Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Έκλεισαν τις λακκούβες στην ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Ξηρομέρου | ΦΩΤΟ







        Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου, έστειλε συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τα επικίνδυνα τμήματα του οδοστρώματος στο δρόμο Τσαπουρνιά- Χρυσοβίτσα και Χρυσοβίτσα-Διασταύρωση Πηγάδια. 
       Τα συνεργεία σήμερα Παρασκευή 10.8.2018 προχώρησαν στην επιδιόρθωση του δρόμου και κλείστηκαν οι λακκούβες, ώστε να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο της περιοχής.  Έτσι έγινε αποκατάσταση των επικίνδυνων τμημάτων και ο δρόμος είναι πλέον ομαλός για τους οδηγούς, αφού έκλεισαν οι λακκούβες που ταλαιπωρούσαν οδηγούς απειλώντας και με ατυχήματα.........



























10 σχόλια:

  1. Θερμές ευχαριστίες στην κυρια Σταρακά.!!
    Ο δρόμος αυτός ήταν ουσιαστικά αδιάβατος και θύμιζε Τριτοκοσμική Χώρα .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμές ευχαριστίες στην κυρια Σταρακά.!!
    Ο δρόμος αυτός ήταν ουσιαστικά αδιάβατος και θύμιζε Τριτοκοσμική Χώρα .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμες ευχαριστίες και στον Κυριο Χρονη που χωρις αυτόν δεν θα ηξερε καμια Σταρακά τη Χρυσοβίτσα.

    Χρυσοβιτσανος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Σας!
    Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου μετά τον αγαπητό φίλο κυριο Παναγιώτη Σταικο, να ευχαριστήσω την εκλεκτή φίλη Αντιπεριφερειαρχη κυρία Σταρακα.
    Θα ήταν όμως άδικο να μην ευχαριστήσω την δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον κύριο Δήμαρχο Ερωτοκριτο Γαλουνη, διότι γνωρίζω πολύ καλά τις δικές του ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα, καθως επίσης την άψογη συνεργασία του με την Περιφέρεια.
    Αποστολος Ν Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως δέν ειναι δίκαιο αξιότιμε κ. Πανταζή
      να μην κάνετε πολιτική κριτική και στα όποια λάθη της δημοτικής αρχής και στην οποίαν δημοτική αρχή κατέχετε θέση αιρετού δημοτικού συμβούλου ?
      σκέψου κ. Πανταζή με νηφαλιότητα και πράξτε ανάλογα αφού επικαλείστε έννοιες του δικαίου ή του άδικου.
      Γειά σας.


      Διαγραφή
  5. Καλα....το ........δουλεμα ..... ευχαριστίες πολλές για ποιο .... θέμα...που ένας δρόμος χωνι ...καμια ...δεκαπενταετία....κ ΤΏΡΑ....παλι .. δεν τις κλεισανκ....ολες...... Υπάρχουν ακόμη...."Πηγαδάκια"..... Ααααα....κ.πανταζη....αν νοιαζονταν ο,κ.ΓΑλουνης...για τον δρόμο.τοσο πολύ κ....δεν μπόρεσε να βρει έστω κ......ένα "κονδυλακι"για να τις.... "Βουλώσει..€€€€_€€_"εστω κ...τυπικα...εχετε......προβλημα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ζωή λακούβες κλείνετε.ο δρόμος αυτός πρέπει να ξηλωθεί και να φτιαχτεί από την αρχή.κλεισανε τις λακούβες λίγες μέρες πριν το 15αυγουστο και σε λίγες μέρες πάλι χάλια θα γίνει.αντι λοιπόν να ευχαριστείτε μπείτε μπροστά όλοι και διεκδικειστε πλήρη αποκατασαποκ του δρόμου και όχι μόνο κλείσιμο μερικών λακουβων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος τελικά έκλυσε τις λακκούβες; Ιδού το μεγάλο ερώτημα.Ο ένας λέει η κα Σταρακά. Ο άλλος λέει ο κος Χρόνης. Και ο τρίτος, μη αποδεχόμενος - όπως δηλώνει - την αδικία, προσθέτει και τον Κο Γαλούνη !! Ρε πατριώτες, κάποιες λακκούβες κλίστηκαν, δεν κατασκευάστηκε και εθνική οδός. Προς τι λοιπόν οι δημόσιοι έπαινοι και το δοξαστικό και ο σπαραγμός για το "τίνος είναι το παιδί" ; Φαίνεται, τελικά, ότι οι ζέστες των ημερών έχουν και τις παρενέργειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 4 ,28 Ακόμα και Εθνική λεωφόρο να φτιάχθει
      δεν ειναι απαραίτητο να " κοκορεύεται " κανένας πολιτικός,
      το καλό γίνεται.
      κάθε άλλο ειναι περιττό και ανώφελο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 4 ,28 Ακόμα και Εθνική λεωφόρος να φτιαχθεί
      δεν ειναι απαραίτητο να " κοκορεύεται " κανένας πολιτικός,
      το καλό γίνεται.
      κάθε άλλο ειναι περιττό και ανώφελο.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο