Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση στο ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ -(ΦΩΤΟ: Ειρήνη Δεληνικολή)

               Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε η εκδήλωση στο ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, με θέμα την οστεοπόρωση.
       Την εκδήλωση, συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και το ΚΑΠΗ Βόνιτσας.................



         Στην εκδήλωση μίλησαν η Ανδρίκουλα Σοφία, Ορθοπεδικός με θέμα «Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση» και η Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με θέμα «Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα».
             Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με την πρόληψη και διαχείριση της οστεοπόρωσης....


 








1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στο Κεντρο Μεριμνας, στον Πανταλη Αποστολακη και στο Καπι Βονιτσας για ολες αυτες τις δρασεις, τις ενημερωσεις και τις δωρεαν εξετασεις. Συμβαλουν ολα αυτα σε οικογενειες που θελουν να κανουν εξετασεις και δεν εχουν τα χρηματα. Μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο