Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Στο… νεκροταφείο του Ρεθύμνου έκρυβαν ναρκωτικά

Στο… νεκροταφείο του Ρεθύμνου έκρυβαν τα ναρκωτικά δύο άτομα που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν οι αστυνομικοί είδαν έναν 19χρονο να κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να τον παρακολουθήσουν. Τον είδαν να πηγαίνει στο νεκροταφείο της περιοχής και να παίρνει από ένα σημείο μία αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ναρκωτικά.

Κατά την έξοδό του οι αστυνομικοί βγήκαν από την κρυψώνα τους και προχώρησαν σε σωματική έρευνα στον 19χρονο όπου εντόπισαν την συσκευασία η οποία τελικά περιείχε 160 γραμμάρια χασίς.
Στη συνέχεια οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του νεαρού όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία ζυγαριά ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης στην επιφάνεια της.
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 19χρονος ήταν απλώς ένα «βαποράκι» που έπαιρνε εντολές από έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο