Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

«Πολίτες σε Δράση» δημοτική παράταξη Ακτίου– Βόνιτσας: Ουραγός για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας.. Αυτό δεν μας αξίζει!






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Της δημοτικής παράταξης Ακτίου – Βόνιτσας
«Πολίτες σε Δράση»

Ουραγός για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας.. Αυτό δεν μας αξίζει!

           Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου ενημερωτικού ιστότοπου, τον σύνδεσμο για το οποίο αμέσως παραθέτουμε (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), με την παράκληση ν’ αναγνωστεί και το συνημμένο αρχείο – πίνακας, προκύπτει ότι:
       Σε μια εποχή δημοσιονομικής στενότητας, η δημοτική αρχή καθυστερεί ν’ αξιοποιήσει σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το πρόγραμμα Φιλόδημος, με το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί ευθέως δήμους για σημαντικές υποδομές, όπως προμήθεια μηχανημάτων έργων, κατασκευή παιδικών χαρών και συντήρηση σχολικών κτιρίων...............


          Μήνες μετά την έναρξη του συγκεκριμένου προγράμματος (Φιλόδημος ΙΙ, είχε προηγηθεί και έτερο), ο Δήμος μας (σε αντίθεση με άλλους… 198 δήμους της χώρας) δεν έχει καταφέρει να εγκριθεί κανένα αίτημά του για χρηματοδότηση, ενώ π.χ. όμοροι και συγκρίσιμοι δήμοι, έχουν σημειώσει πολύ καλύτερες επιδόσεις ( π.χ. ο δήμος Ζηρού με έδρα τη Φιλιππιάδα, εξασφάλισε χρηματοδότηση 214.000 ευρώ, ο μικρός δήμος Θέρμου, ο δήμος Αμφιλοχίας κλπ.). 

5 σχόλια:

  1. Εμάς "ανόητοι" φίλοι, μας ενδιαφέρουν τα πλακόστρωτα τα χωματουργικά οι πολιτιστικές για το ήχος και φως και τα χορευτικά το λίπασμα στο πλαστικό γήπεδο Παλαίρου η ανάθεση του φωτισμού και του βιολογικού και γενικός κάθε έργο που σπάει σε μικρά μικρά 12άρια και έχουν απευθείας αναθεσούλες, τι δεν καταλαβαίνετε; άξιοι της μοίρας μας όταν το πιο όμορφο μέρος της δυτικής Ελλάδας είναι έρμαιο τυχοδιωκτικών και αγράμματων που τους ενδιαφέρει μόνο η σακούλα, όλοι οι δήμοι γύρω μας τρέχουν με 100 χιλιομετρά και εμείς κάνουμε όπισθεν. δείτε τι ανάπτυξη έχουν μέρη όπως η Πάργα τα Σύβοτα η Πρέβεζα η Ναύπακτος όπως ακόμα και χωριά που όλα μαζί δεν έχουν την ομορφιά της Βόνιτσας, μην παραπονιέστε λοιπόν αυτόν ψηφήσαμε αυτός μας αξίζει και μούγγα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπορεί να μην τα καταφέρνει στα προγράμματα χρηματοδότησης ο δήμος,τα πηγαίνει θαυμάσια στις απευθείας αναθέσεις, στις γιορτές αλιγοτ προβάτου κ.λ.π τις οποίες χεηματοδοτει από τους δημοτικούς φόρους που εισπρατει από εμάς.

    Δεν είναι και λίγο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις εχουμε κονε τον πακη ρε. θα παρουμε τα περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΑΠΗ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο παρακάτω link μπορείτε να δειτε τις αποφάσεις ανάθεσεις για το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 πατώντας αντιστοιχα προσκληση 1,2,3 ώστε και ο κάθε δημότης να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει σε σχέση με άλλους δήμους. Και οι λασπολόγοι ας ενημερωθούν σε περίπτωση που δεν γνωριζουν. Δημοσιευσέ το και ας μην φαίνετε το IP.
    http://www.ypes.gr/el/Ministry/Actions/ProgrammaFilodimos/ProgrammaFilodimosII/ApofEntaxis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο