FaceBook

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ: "Διαρκής η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας από τη δημοτική αρχή Αποστολάκη"!

           Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, της 10ης Ιουλίου 2018, δεν υπήρξε απαρτία αφού μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης δεν παρευρίσκοντο στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
        Ο επικεφαλής κ. Ευθύμιος Φερεντίνος της δημοτικής παράταξης «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με αφορμή την αναβολή του συμβουλίου, καταγγέλλει την διαρκή απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας από τη δημοτική αρχή του κ. Γ. Αποστολάκη...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Το σημερινό (χθεσινό) Δ.Σ. δεν έγινε… παρόντες 8 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και 7 της πλειοψηφίας, μισή ώρα μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης. 
       Κατά συνέπεια δεν υπήρχε απαρτία, χωρίς την συμμετοχή της αντιπολίτευσης.
            Έχουμε τονίσει επανειλημμένα στον κ. Αποστολάκη και στον πρόεδρο του Δ.Σ. ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απαξίωση του Σώματος… έχουμε εκλεγεί και οι 27 από τους πολίτες και είμαστε υποχρεωμένοι να τους εκπροσωπούμε, να συζητάμε και να αποφασίζουμε..........


          Εδώ και μήνες, ενώ οι δημότες έδωσαν στον κ. Αποστολάκη απόλυτη πλειοψηφία (16 στους 27) και κατά συνέπεια απαρτία, το Δημοτικό Συμβούλιο στην έναρξη του έχει απαρτία και μπορεί να συνεδριάσει μόνο επειδή είναι εκεί οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
        Ο κ. Αποστολάκης εκτιμά ότι η παρουσία των συμβούλων του είναι τυπική και βαρετή… δεν χρειάζεται να μιλήσει κανένας, να συζητήσει, ν ακούσει και να ακουστεί… όποιος θέλει έρχεται κι όποτε θέλει… έτσι κι αλλιώς περισσεύει η γνώμη του… όπως και της αντιπολίτευσης.
    Ο Δήμαρχος δεν εισηγείται στο Συμβούλιο κι εκείνο αποφασίζει… ο κ. Αποστολάκης έχει ήδη αποφασίσει πριν συνεδριάσει το Συμβούλιο… κι οι σύμβουλοι του το ξέρουν… οπότε γιατί να τρέχουν;

-Όλα τα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των συνδημοτών μας.
   
Βόνιτσα 11/7/2018

Ο επικεφαλής
Ευθύμιος  ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο όψιμα ξύπνησες. Τόσα χρόνια ο Κάρυ είχε μετατρέψει συνειδητά το ΔΣ σε καφενείο. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι υπογραφές των δημοτικών συμβούλων.

Ανώνυμος είπε...

Τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, το πλουτισμό δεκάδων ημετέρων του Γεωργοθόδωρου από το Δήμο δεν τα βλέπεις Θύμιο; Για αυτά πότε θα μιλήσεις Θύμιο;

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο μη μασάς τίποτα είμαστε μαζί σου και σε στηρίζουμε,

Ανώνυμος είπε...

Για το πάρτι των χρημάτων των δημοτών που κάνει ο Νέρωνας πότε θα μιλήσεις Φερεντίνε; Tρανό φαγοπότι μιλάμε. Μιλάμε για πολλά μα πάρα πολλά εικονικά τιμολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Για τα δωράκια εκείνου του απερίγραπτου Τσινιά πότε θα μιλήσεις Θύμιο; Tι περιμένεις; Δεν θυμάσαι τις προηγούμενες εκλογές τη μία ήταν υποψήφιος δικός σου και την άλλη υποψήφιος του Κάρυ; Γιατί δεν τα λέτε αυτά στο κόσμο να μάθει την αλήθεια; To να τα συζητάτε μεταξύ σας δεν έχει νόημα. Ξεφτελίστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Χθές μία κάτοικος της Βόνιτσας ήθελε να τραβήξει μία φωτογραφία μέσα στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Eκείνη τη στιγμή μέσα στην αίθουσα υπήρχαν 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο Λιάπης και ο Μωραΐτης. Τότε η Αντιδήμαρχος Πανταζή πρώτη και στη συνέχεια ο Δήμαρχος τις είπαν Απαγορεύεται να τραβάς φωτογραφίες. Το τραμπούκο όμως από τη Κατούνα τον άφηναν πολλές φορές να καταγραφεί με τη κάμερα του συνεδριάσεις του ΔΣ επί ώρες. Το τραμπούκο από τη Κατούνα τον άφηναν χωρίς να του λένε κουβέντα να τραβά δεκάδες φωτογραφίες με τη φωτογραφική του μηχανή κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του ΔΣ. Ετσι δεν είναι Πανταζή και Δήμαρχε Αποστολάκη; Mεγάλο πανικό διακρίνω Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε. Που να ξέρετε τι τσουνάμι έρχεται. Καλά ξεμπερδέματα.

Ανώνυμος είπε...

Η Αντιδήμαρχος Πανταζή και ο Δήμαρχος Αποστολάκης όταν μία Βονιτσάνα προσπάθησε να τραβήξει μία φωτογραφία μέσα στο ΔΣ τις είπαν απαγορεύεται. Στο τραμπούκο πατέρα της Πανταζή που απείλησε και έβρισε παλιότερα το Τριαντακωνσταντή μέσα στην αίθουσα του ΔΣ δεν του είπαν τίποτε. Το τραμπούκο αιρετό από το Μοναστηράκι που βρίζει και απειλεί είτε φωναχτά είτε σιωπηλα το Τριαντακωνσταντή δεν του είπαν απαγορεύεται.

Ανώνυμος είπε...

ποιος από την Παλαιρο που παίρνει απευθείας αναθέσεις απόκτησε θαλαμηγό;;;; εεεε.. στο λιμάνι της Παλαιρου δένει καμιά φορά ..................

Ανώνυμος είπε...

Όλα στην ώρα τους και για τους τραμπούκους και για την διοικούσα δημοτική αρχή,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι μου τοτε είχαμε πρόεδρο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΡΤΙΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΣΑΙΝΗ και δεν γινοταν τιποτεαπ' αυτά (σκιαζονταν ουλοι κ σαουρα ητανε) . Προτείνω να τον βαλετε ξανα προεδρο η αντιδημαχο γιατι είναι ετοιμος ν ανοιξη την πουρεια να παει απ την άλλη παντα.(ετσι κανουν συνήθως οι δραστήριοι). Μπαλαφας Πανταζη Τσινια Καρελου Θυμιο.... (σαν από ελληνικη ταινεια μου ακούγεται) με τα παληκαρια σου σαν να ξαναζωντανέψατε τωρα που φαινεται ότι θα εχουμε νωρίτερα εκλογες. Προτείνω οι δημοτεσ να εχουν προσωντα (ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΦΥΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Ευχομαι να περασει πιο γρηγορα τωρα ο καιρος.

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός πλησιάζει η δημοτική ομάδα Αποστολάκη εινα σε αποσύνθεση τρώγονται για την καρέκλα,Η υποσχέσεις Αποστολάκη πέφτουν στο κενώ ετοίμαζε τέ για ηρωική έξοδο περνει τα μηνύματα καθημερινά και έχει καταλάβει και την δημοτική ομάδα ότι όλοι ζητάνε ΜΆΣΑ Ε ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΌΣ ΝΑ ΤΟΎΣ ΤΑ ΔΏΣΕΙ ΚΙΌΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φερεντινου είσαι η τελευταία μας ελπίδα ΞΎΠΝΑ και κατέβα στον κόσμο έχεις δυνατή ομάδα αν θέλεις να πάρεις εκλογές θα πρέπει να ξεχάσεις το καναπέ οργάνωσε την ομάδα σου και χυθητε στην μάχη. Ψηφοφόρο σού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θύμιος θα μιλήσει όταν έρθεις η ώρα και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε Νέρωνα θα χάσεις 20 κιλά να το θυμάσαι αυτό,,δεν σου κοινή περιέργεια Γιατί ο ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗΣ δεν ξανά ασχολήθηκε μαζί σου, βάλε λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί αν έχεις φυσικά.δεν μπορώ να πω περισσότερα Τώρα ίδωμεν........προεδραρα .........

Ανώνυμος είπε...

Όυστ αγράμματοι, θέλετε να σχολιάσετε ενώ δεν μπορείτε να γράψετε μια σωστή πρόταση. Φαίνεται το επίπεδο σας.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας πήγαν με λιγα λεπτα ισως καθυστερηση. Υπήρχε απαρτια άλλο που η αντιπολίτευση δεν αξιώθηκε να πατήσει το πόδι της μέσα στην αίθουσα. Δεν πειράζει, ο δήμαρχος θα το περάσει το έργο για το κλειστό γυμναστήριο, που νομίζω ειναι καμια 800.000αρια χιλιάδες, δε θα το αφήσει να του φύγει έτσι για να χαρούν κάποιοι. Γελάει καλύτερα πάντα οποίος γελαει τελευταίος. Όλοι οι αιρετοί της πλειοψηφίας είναι εργαζομενοι, αυτοί που ψάχνουν να βολευτουν είστε εσείς που αναλωνεστε με την ειρωνία, το βρισιμο και την τεμπελιά κάθε μέρα εδώ μέσα. Χαιρετίσματα.... Να αναρτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο για τη παράγκα του Μοναστηρακίου που έχει κατασπαράξει το ταμείο του Δήμου ,πότε θα μιλήσεις; Eίναι αλήθεια ότι στη παράγκα έχει προσχωρήσει και ένας δικός σου , που επέστρεψε πρόσφατα από Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

O Bονιτσάνος βουλευτής Καραγκούνης τι λέει για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας; Δεν βλέπει τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Timio i dikia sou apo tin palairo pou den exei patisei se kanena simvoulio tin kalipteis kai den milas giati;

Ανώνυμος είπε...

με την ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ θα σταματήσει και η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
και θα γινει στο ταμειο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ο κ. Φερεντινος για την ΑΠΛΗ
ειναι καλή για τους δημοτες του ή ειναι κακή η ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

θα ακουμε τους ΔΗΜΟΤΕΣ η ΤΟ ΚΟΜΜΑ