγοι που έγινε η διακοπή (κακοτεχνίες, ελλείψεις) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Τυχαία νομίζετε;
 12)-To ΔΣ του Σεπτέμβρη θα γίνει στη Πάλαιρο. Γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα συζητήθηκε στις 13 Αυγούστου στη Βόνιτσα; Oι Πρόεδροι Παλαίρου, Πογωνιάς κλπ γιατί απουσίαζαν;

ΠΡΟΤΑΣΗ
    Χαίρομαι που συμφωνείτε με τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος. Ελάτε να συνεργαστούμε να αναγκάσουμε τη Δημοτική Αρχή να στήσει κάλπες. Γνωρίζω τι πρέπει να γίνει και θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
      Υστερα από όλα αυτά βγείτε στο ξέφωτο επώνυμα αγαπητέ αναγνώστη. 

       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη το ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ το κάνατε Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ.
       Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη σας προτρέπω στην αίτηση μου που θα καταθέσω την Δευτέρα 20-8-2018 να απαντήσετε. Τολμώ δε ως πρώην δάσκαλος σας να σας συμβουλεύσω να τηρήσετε το νόμο. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Δεν είναι απειλή. Αρκετά με εμπαίζετε ένα χρόνο.
         Ρωτώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και μέλος του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα: -Είπατε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ναι ή όχι ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζετε μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ; -Τώρα τι άλλαξε και θέλετε να τον διπλασιάσετε; -Δεν αντιλαμβάνεστε που οδηγούμαστε;

Aγαπητοί Αναγνώστες
      Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αγώνα που κάνω και θα συνεχίσω ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Φαντάζομαι να έγινα κατανοητός.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



8 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ.ΕΙΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΟΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΙΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω κι εγώ , μόνο ένα σχόλιο ο καθηγητής; Αλλά το έψαξα καλλίτερα και διαπίστωσα ότι επιλεκτικά ο δάσκαλος διάλεξε ένα από τα πολλά. Θα έχει προφανώς το λόγο του. Εδώ όλοι οι αναγνώστες του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ περιμένουμε άρθρα του δάσκαλου μπας και χαμογελάσει πονηρά το χείλη μας. Τον έχουμε ανάγκη να μαθαίνουμε και την αλήθεια του. και να μοιρίζουμε το λιβανωτό του. Οι σκοποί της παρεας είναι πλέον φανεροί. Υποστήριξη Μαθηματικού προς μαθηματικό , δασκάλου προς δάσκαλο και όλοι μαζί να διώξουμε τον Αποστολάκη . Μαζί του κι εγώ. Αλλά πρέπει το κενόο να το καλύψουμε με κάποιον άλλον. Δεν μας το λέει άμεσα ο δάσκαλος, αλλά μας το λέει έμεσα : Αν δεν ήμουνα ΕΓΩ . Δοξάστε τον Όλ μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.18 διακρινω εναν πανικο η κάνω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας ανιδιοτελής αγωνιστής που πονάει και αγαπάει το τόπο μας είναι ο Κώστας. Δεν περιμένατε ότι θα σας έβγαζε στο ξέφωτο πρώην και νυν. Ας προσέχατε. Κώστα ξέρω ότι βρίσκονται σε μεγάλη ανησυχία πρώην και νυν. Δεν γνωρίζουν τι ξέρεις και πότε θα τα βγάλεις στον αέρα. Προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανώνυμο σχολιαστή , φανερά όμως διακρινόμενο λέω τα εξής. Λέτε ότι βλέπατε μπροστά. Σας ρωτώ. Για αυτό φτιάξετε το ΧΥΤΑ και μαζεύονται τα σκουπίδια από όλη τη Δυτική Ελλάδα ; Φτιάξατε τις εγκαταστάσεις του βιολογικού στη Ζαβέρδα στο κέντρο του κόλπου και δίπλα σε ξενοδοχειακές μονάδες; Mε το πάρκο στη Ζαβέρδα τι γίνεται; Πλωρώσατε χωράφι στη Κατούνα 214000 ευρώ, αξίας 36.000 ευρώ ; Πληρώσατε δύο παιδικές χαρές 240.000 ευρώ; Mία ιστοσελίδα στο Δήμο τη πληρώσατε 386.000 ευρώ και μιλάτε; Δώσατε με το τσουβάλι χρήματα σε ημετέρους με απευθείας αναθέσεις ναι ή όχι; Kαί άλλα πολλά. Τώρα συμφωνείτε με την επέκταση του ΧΥΤΑ. Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τονίζω για μία ακόμη φορά.

    Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω δια βίου οποιαδήποτε πολιτική σχέση με νεοφιλελεύθερες ή φιλελεύθερες απόψεις και τους εκπροσώπους τέτοιων ιδεών. Με χωρίζει πολιτική άβυσσος.

    Τον πρώην Αναπληρωτή Δήμαρχο και σημερινό επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνο Θύμιο τον θεωρώ πολιτικά αποτυχημένο και στους δύο θεσμικούς του ρόλους.

    Αν είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη του 2018 θα είμαι απέναντι του πολιτικά.

    Το ίδιο απέναντι πολιτικά θα είμαι και στο σημερινό Δήμαρχο κ Αποστολάκη αν είναι τελικά υποψήφιος.

    Θεωρώ επιτακτική ανάγκη ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε αυτό που βιώνουμε από το 2011 μέχρι σήμερα στο Δήμο μας. Οι δύο Δημοτικές αρχές και οι εκπρόσωποι τους ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Είμαι πολιτικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, δεν έχω ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Διεξάγω έναν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΩΝΑ. Τόσο απλά, τόσο καθαρά, τόσο τίμια.

    Καλώ το κέντρο ,που γνωρίζω ένα προς ένα τα μέλη που το αποτελούν , που διαδίδει αθλιότητες περί πολιτικής μου συνεργασίας με τον οποιονδήποτε υποψήφιο Δήμαρχο να σταματήσει αμέσως. Δεν κουραστήκατε να με σπιλώνετε; Πολεμάτε λάθος άνθρωπο. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχετε στο μυαλό σας. Ακόμη δεν το καταλάβατε; Πείτε τη γνώμη σας για το ΧΥΤΑ και τα θέματα που απασχολούν τους Δημότες.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ρωτάμε τον σχολιαστή 9:33μ.μ. και όχι μονο, ποιοι έφτιαξαν τα χυτά στην Πάλαιρο? Ποιοι προώθησαν λάθος το βιολογικό προς το ποταμάκι? Ποιοι δεν αξιοποίησε τα προηγουμενα χρόνια το πάρκο? Ποιοι πλήρωσαν το χωράφι στην Κατούνα? Ποιοι ασχολήθηκαν με τις παιδικές χαρές? Ποιοι ήταν αυτοί άραγε? Πάντως όχι η τωρινή δημοτικη αρχη. Και όσον αφορά τα χυτά, η τωρινή δημοτική αρχή θέλει να γίνει αναβάθμιση και να δουλεύουν σωστά και όπως λένε οι κανονες. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Κούφιες κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο