Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Σούσουρο στην Αιτωλοακαρνανία: Άτακτη ΠΑΠΑΔΙΑ «κλέφτηκε» με επιχειρηματία!

Η πρεσβυτέρα παράτησε στα κρύα του λουτρού τον ιερέα και έφυγε μαζί με το παιδί τους
Άτακτη παπαδιά «κλέφτηκε» επιχειρηματία!

❱❱Σούσουρο στην Αιτωλοακαρνανία με τα νυχτοπερπατήματα της νεαρής για να φορτίσει τις... μπαταρίες της
❱❱Απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια νεαρή παπαδιά έχει προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου σούσουρο σε Αιτωλοακαρνανία και Ηπειρο.

         Η ζωηρή... πρεσβυτέρα, που παντρεύτηκε ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, αποφάσισε να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον ιερέα άντρα της και να ζήσει τον έρωτα με τον εραστή της, παίρνοντας μάλιστα μαζί της και το παιδί που απέκτησε με τον παπά.
              Η κοπέλα μικροπαντρεύτηκε από συνοικέσιο τον ρασοφόρο που λειτουργεί σε εκκλησία παραθαλάσσιας πόλης της Αιτωλοακαρνανίας, προφανώς για να ξεφύγει από την κλειστή κοινωνία του χωριού της και την αυταρχική οικογένειά της......



         Πριν από τον γάμο, ωστόσο, ήταν φανερά ο ατίθασος χαρακτήρας της αλλά και η αδιαφορία της προς τον μέλλοντα σύζυγό της.
               Κουβέντα στην κουβέντα, όμως, η μαθήτρια πείστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να παντρευτεί, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Ετσι, η εντυπωσιακή κατά τ' άλλα κοπέλα είπε το μεγάλο «ναι» και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον μεγαλύτερο κατά τουλάχιστον δύο δεκαετίες θρησκευτικό λειτουργό.

Εγινε μητέρα
     Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στην «Espresso» άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, στην αρχή η νεαρή γυναίκα έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να δέσει το γλυκό και μάλιστα περίπου έναν χρόνο μετά έγινε μητέρα.
        Ολα έδειχναν ότι πλέον η ζωή της είχε μπει σε έναν δρόμο αφού το παιδί είχε κλέψει την καρδιά της και το πρόσωπό της έλαμπε όταν μιλούσε γι' αυτό. Ολοι όσοι την έβλεπαν μιλούσαν για την απίστευτη αλλαγή της, ενώ και η οικογένειά της δεν έκρυβε τη χαρά και την έκπληξή της για την ευχάριστη... μετάλλαξη της κόρης τους. 
         Λίγους μήνες μετά, όμως, η συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας άρχισε να αλλάζει και πάλι. Εβγαινε τα βράδια και αργούσε να γυρίσει αφήνοντας το παιδί στο σπίτι με τον ιερέα πατέρα του, ενώ στις εύλογες απορίες του συζύγου της απαντούσε ότι πήγαινε βόλτα με φίλες της για να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να φορτίσει τις «μπαταρίες» της.
           Οι κακές γλώσσες, όμως, άρχισαν να μιλούν για τα νυχτοπερπατήματα της 18χρονης, πλέον, παπαδιάς κάνοντας τον ρασοφόρο να μην μπορεί να βγει έξω από την ντροπή. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα είχε βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία από την Ηπειρο, ο οποίος της είχε πάρει τα μυαλά. Ο νεαρός παπάς προσπάθησε να τη συνετίσει, αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε όσα συζητούσε το χωριό γι' αυτήν, αλλά μια ωραία... πρωία τα πήρε όλα κι έφυγε! 
             Ο απατημένος άντρας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν βγήκε από την κρεβατοκάμαρά του και είδε το σπίτι σχεδόν άδειο, αφού η παπαδιά δεν είχε πάρει μόνο το παιδί τους μαζί, αλλά και το... μισό νοικοκυριό. Οπως λέγεται, η ωραία πρώην πρεσβυτέρα ζει με τον επιχειρηματία στην πόλη του, πανέτοιμη να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της!

Από την
Εύα Παπαδάτου

https://www.espressonews.gr/


4 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω κάτι κακό, απέτυχε ένας γάμος. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα αυγά. Άλλο συνταρακτικό νέο είχατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΑ ΠΟΛΙ
    ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφυγε με επιχειρηματία και πήρε μαζί της το μισό νοικοκυριό; Που τα λέτε αυτά ρε ξεφτίλες...
    Ουξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο