Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Ιουλία Καλλιμάνη σε ένα μοναδικό Γλέντι στις ΦΥΤΕΙΕΣ | Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

           Μία μεγάλη εκδήλωση ετοιμάζει η Ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών. 
         Πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Ιουλία Καλλιμάνη, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής πίστας, που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απογειώνοντας τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση και ήδη οι διοργανωτές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό κρατήσεων, δείγμα του ότι πιθανώς ο χώρος του χορού να αποδειχτεί πολύ μικρός για τις ανάγκες της βραδιάς..............



      Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που "γέννησε" η ελληνική δισκογραφία, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους.
        Η Ιουλία Καλλιμάνη, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική, επιστρέφει στις ρίζες της (απο τις Φυτείες κατάγεται η μητέρα της) και με τις νέες ανεβαστικές επιτυχίες της, αναμένεται να ξεσηκώσει το Ξηρομερίτικο κοινό. 

Για Reserve επικοινωνήστε με το: 6931093730



1 σχόλιο:

  1. Ο Ακαρνανικος δεν λογίζεται σαν σωματείο πλέον αφού δεν κατεβαίνει στο ερασιτεχνικο πρωτάθλημα...σε ποιον τις τσέπες θα πάνε τα έσοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο