Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ελεγκτές με μαγιό παριστάνουν τους τουρίστες για να «πιάσουν» φοροφυγάδες

Τους τουρίστες υποδεύονται ελεγκτές κατά της φοροδιαφυγής, προκειμένου να ξεσκεπάσουν τους παραβάτες σε παραλίες και beach bar.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Alpha, σε πλάνα που έχουν καταγράψει οι ίδιοι επιχειρούν να πιάσουν τις παραβάσεις. Σε beach bar γνωστού νησιού, ο ένας από τους ελεγκτές, υποδυόμενος τον πελάτη, παραλαμβάνει αυτό που έχει παραγγείλει και, ενώ το πληρώνει, δεν κόβεται απόδειξη.
Σε άλλο στιγμιότυπο, οι ελεγκτές καταγράφουν παραλία, θέλοντας να δείξουν αν έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες που, ίσως νοικιάζονται παράνομα, και μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή Natura.
Επίσης, παρουσιάζουν αποδείξεις οι οποίες φαίνεται να έχουν κοπεί από το ίδιο κατάστημα, αλλά να σε αυτές να αναφέρονται διαφορετικές ΔΟΥ και εξετάζεται το ενδεχόμενο μαϊμού ταμειακών μηχανών
Σε ένα τελευταίο πλάνο τους, διακρίνεται το εξωφρενικό κόστος των 20 ευρώ για ξαπλώστρα σε… ερημική παραλία. 
https://www.aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

  1. Αν εφαρμοστει ο νομος και του παρει την αδεια το κρατος να δεις το ξανακανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος δεν θα του πάρει την άδεια. Πρώτον γιατί έχει κηρύξει πόλεμο στο ναμμος και δεύτερο επειδή το σύστημα εξακολουθεί και τα παίρνει από αυτόν τον τύπο. Είτε άσπρα είτε μαύρα. Αλήθεια όλη τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα την κάνει το ναμμος; Δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά σ αυτή τη χώρα; Για το λόγο αυτό αγαπητε δεν πρόκειται κανένας να παρει την άδεια κανενός.και οτότ γίνει να ξέρεις θα την έχει πληρώσει αυτός που δεν θα φταίει και που θα εκδίδει όλες τις αποδείξεις. Νομοτελειακά. Έτσι λειτουργεί το ελληνικό κράτος. Εμείς οι άνθρωποι εννοω. Ετσι το λειτουργούμε το μαγαζι γιατί έτσι μας βολεύει να τα αρπαζουμε. Αυτοί είμαστε. Οι πολιτικοί μας είναι απλά αναλώσιμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο