Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TAEKBONTO ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

           Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στο Κλειστό Στάδιο Αστακού για τους μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ. 
       Μπροστά στους γονείς και φίλους τους οι μαθητές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν τόσο με την απόδοσή τους αλλά και με την γενικότερη πειθαρχημένη εικόνα τους. Την παράσταση έκλεψε η ομάδα Μαύρων Ζωνών της Σχολής, η οποία χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια επίδειξης τεχνικής, δύναμης και αυτοάμυνας...........



         Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν στον Αστακό δεκάδες μετάλλια από συμμετοχές σε πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδας.
         Εξεταστική Επιτροπή ήταν οι υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στο TAEKBONTO: ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος, ΛΙΑΜΕΤΗΣ Σωτήριος και ΜΠΕΚΟΥΛΗΣ Χρήστος, οι οποίοι απέμειναν τα εύσημα για το επίπεδο των μαθητών, στεκόμενοι ιδιαίτερα στο μεγάλο αριθμό παιδιών που ασχολούνται με την τέχνη του TAEKBONTO στον Αστακό, αλλά ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στις επιτυχίες του Συλλόγου σε Ελλάδα και εξωτερικό τη χρονιά που πέρασε, τονίζοντας ότι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ως Σύλλογος μιας μικρής πόλης έχει καταφέρει τα μέγιστα και έχει τη δική του ταυτότητα και φήμη στον ελληνικό χώρο του TAEKBONTO.
          Επόμενος σταθμός για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι το ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP TAEKBONTO που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά με επιτυχία, το οποίο θα διεξαχθεί από 21 έως και 26 Ιουλίου 2018 και αναμένεται και φέτος μεγάλος αριθμός αθλητών και συνοδών να επισκεφτούν τον Αστακό από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και εκτός αυτής. 
         Ο Σύλλογος συγχαίρει τους μαθητές για την απόδοση αλλά και την γενικότερη πορεία και αφοσίωση στο TAEKBONTO. Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση χρήσης του Σταδίου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Δελτίο Τύπου
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


















3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας... Μπραβο για την προσφορά σας στον τόπο. Μπράβο γιατί τα παιδιά διδάσκονται αξίες.. Μπραβο για τις διακρίσεις σας. Δεν έχει σημασία εάν όλο αυτό στηρίζεται σε ιδιωτική πρωτοβουλία σημασία έχει ότι είναι υγιης πρωτοβουλία και τα οφελη γιαγτα παιδια ειναι μεγάλα.. Οπως και να έχει είναι αθλητική ανάπτυξη για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας... Μπραβο για την προσφορά σας στον τόπο. Μπράβο γιατί τα παιδιά διδάσκονται αξίες.. Μπραβο για τις διακρίσεις σας. Δεν έχει σημασία εάν όλο αυτό στηρίζεται σε ιδιωτική πρωτοβουλία σημασία έχει ότι είναι υγιης πρωτοβουλία και τα οφελη γιαγτα παιδια ειναι μεγάλα.. Οπως και να έχει είναι αθλητική ανάπτυξη για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο