Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε συντήρηση και κάλυψη λακκουβών στο δρόμο Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου -Βαλόστρατο -ΦΩΤΟ





ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου 

          Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε συντήρηση και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή άσφαλτο στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο).  
     Ο συγκεκριμένος δρόμος, ήταν σε κακό χάλι και η εικόνα με τις λακκούβες, άκρως απαράδεκτη. Στόχος των εργασιών στο συγκεκριμένο δρόμο, ήταν η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής στις καλλιέργειές τους.
     Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης τόνισε: 
     «Σε εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα προχώρησαν αυτές τις μέρες, τα αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας.........



       Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για να στρωθούν με άσφαλτο πολλές λακκούβες του οδικού δικτύου του χωριού μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών. 
          Επίσης να επισημάνω ότι ο δρόμος αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα συντήρησης της Περιφέρειας αφού είναι αγροτικός -δημοτικός, εντούτοις η κα Σταρακά έκανε την υπέρβαση της, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δρόμου και τους κινδύνους που κρύβει για δεκάδες πολίτες οι οποίοι τον χρησιμοποιούν καθημερινά, και διέθεσε συνεργείο και πολλούς σάκους με ψυχρό ασφαλτόμιγμα και ολοκληρώθηκαν οι επισκευές φθορών σε πλήθος σημείων του δρόμου που είχε λακκούβες".


















8 σχόλια:

  1. για το δρομο σουπι βαλοστρατο δεν εχει γινει κατι μσλλον η κυρια σταρακα δεν θα περνει ψηψους απο κει ντροπη τους τοσο καιρο αφτιαχτος ο δρομος πολιτες β κατηγοριας εχουμε καταντησει βλακες να ευχαριστουμε για τα αυτονοητα ο ενας παραγοντας τσ ριχνει στο αλλο τα τελη κυκλοφοριας ομως καλα τα περνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί ,κάποιος μας κάνει χοντρή πλάκα ,ποιο χοντρή και μεγάλη από τις τεράστιες λακκούβες που υπάρχουν εκεί .
    Δεν μπορεί αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες να θεωρείτε επισκευή δρόμου ,η όπως το αποκαλούν "κάλυψη των λακκουβών", που υπάρχουν στον συγκεκριμένο δρόμο με τις λακκούβες, όπου που και που, συναντάς και λίγα σημεία ασφάλτου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πορδες δεν βάφουνε τα αυγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύεται κανονικά σήμερα πέρασα και από τις 1000 Λακούβες έκλεισαν πράγματι οι 200 ο δρόμος συνεχίζει να είναι σαν βομβαρδισμένος.

    Υ.Γ.
    Τα ευχαριστήρια για ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο έργο εκθέτουν και εσάς κ. Χρόνη άλλα και την κ. Σταρακα.
    Υ.Γ.2 παράξενο αυτό το (ΕΡΓΟ) έχει μόνο ένα πάτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν ρωτάτε τον δήμαρχο που σας χρηματοδοτη όλους εσας ποτε θα ρίξει ασφαλτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρο σαν τον Γιάννη δεν θα ξαναβρήτε. Κάθε χρόνο κάνει γενικη συνέλευση στην πλατεία, σας κοιτάει στα μάτια, σας ακούει και απολογείται,ποιος άλλος πρόεδρος το έκανε αυτό στο χωριό σας; Σε ποιο άλλο χωριό γίνεται;Γυρίστε την πλατη παλιούς τοπικούς "καπετάνιους" που τον συκοφαντούν επειδή δεν το περίμεναν ότι θα είναι μακράν πιο καλός από αυτούς και τον ζηλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελλάδα 2018 ....άλλοι πανε στο φεγγάρι άλλοι δεν μπορουν να κλείσουν ουτε λακουβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλαααα.... το δούλεμα,παει ........ Συννεφο , καλά ειχα....καιρο να περάσω..... πηγαίνοντας.. από Πεντάλοφο......... διάβασα για το.........εργο ...θεος να..το...κανει ότι.....τολμησα ..ΔΕΝ.... κατάφερα να περασω...με το Ι.Χ...κ γύρισα........ επειδή δεν κατάλαβα το ευχαριστώ..... ήταν για αυτό το έκτρωμα......πο π δημιουργήθηκε .... Ή..γθα κατι.... άλλο.....?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο