Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Σοβαρό επεισόδιο στο Παναιτώλιο: Στο νοσοκομείο άνδρας με χτύπημα στο κεφάλι


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 8:15 περίπου το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο του Παναιτωλίου, δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεαρός άνδρας φέρεται να δέχθηκε επίθεση με αντικείμενο στο κεφάλι μετά από συμπλοκή με δυο άτομα. Το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρεξήγηση στο δρόμο.....

 Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να κατέβηκε από αγροτικό αυτοκίνητο και να χτύπησε τον πεζό με ξύλινη μαγκούρα στο κεφάλι, τραυματίζοντας τον.
Το θύμα της επίθεσης , 24 ετών, παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου (φωτο).
 Έρευνες για τα αίτια του επεισοδίου και τον εντοπισμό του δράστη ενεργούνται αυτήν την ώρα.
 Αργότερα ο νεαρός παθών προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων, σε βάρος δυο ατόμων που αναζητούνται. Πρόκειται για έναν 36χρονο και έναν 64χρονο που κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, και για παράβαση του νόμου για τα όπλα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, πατέρας – υιός ηλικίας 64 και 36 ετών αντίστοιχα, διότι χθες το βράδυ στο Παναιτώλιο, ένεκα προσωπικών τους διαφορών προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τα χέρια τους και με μια μαγκούρα σε 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο