Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΑΣΤΑΚΟΣ: Αγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν την σημαία της ΑΕΚ απο την κορυφή "Βελούτσα"

Η σημαία της ΑΕΚ που άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν απο την κορυφή "Βελούτσα" στον Αστακό, επανατοποθετήθηκε και κυματίζει ξανά απο χθες στο ίδιο σημείο!

Τους ενόχλησε η σημαία της ΑΕΚ!
       Εκνευρισμό και απογοήτευση προκάλεσε στους Αστακιώτες Αεκτζήδες το θέαμα που αντίκρισαν, όταν επισκέφτηκαν χθες το όρος Βελούτσα πάνω απο τον Αστακό και είδαν τη σημαία της ΑΕΚ -που είχαν τοποθετήσει προ διμήνου περίπου στις 6 Μαίου 2018 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) - ότι κάποιοι άγνωστοι είχαν σπάσει τον ιστό και στη συνέχεια την πέταξαν στο γκρεμό. 
         Για το περιστατικό γεμάτος οργή ο Αστακιώτης Θανάσης Κουντούρης επισημαίνει: 
     "Σε 5 χρόνια νίκησα 2 φορές τον καρκίνο!!! η βλακεία, όμως, και η χαζομάρα δεν νικιόνται με τίποτα. Το να πάει κάποιος (ή κάποιοι) να σπάσει τον ιστό και να πετάξει τη σημαία στο γκρεμό μόνο κακία και μικροψυχία δείχνει τη στιγμή που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να βάλει τη σημαία της ομάδας του και να είναι και μάγκας. Τώρα η σημαία κυματίζει και πάλι ψηλά στη Βελούτσα και όσες φορές ξαναγίνει το ίδιο λάθος άλλες τόσες θα στήνετε στο ίδιο σημείο"...

Αναλυτικά ο Αστακιώτης Θανάσης Κουντούρης μας γράφει...



     
           "Είμαι ένας μεσήλικας ΑΕΚτζής. Φέτος η ομάδα μου πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 24 βασανιστικά χρόνια. Με το φίλο μου το Γρηγόρη Λαχανά, είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας, ότι όταν ξαναέπαιρνε η ΑΕΚ πρωτάθλημα θα πηγαίναμε στη Βελούτσα να βάλουμε σημαία
     Στις 6 Μάη ανεβήκαμε στο βουνό και τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Μια πράξη που χαροποίησε ΑΕΚτζήδες σε όλη την Ελλάδα (Διαφημίζοντας έτσι και τον Αστακό μιας και έγινε γνωστό και από blogs της ΑΕΚ αλλά ήταν και δημοφιλές θέμα στα τοπικά blogs) και χαιρετήθηκε και από πολλούς συντοπίτες μας, διαφορετικών συλλογικών προτιμήσεων.  

Σε 5 χρόνια νίκησα 2 φορές τον καρκίνο!!!
Η βλακεία, όμως, και η χαζομάρα δεν νικιόνται με τίποτα.

       Το να πάει κάποιος (ή κάποιοι) να σπάσει τον ιστό και να πετάξει τη σημαία στο γκρεμό μόνο κακία και μικροψυχία δείχνει τη στιγμή που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να βάλει τη σημαία της ομάδας του και να είναι και μάγκας.
Τώρα η σημαία κυματίζει και πάλι ψηλά στη Βελούτσα και όσες φορές ξαναγίνει το ίδιο λάθος άλλες τόσες θα στήνετε στο ίδιο σημείο

Με Σεβασμό
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Φωτο από το νέο οδοιπορικό στη Βελούτσα, αύριο....


3 σχόλια:

  1. Φιλε εσυ που τν εβγαλες κρατα το κονταρι κ βαλτο εκει που ξερεις(στο .........χωραφι σου εννοω καταλαβες)Ουτε για λυπηση δν εισαι που σε πειραξε μια σημαια.Να γνωριζεις στο λεω υπαρχει κ Βαζελινη για το τσουξιμο η οστραμπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανάση μου πάντα να έχεις υγεία και να έχουμε ψηλά την ΑΕΚΑΡΑ γιατί έτσι πρέπει.Τώρα για τον φίλο που έγβαλε την σημαία νωμίζω ότι όπως είπες μπορεί και αυτός ή όποιος άλλος θέλει να βάλει όποια σημαία θέλει εκεί πάνω αρκεί να ανέβει.
    Φιλικούς χαιρετισμούς Ηλίας Μαύριακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παο για περδικες μεθαβριο θατην κατεβασο θαναση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο