Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ απαντά στον ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΟΝΗ για την περίφραξη του γηπέδου της Χρυσοβίτσας

     Ο κ. Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δήμου Ξηρομέρου απαντά με επιστολή, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννη Χρόνη για την περίφραξη του γηπέδου της Χρυσοβίτσας...

ΘΕΜΑ: Απάντηση στον κ. Χρόνη για την περίφραξη του γηπέδου της Χρυσοβίτσας

          Με τεράστια έκπληξη και απορία ενημερώθηκα για την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Χρόνης, πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας, σε τοπικό blog για την νέα περίφραξη με συρματόπλεγμα του γηπέδου της Χρυσοβίτσας. 
          Ο ίδιος παρουσιάζοντας το αίτημά του προς τη Δημοτική αρχή, στο οποίο αιτείται την περίφραξη του γηπέδου, θριαμβολογεί τάχα δήθεν για το κατόρθωμά του. 
       Ποικίλα λοιπόν ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν γι’ αυτή την άτοπη ανακοίνωση πολλώ δε μάλλον για τα ευχαριστήριά του. 
-Άραγε ο κ. Χρόνης  ενημερώθηκε  με τίνος ενέργειες πραγματοποιήθηκε η εν λόγω περίφραξη;
-Ποιός υλοποίησε το εν λόγω έργο;
-Μήπως είναι τόσο απών από το ίδιο του το χωριό που όχι απλά δεν φροντίζει για το κοινό καλό, αλλά δεν ξέρει και προς τα που ν’ απευθύνει τα ευχαριστήρια;
-Άραγε πριν προβεί σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις και φαμφάρες φρόντισε έστω εκ των υστέρω να ενημερωθεί για το χωριό του;..............

 
      Εγώ λοιπόν ο κ. Γεωργούλας Κώστας, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και Δημοτικός Σύμβουλος, να ενημερώσω τον κ. Χρόνη πως η περίφραξη στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας έγινε με χορηγίες από αγαπητούς συμπολίτες μας, οι οποίοι νοιάζονται και αγαπούν το χωριό μας και φρόντισαν να χορηγήσουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να συντηρηθεί το γήπεδο και να είναι προσβάσισμο στους συμπολίτες μας. 
           Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Κύρου και ο κ. Σάββας Αλέκος φρόντισαν ώστε να αγοραστεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την περίφραξη του γηπέδου και για το βάψιμο των αποδυτηρίων, τον δοκαριών, της περίφραξης κλπ. 
         Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα με ενέργειές του και ανάλογη χορηγία βοήθησε στην εν λόγω συντήρηση ενώ ο κ. Λάμπρος Αυδής, πολιτικός μηχανικός φρόντισε για την ορθή υλοποίηση του έργου παρέχοντας δωρεάν σχετική μελέτη και τεχνική υποστήριξη. 
           Παράλληλα, εγώ ο ίδιος φρόντισα ώστε να επιβλέπω το εν λόγω έργο για όσο διάστημα υλοποιούνταν, ήμουν παρών στις εργασίες, ενώ παρείχα και βοήθεια στον καθαρισμό του γηπέδου από τα χόρτα με το μηχάνημα της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, με το οποίο μάλιστα φρόντισα εκείνες τις μέρες να καθαρίσω και όλα τα κεντρικά σημεία του χωριού με την βοήθεια εθελοντών. Να σημειωθεί πως η στήριξη του δημάρχου και των αντιδημάρχων σ’ αυτό μας το εγχείρημα ήταν παραδειγματική. 

        Ύστερα από την ανωτέρω ενημέρωση δεν επιδιώκω να λάβω το ευχαριστώ από έναν απόντα πρόεδρο αλλά να αποκαταστήσω την αλήθεια απέναντι στους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.
       Ολοκληρώνοντας, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χορηγούς οι οποίοι πρόσφεραν στους συνδημότες τους ένα έργο χρήσιμο και απαραίτητο για τη νεολαία αλλά και τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο, οι οποίοι πέρα από την στήριξή τους παρείχαν και τον εκσκαφέα JCB του Δήμου για τις βοηθητικές εργασίες και για την γρήγορη υλοποίηση του έργου.

Υ.Γ. Μας αρέσει να δουλεύουμε στη σιωπή αφήνοντας την επιτυχία να κάνει το θόρυβο. Ενίοτε όμως «αναγκαζόμαστε» με θόρυβο να αποκαθιστούμε την αλήθεια γιατί αυτή και μόνο υπερασπιζόμαστε και γι’ αυτή δεσμευτήκαμε απέναντι στους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.  

Με εκτίμηση,
Γεωργούλας Κων/νος








2 σχόλια:

  1. Πω Πω φαγωμάρα Σιγά μην ξοδευτηκατε από τσέπη σας τα βάλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΟΥΒΙΤΣΑ ΟΛΟ ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο