Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Μουσική βραδιά στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου |Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

           Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 (ώρα 21:30), στην πλατεία του χωριού, Μουσική βραδιά με το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδογιώργου.
       Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, οδηγώντας το κοινό σε ένα μοναδικό μελωδικό ταξίδι, με χορό και διασκέδαση.
      Η Βραδιά θα ξεκινήσει με Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα. 

Διοργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Συνδιοργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου
Με την υποστήριξη του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον σύλλογο που δίνει λίγη ζωή στο χωριό μας αυτές τις μέρες.Ομως γιατί πάντα τα ίδια? Υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές τραγουδίστριες στην περιοχή μας δεν μιλάμε για φίρμες που με λίγα χρήματα μπορούν να έρθουν.Η βραδιά μπλουζ δεν είναι απαραίτητη στο χωριό ,σε ποιους απευθύνετα? Γιατί όχι βραδιά με παλιά λαϊκά η ακόμα ένα πάρτυ για νεολαία.Μπορουμε με συνεργασία με άλλους συλλόγους να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο στο χωριό.Ακουστε ρε παιδιά και τον κόσμο τι θέλει μην αποφασίζεται 5 άτομα τι αρέσει σε σας , σκεφτείτε τον κόσμο που μένει στο χωριό.Υπαρχουν πολλοί και στο χωριό και στο Αγρίνιο που θέλουν να βοηθήσουν απλά οργάνωση χρειάζεται δεν είναι πάντα τα χρήματα.Ολα αυτά καλοπροαίρετα χωρίς να προσβάλλω κάποιον μόνο κάθε χρόνο να κάνουμε το καλύτερο για το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, θα πάθετε τίποτα από λίγη πολύ-πολιτισμικότητα?
      Δε κάνει κακό, καλό κάνει.

      Παλιά λαϊκά και νέο-γύφτικα των μαγαζιών ακούτε κάθε μέρα.

      Διαγραφή
    2. Επανάληψη νούμερο 10016688!!!

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο