Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ξεπεράσατε τον εαυτόν σας. Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Πολιτικά φυσικά εννοώ!!

          Το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία, να ανακηρύξει ως επίτιμο δημότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που έρχεται στη Πάλαιρο για να πάρει μέρος στις θρησκευτικές τελετές για την πολιούχο Αγία Παρασκευή.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί  Αναγνώστες
     Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο χθες Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018. Αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η πολιτική ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.  Όλοι γνωρίζετε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συνεδρίασε τη Τρίτη επειδή δεν υπήρχε απαρτία. Ουδείς  από τους απόντες  Δημοτικούς Συμβούλους τη Τρίτη αισθάνθηκε τη ανάγκη να δικαιολογήσει την απουσία του. Η μείζονα αντιπολίτευση όφειλε να δικαιολογήσει την πολιτική της απόφαση να μην παραστεί στη συνεδρίαση της Τρίτης.
         Βέβαια για μία ακόμη φορά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποχωρούσαν όποτε ήθελε ο καθένας. Μπαινόβγαιναν στην αίθουσα. Για μια ακόμη φορά η παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων  υπήρξε απογοητευτική. Ελάχιστοι ήταν παρόντες.

Προχωρούμε την ενημέρωση σας:
Ενημέρωση πρώτη
          Εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο μας ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η ανακήρυξη  του ως επίτιμου Δημότη του  Δήμου μας. Μειοψήφησαν  τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης.  
        Ειπώθηκαν πολλές απόψεις από το Δήμαρχο και τους Δημοτικού Συμβούλους με τις οποίες σε άλλες συμφωνώ και σε άλλες διαφωνώ  ριζικά..............

  
       Ανεξάρτητα από το πρόσωπο η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι σημαντικό γεγονός. Μεσούντος δε του καλοκαιριού η επίσκεψη σε μία τουριστική περιοχή ασφαλώς τουλάχιστο την διαφημίζει. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να καλύψει την έλλειψη αναπτυξιακού έργου του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.
       Αποφασίστηκε  ομόφωνα να ανακηρυχτεί ο κ. Βερνίκος επίτιμος Δημότης του Δήμου για τη συγγραφική του δράση που αφορά κυρίως τη περιοχή της Βόνιτσας.

Ενημέρωση δεύτερη
        Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πανικόβλητος μπροστά στη πολιτική του κατάρρευση ξεπέρασε τον εαυτόν του. Ως συνήθως πετάει τη μπάλα στην εξέδρα όταν στριμώχνετε πολιτικά. 
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη οι νόμοι ανάμεσα στα άλλα ορίζουν:
      "Σύμφωνα με τον ν.3212/2003 (ΦΕΚ Α309), οι αιρετοί πρέπει να έχουν καταθέσει στον Άρειο Πάγο τη δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης σε διάστημα 90 ημερών από την ορκωμοσία τους και μέχρι 30 Ιουνίου κάθε έτους που διατηρούν το αξίωμά τους, όπως επίσης και τρία (3) χρόνια μετά που το έχουν απολέσει.
          Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 61 του Ν.3852/2010, "Πρόγραμμα Καλλικράτης" ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (όπως αναφέρονται: "Σύνθεση Οικονομικής Επιτροπής") και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (όπως αναφέρονται: "Σύνθεση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής") είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου. Η παραπάνω διάταξη ισχύει από 1.1.2011".

            Εσείς δεν τη έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Φοβάστε μήπως να ενημερωθούν οι Δημότες; Δεν φταίνε ούτε οι εφημερίδες, ούτε οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που αναδεικνύουν το θέμα. 
          Πότε θα ενημερώσετε τους Δημότες για τη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου των ΟΤΑ στις 22-6-2018 που είσαστε παραπεμπόμενος για το θέμα; Ποιος Δήμαρχος από την Αιτ/νια είχε οριστεί και από πού, ως μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου; ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Ενημέρωση Τρίτη
        Δήμαρχε κ. Αποστολάκη στη θητεία της τη τωρινή ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ όπως είπατε για μία ακόμη φορά. Με τη μέθοδο των πανάκριβων και αδιαφανών απευθείας αναθέσεων πήγαν σε εργολάβους και προμηθευτές  κατάλληλα επιλεγμένoυς  εντός και εκτός Δήμου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑΠακτωλό χρημάτων εισέπραξαν δεκάδες εργολάβοι και προμηθευτές.
          Οι αναγνώστες των  άρθρων μου γνωρίζουν ποσά και που πήγαν. Οι αναγνώστες του υπό έκδοση βιβλίου μου ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΙ όταν πληροφορηθούν τα ποσά που έχουν δαπανηθεί από το 2013 μέχρι σήμερα.  Ακόμα και ό ίδιος έχω μείνει άναυδος σε πολλές συγκεντρωτικές δαπάνες ανά κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρω  αγροτικοί δρόμοι, ηλεκτρικά- υδραυλικά-αποχετευτικά, σιδηροκατασκευές- αλουμινοκατασκευές, πολιτιστικές εκδηλώσεις αμφιβόλου ποιότητας οι περισσότερες, αθλητικές εγκαταστάσεις, γραφική ύλη, οικοδομικά υλικά, καύσιμα,  κλπ. 
  
Δυστυχώς ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ  ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ. Ένα έργο αναπτυξιακό που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η υδροδότηση Παλαίρου- Πογωνιάς - Στενού και ευρύτερης περιοχής. Για το έργο, απαίτηση και δικαίωμα των κατοίκων, αυτό θα γράψουμε πολλά στο κατάλληλο χρόνο.  
         Δήμαρχε κ. Αποστολάκη αγνοήσατε ένα βασικό παράγοντα αυτή τη Δημοτική περίοδο. Την ύπαρξη της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ έμαθαν, μαθαίνουν, και θα μάθουν τα πάντα. Τα άλλα που αγνοήσατε εσείς και η Δημοτική σας ομάδα θα τα ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ. 
         Δήμαρχε κ. Αποστολάκη  στο Δήμο μπήκαν μεγάλα ποσά ως έκτακτες επιχορηγήσεις από τα διάφορα υπουργεία. Παρόμοιες επιχορηγήσεις πήραν σχεδόν όλοι οι Δήμοι της χώρας. Αυξήσατε τα τέλη των Δημοτών δύο φορές. Πληρώναμε οι  Δημότες από το 2012 και μετά και για τα σκουπίδια του Δήμου Ξηρομέρου. Θέμα που εσείς και οι προηγούμενοι το κρατούσατε μυστικό. Δήμαρχε κ. Αποστολάκη δεν εισπράττει ο Δήμος τις οφειλές των Δημοτών.  Βέβαια το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενοι. 
       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη εισπράττετε από τη Δημοτική περιουσία ελάχιστα χρήματα. Δεν  έχετε ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης  της Δημοτικής περιουσίας. Δεν τολμάτε να κάνετε την ειδική ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίζει ο νόμος και λέγεται ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και της Δημοτικής του ομάδας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη οι κοινές Υπουργικές αποφάσεις που ορίζουν τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου Αποχετευτικός αγωγός και εγκυστώσεις επεξεργασίας λυμάτων  Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς  δεν έχουν εφαρμοστεί πλήρως. 
Σε ένα σημείο ορίζουν:
 "Πριν την έναρξη της λειτουργίας του έργου  το αποχετευτικό δίκτυο και οι συνδέσεις των ενδιαφερομένων οικισμών πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί".
       Ως γνωστό οικισμός της ΔΕΠΟΣ δεν έχει υπάρξει ποτέ. Ως γνωστό στη Πογωνιά δεν έχει γίνει ούτε αποχετευτικό δίκτυο και τα συνέπεια ούτε συνδέσεις.
 -Γιατί λοιπόν το θέσατε σε λειτουργία το έργο; 
 -Γιατί δεν ενημερώσατε το ΔΣ ότι έχει υπάρξει πρόστιμο για μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων.
 -Γιατί δεν δίνεται την αίτηση μου στη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου να μου απαντήσει σχετικά;

       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη είτε απαντήσει είτε δεν απαντήσει η Τεχνική υπηρεσία ή εσείς, δύο θέματα είναι σίγουρα:
1)-Οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. Εσείς προσωπικά, οι Δημοτικές ομάδες και κυρίως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του πρώην Δήμου Κεκροπίας- Παλαίρου ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης αλλά και ως Δήμαρχος. 
2)-Η συντεταγμένη πολιτεία δια των υπηρεσιών της  ΕΚΑΝΕ και ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .

Αγαπητοί Συνδημότες
Το παραπάνω αίτημα για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο του Δήμου από συστάσεως του γίνεται άμεσο και επιτακτικό.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ -ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  1)-Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΦΑ κ. Κατσαμπίρης ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ για ποιο λόγο ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ την  ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΧΥΤΑ; Tυχαία; OXI BEBAIA.
 2)-Με ευθύνη και των δύο Δημοτικών Αρχών που διοίκησαν το Δήμο η περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς, περιοχή που είναι τουριστική, με μεγάλη προοπτική τουριστικής ανάπτυξης, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Για το θέμα αυτό και τη μαρίνα της Παλαίρου, έργο απαραίτητο που ήταν επιβεβλημένο να είχε γίνει πριν πολλά χρόνια, θα γράψουμε προσεχώς πολλά.
  3)-Υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ  του Δημάρχου και του  Προέδρου του ΤΣ του Θυρρείου  για τη δράση μέλους του τοπικού συμβουλίου του Θυρρείου. Ανάμεσα στα άλλα ο γιός του είναι εργολάβος και προμηθευτής του Δήμου. Δήμαρχε πληροφορείστε τους Δημότες για το συνολικό ποσό που έχει λάβει ο παραπάνω εργολάβος και προμηθευτής.
  4)-Ο  Πρόεδρος του ΔΣ δεν έδωσε το λόγο σε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κατούνας που το ζήτησε πολλές φορές.


23 σχόλια:

  1. πανελλαδικα ρομπα ακου χωρις ομοφωνη αποφαση ανακηρυξη ουτε στο αζερμπαιτζαν δεν γινονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΔΆΣΚΑΛΕ 8 ΜΉΝΕΣ ΈΧΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΟΎΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΡΓΟΛΆΒΟΣ ΤΟΥ ΘΥΡΙΟΥ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 80.000 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΈΧΕΙ ΕΙΣΠΡΆΞΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΟ, ΜΈΣΟΥ ΤΟΥ ΓΙΌ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΜ ΞΈΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΆΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΌΖΑ,ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΥΡΙΟΥ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΌ ΤΡΌΠΟ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΊ ΤΑ ΈΡΓΑ ΑΦΟΎ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΎ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΕΚΤΌΣ ΝΟΜΟΎ, ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αγώνα κανεις εσύ δάσκαλε?? δεν έχεις Με τι να ασχοληθείς και προσπαθείς να κάνεις εντύπωση,,καθε φορα λες τα ίδια πράγματα, γιατί δεν λες ποσα έργα εβγαλε και πόσα εχει δημοπρατήσει ,,τοτε θα σε παραδεχτούμε για τόν αγώνα πού λες ότι κανείς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κόστος ύδρευσης δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα!

    Και εκείνο που είναι ενοχλητικό ότι δεν μας ρωτάει εάν επιθυμούμε με τα χρηματα που εισπρατει από εμάς να χρηματοδοτεί κάθε τρείς και λίγο γιορτές προβατίνας και άλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άν ερχόταν κομματικοί του κόμματος
    θα τρέχανε και θα κάνανε και << υποκλίσεις >>
    ωσάν φερέφωνα κομματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προβλημα του ειναι ο προεδρος του Θυρρειου. .τον εγραψε η ιστορία ως ο δήμαρχος που κυνηγα ενσν πρόεδρο γιατί ενδιαφέρεται για την κοινότητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μειζων αντιπολίτευση κι όχι η μείζονα! Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως και να το πεις το ιδιο "ζουμί" βγαινει
      τι να την πεις "λίγη" τι να την "ελάχιστη"
      το ιδιο ειναι

      Διαγραφή
  9. Απειλούν, ψεύδονται, συκοφαντούν, παρανομούν και όλα αυτά χωρίς ίχνος ντροπής. Η απόλυτη σήψη και διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεωργοθόδορε οι Δημότες γνωρίζουν ότι λες ψέματα. Το να το κάνεις μέσα στην αίθουσα του ΔΣ είναι θλιβερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτοφανή απόφαση χωρίς ομόφωνη απόφαση δημότης ο κύριος Παυλόπουλος μόνο η υπάρχουσα πλειοψηφία τα καταφέρνει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ολοι την Χώρα δεν πρέπει σε κανέναν άλλον δήμο να υπάρχει δήμαρχος που να κυνηγάει τον πρόεδρο ενός τοπικού διαμερίσματος γιατί έχει όρεξη και όραμα για το χωριό του πλησιάζουν η μέρες όμως θα έρθει η ώρα σας ,θα μάθουν η δημότες του θυριου για ποιό λόγο Ποιός είναι από πίσω από όλα αυτά τη προσπάθεια εμπλουτισμόυ κ.τλ όλα θα έρθουν στο φώς σε λαϊκή συνέλευση στην πλατεία του θυριου με αποδείξεις και ονόματα κάντε λίγο υπομονή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΆΣΕ ΡΕ ΦΊΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ,ΤΗ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΌΣΕΣ ΣΚΕΠΈΣ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΠΛΈΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΤΣΙΜΈΝΤΑ ΚΑΙ ΠΌΣΕΣ ΒΡΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΒΟΘΡΟΙ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΧΑΛΊΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΆΣΤΙΧΑ ΈΧΟΥΝ ΔΏΣΕΙ ΣΤΟ ΘΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΎΝ ΔΗΜΟΣΊΑ ΝΣ ΔΩ ΤΗ ΜΟΎΤΡΑ ΘΑ ΈΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΕΙΚΟΝΙΚΆ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΚΌΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΥΡΙΟ, ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΦΤΆΣΕΙ ΠΟΛΎ ΨΗΛΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΓΝΏΣΕΙ Η ΦΎΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ. ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ - ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ΄ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΚΟΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ 37% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και άλλοι πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων παίρνουν δουλειές μέσα από το Δήμο. Τα μερεμέτια τα πληρώνουμε 5.000 ευρώ. Φαγοπότι μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12,08 έχασες τον ύπνο σου από τον αγώνα του δάσκαλου. Αλήθεια γιατί δεν γράφεις το ονοματάκι σου. Τι σε εμποδίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χάσω εγώ τον ύπνο μου?? για ποιον λόγο ??δεν έχω κανένα συμφέρον από τόν δημο εσείς που έχετε καντε αγώνες,, εσένα τι σέ εμποδίζει και δεν το γράφεις???

      Διαγραφή
  17. Μερική έχουν ακόμα τα μούτρα να βγαίνουν στην πλατεία του θυριου και δεν ντρέπονται προσπαθούν να πιάσουν φιλίες, Όχι για να πάρουν ψήφο τουλάχιστον να μην τους έχουν και απέναντι Τους,για να καταλάβετε Φίλοι μου πόσο λαμόγια είναι όταν πλησιάζουν εκλογές έχουν πλουτίσει μέσο του Δήμου από τα χρήματα τα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:54 μμ Μία παροιμία λέει. Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Το Κώστα το ξέρω πολύ καλά. Δεν έχει μανία σε κανένα και δεν μισεί κανέναν. Εχει πολλούς άσσους στο μανίκι του. Θα τα βγάλει όλα στον αέρα. Τότε όσοι διοίκησαν από το 2011 και μετά αλλά και προηγούμενα ,δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Καλά ξεμπερδέματα .Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μήπως είστε όλοι εκτός τόπου και χρόνου? Τι γίνεται με εσάς εδώ μέσα? Έχουμε κουραστεί από τα βλακωδη σχόλια σας. Παρουσιαζετε αιρετούς και Δημαρχο κάθε μέρα σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες. Και ποιοι είστε εσείς οι ηθικοί κριτές? Βγείτε επώνυμα επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρόεδρε του θυρρείου συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνεις καθημερινά με τα συμφέροντα που κατασπαραξαν το δήμοσιο χρήμα. Συνέχισε το έργο σου και στο τέλος θα δικαιωθείς. Τώρα πλέον μαθαίνω και βλέπω ότι έχεις και τους δικούς σου αντιπάλους. Προχώρα οι άνθρωποι του χωριού δεν είναι πρόβατα, ξέρουν τι γίνεται, βλέπουν ποιος κάνει έργα, βλέπουμε ποιος έφαγε ΛΕΦΤΑ από τον δήμο και στο τέλος πάλι εσύ θα δικαιωθείς πίστεψέ με. Έχω ένα χρόνο περίπου παρακολουθώ τις κινησεις όλων σας που είστε εκλεγμένοι σύμβουλοι του θυρρειου, και έχω πολύ καλή εικόνα το τι προβλήματα σου παρουσιάζουν. Εσύ όμως ήρθε η ώρα να βαρεσεις το μαχαίρι γροθιά, τόλμησε το και θα με θυμηθείς, σου χρωστάνε δεν τους χρωστάς, έχουν τον φόβο και την ρετσινιά, δεν την έχεις εσύ, προχώρα προχώρα προχώρα προχώρα με ψιλά το κεφάλι, όπως κάνεις πάντα μην τους χαριστεις, θα το θεωρήσουν αδυναμία. Καληνύχτα, Παλουκη Χρήστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Προεδρος του Θυρειου οτι ζητησε απο το δημαρχο και τους υπολοιπους για το καλο του χωριου το πηρε. Δεν του στερησαν τιποτα για να λυθουν προβληματα. Αλλωστε ο Αποστολακης σας το εδειξε εκει πανω στο Θυρειο, φτιαχνοντας το χωριο με δρομους, με πλακοστρωτα και πολλα αλλα. Μονο αλογα μπορουσαν να περασουν απο τα μονοπατια που υπηρχαν. Τι σου στερησαν προεδρε και κανεις φασαρια? Το καθε πραγμα θελει υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο