Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΑΣΤΑΚΟΣ: «Πλημμύρα» αθλητών στο Summer Camp ΤΑΕ-KWON-DO που διοργανώνει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)








ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

          Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στον Αστακό, το διεθνές Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. Οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις έδωσαν αφορμή να δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες ομάδες και φυσικό επακόλουθο πολλοί περισσότεροι αθλητές . 
        Η συγκεκριμένη διοργάνωση από την ομάδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, αφ ενός μεν δίνει μεγάλη αίγλη και δημοσιότητα στην πόλη του Αστακού, αφ ετέρου δε παρέχει τεράστια οικονομική πνοή (έστω και τις λίγες ημέρες που διαρκεί) στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στον εμπορικό κόσμο της πόλης (καταστηματάρχες, εστιατόρια, καφετέριες, Σνακ Μπαρ, ξενοδοχεία, κ.α.).....



         Είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει καταφέρει να εδραιώσει ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με την μόνιμη διοργάνωση του διεθνούς Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. 
        Στην φετινή περίοδο συμμετέχουν οι ομάδες ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, Αίολος Χαϊδαρίου, A.C.C Τρικάλων, ΕΛΑΙΟΥΣΑ Ιωαννίνων, Δίας Ιωαννίνων, ΤΙΤΟΡΜΟΣ Αγρινίου, αλλά και μεικτή ομάδα απο την Αλβανία (Δυρράχιο, Τίρανα) με την συμμετοχή του εθνικού προπονητή της Αλβανίας. 
           Η Τελετή έναρξης έγινε χθες (Σάββατο) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αστακού και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι επιδείξεις και οι αγώνες που όπως κάθε χρόνο προσελκύουν εκατοντάδες φίλους όχι μόνο του αθλήματος αλλά και πολλών άλλων φιλάθλων αλλά και απλών κατοίκων του Αστακού που όπως έχουν δείξει, έχουν αγαπήσει και περιβάλλει με θέρμη την ομάδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ η οποία  έχει αναδείξει  πολλούς πρωταθλητές σε πανελληνίους αγώνες, τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό....





















































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο