Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ανταπάντηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ σε Αντιδήμαρχο ΘΕΟΔΩΡΟ ΛΙΒΑΝΗ: Κρατήστε κύριε Θόδωρε Λιβάνη τα δώρα για τον εαυτό σας!!!!!

Κρατήστε  κύριε Θόδωρε Λιβάνη τα δώρα για τον εαυτό σας!!!!!

          Πραγματικά χαίρομαι, που υπάρχουν τα λάστιχα επέκτασης για τις μάνικες!!!
         Λυπάμαι όμως που η αντλία του ενός από τα MAZDA πυροσβεστικών, κόμπλαρε μετά από προσπάθειες 15 πολύτιμων λεπτών και λυπάμαι για τι δεν ήταν στην φωτά και τα τέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου.!!!!
Μήπως λαλίστατε κύριε Θόδωρε Λιβάνη μπορείτε να μας πείτε, ως μετρ του Λαϊκισμού, γιατί δεν ήταν στην φωτιά και τα τέσσερα Πυροσβεστικά του Δήμου μας;;;
-Απαντήστε λοιπόν ήταν και τα τέσσερα;;;;
Αιδώς Αργείοι Λαϊκιστές..

Αστακός 8/8/2018

Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος  Αστακού (εκείνος που φρόντισε να έχει ο Δήμος (4) τέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα).!!!...


Υ.Γ: Επειδή τα λάστιχα στην φωτογραφία φαίνονται καινούργια –αχρησιμοποίητα, γιατί ούτε στην φωτιά στο Δασύλλιο, αλλά ούτε και στον κάμπο χρησιμοποιήθηκαν, όπου υπήρξε φωτιά την ίδια ημέρα, κάλλιστα θα μπορούσατε, να πάτε μέχρι το Αγρίνιο, να τα πάρετε και να βγάλετε την φωτογραφία, αλλά επειδή εγώ είμαι παλιός στα Κοινά, μήπως μπορείτε να μας βγάλετε μια φωτογραφία με το ένταλμα πληρωμής από τον προμηθευτή, που να φαίνεται πότε τα αγοράσατε.
      Γιατί αν τα έχετε αγοράσει από καιρό, θα χαρώ διπλά, αλλά αν δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα, τότε θα σημαίνει, πως τα πήρατε σήμερα και αυτό λέγεται:
ΦωτοΑπάτη.!!!!


Παναγιώτης Στάικος   



10 σχόλια:

  1. Υ.Γ
    Επειδή τα λάστιχα στην φωτογραφία φαίνονται καινούργια –αχρησιμοποίητα , γιατί ούτε στην φωτιά στο Δασύλλιο , αλλά ούτε και στον κάμπο χρησιμοποιήθηκαν ,όπου υπήρξε φωτιά την ίδια ημέρα , κάλλιστα θα μπορούσατε ,να πάτε μέχρι το Αγρίνιο, να τα πάρετε και να βγάλετε την φωτογραφία , αλλά επειδή εγώ είμαι παλιός στα Κοινά , μήπως μπορείτε να μας βγάλετε μια φωτογραφία με το ένταλμα πληρωμής από τον προμηθευτή , που να φαίνεται πότε τα αγοράσατε .
    Γιατί αν τα έχετε αγοράσει από καιρό, θα χαρώ διπλά , αλλά αν δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα, τότε θα σημαίνει ,πως τα πήρατε σήμερα και αυτό λέγεται:
    ΦωτοΑπάτη.!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέταρτο πυροσβεστικό όχημα βρίσκεται μόνιμα στην παλαιομανινα και έχει προλάβει ήδη πυρκαγιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗΗΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το...να κατηγορεί κάποιον ο ντότορος για φωτοΑπάτη, με ξεπερνάει ρε πιδίμ...ακόμα κι αν εχει 100% δίκιο , πάλι πρόκληση είναι γιατρέ ..Εχετε γεμήσει το ιντερνετ με πλασματικες επικοινωνιακές πραγματικότητες ,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην δασοπυροσβεση και στην αποκατάσταση βλαβώνδικτιουυδρευσης μονο ενα 'ονομα
    παίζειΣΤΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε εκδήλωση μιας φωτιάς όλα τα πυροσβεστικά του Δήμου πρέπει να βρίσκονται στην φωτιά .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε εκδήλωση μιας φωτιάς όλα τα πυροσβεστικά του Δήμου πρέπει να βρίσκονται στην φωτιά .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα καλοί μου φίλοι οι δεσμοί φιλίας και αγάπης που μας ενώνουν με τον Θόδωρο ,είναι πολύ πιο δυνατοί από τις όποιες Πολιτικές διαφωνίες.
    Παναγιώτης Σταίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο