Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Δυστυχώς είμαστε ανοργάνωτη και ανοχύρωτη Χώρα!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Δυστυχώς είμαστε ανοργάνωτη και ανοχύρωτη Χώρα! 

   Είναι αλήθεια πως τα στοιχεία της φύσης δεν νικιούνται.
  Αλλά δυστυχώς είμαστε ανοργάνωτη και ανοχύρωτη Χώρα, όσο και αν φωνάζουμε κάποιοι και γινόμαστε και κακοί.
  Παντελής ανοργανωσιά –ανυπαρξία του Κρατικού Μηχανισμού, γιατί αν υπήρχε δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς δυο βήματα από την θάλασσα, η οποία αν φθάσεις παρέχει την απόλυτη προστασία.

Αστακός 24/7/2018

Παναγιώτης Στάικος .......



LIVE: Εθνικός θρήνος – 76 νεκροί από τον πύρινο εφιάλτη (εικόνες – video)


Σε εξέλιξη είναι και οι πυρκαγιές:
1. Στην Καλλιτεχνούπολη του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Αττικής. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 46 άτομα πεζοπόρους.
2. Στο Ζεμενό Κιάτου Κορινθίας. Στην κατάσβεση επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 15 πεζοπόρους πυροσβέστες.
3. Στη θέση Μετόχι Βρυσσών, στα Χανιά Κρήτης. Στην κατάσβεση επιχειρούν 27 οχήματα της πυροσβεστικής με 60 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων.
4. Στην πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανιών στη θέση Κακόπετρα, επιχειρούν 15 οχήματα με 50 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.
5. Στην περιοχή Λάρυμνα Φθιώτιδας επιχειρούν 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρος.
6. Η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε πευκοδάσος στην περιοχή της Λευκίμης του δήμου Σουφλίου έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, θα επιχειρούν εννέα πυροσβεστικά οχήματα, 22 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα 41 ατόμων.

Εκκενώσεις οικισμών στους Αγίους Θεοδώρους
Στην περιοχή της Κινέτας παρατηρούνται συνεχώς αναζωπυρώσεις.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν αυτή την ώρα 150 πυροσβέστες με 74 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Λίγο πριν από τις 21.30, «φούντωσε» η πυρκαγιά στη χαράδρα ανάμεσα στον οικισμό Γαλήνη προς το Σουσάκι Κορινθίας.
Λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα, δόθηκε εντολή εκκένωσης των Οικισμών των Αγίων Θεοδώρων, Λιοντάρι, Κατσιβίρι, Νέα Ζωή και Αναγέννηση και αυτή την ώρα οι κάτοικοι εκκενώνουν τα σπίτια τους.
Στις 6 το απόγευμα, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί και ο Οικισμός Νέα Πολιτεία στους Αγίους Θεοδώρους, κοντά στο νεκροταφείο. 
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκονται οι Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας, Δημήτρης Τζανακόπουλος μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γ. Καπάκη και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής για τον συντονισμό των επιχειρήσεων.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων και πυροσβεστών
«Έτρεχα με την κόρη μου να σωθούμε, ήξερα ότι κάποιοι πίσω μου δεν θα τα καταφέρουν», δήλωσε κάτοικος από το Μάτι η οποία πήρε αγκαλιά την 3χρονη κόρη της και κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα.
Ο Ανδρέας και η Μαρία Πάτσιου κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν με δάκρυα στα μάτια τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όταν ένα κοριτσάκι 13 ετών έπεσε φλεγόμενο από μεγάλο ύψος για να σωθεί.
Πυροσβέστες που έσπευσαν από την επαρχία για να συνδράμουν συγκλονίζουν όταν λένε ότι τα απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίζουν έχουν συρρικνωθεί τόσο πολύ από τη φωτιά που μοιάζουν με παιδικές κούκλες.
«Είχα αγκαλιά την κόρη μου και της έλεγα θα σωθούμε», εξομολογείται μία μητέρα σε φίλη της, περιγράφοντας τις δραματικές της προσπάθειες να σώσει τόσο τη ζωή της κορούλας της, όσο και τη δική της.
Την εμπειρία που έζησε στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του και την κουμπάρα του από την πύρινη λαίλαπα της πυρκαγιάς στο Μάτι, περιγράφει μαιευτήρας γυναικολόγος. Αψήφησε τις προειδοποιήσεις της πυροσβεστικής να μην πλησιάσει το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο γιος του μαζί με την κουνιάδα του και το νεογέννητο μωρό της. Έτσι, μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο για να τους σώσει και τα κατάφερε.
Ο κ. Σωκράτης, μέλος του πυροσβεστικού σώματος Κοζάνης, που κατέφθασε  αργά το βράδυ της Δευτέρας, βοηθά στον εντοπισμό των απανθρακωμένων σορών. «Νωρίς το πρωί εντοπίσαμε κοντά στην κατασκήνωση που βρίσκεται στο Μάτι, τρεις σορούς ηλικιωμένων ανθρώπων. Η εικόνα συγκλονιστική καθώς ανάμεσά τους βρέθηκε ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο. Λίγο αργότερα εντοπίσαμε τις 26 σορούς στον οικοπεδικό χώρο Ζούγκλα στο Μάτι».

Εκκλήσεις για αγνοούμενους
«Οι γονείς και τα ανίψια μου είχαν εγκλωβιστεί στη Ραφήνα, μιλήσαμε κατά τις 6:40 το απόγευμα και από εκεί και έπειτα δεν είχαμε νέο τους. Δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Υπάρχουν πολλοί που αναζητούν τους δικούς τους», δήλωσε η Ελένη Φιλιπποπούλου, κάτοικος Ραφήνας, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon, η οποία αναζητά τους γονείς και τα ανίψια της.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η έκκληση μίας νεαρής γυναίκας που αναζητά τη μητέρα της η οποία χάθηκε στο μέτωπο των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μάτι. Το όνομα της μητέρας της είναι Αθηνά Καραλή και είναι 48 ετών. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Καρακουλάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε: «Ψάχνουμε την μαμά μου, δεν την βρίσκουμε πουθενά, έχουμε ψάξει παντού. Σε όλα τα νοσοκομεία, τα νεκροτομεία… Παντού έχουμε πάρει, την πυροσβεστική, κανένας δεν ξέρει».

Τα μέρη που παρέχουν βοήθεια στους πυρόπληκτους
Καταστήματα και δημόσιοι χώροι παρέχουν φαγητό, νερό και κάθε είδους βοήθεια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.
Παράλληλα, πανελλαδική έκκληση για τα ζώα – θύματα πραγματοποιούν φορείς και φιλοζωικές οργανώσεις.  Οι εθελοντές έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στην Κινέτα και την Πεντέλη για να βοηθήσουν τα ζώα.

Οικονομικά μέτρα υπέρ των πληγέντων
Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές προώθησε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η παράταση των φορολογικών δηλώσεων, η αύξηση σε τέσσερις των δόσεων καταβολής του φόρου εισοδήματος, η αναστολή της καταβολής βεβαιωμένων χρεών αλλά και η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2018. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η παράταση έως τις 30 Ιουλίου της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων για τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

«Κύμα» αλληλεγγύης από EE
Μαζικά είναι τα μηνύματα αλληλεγγύης τόσο από την Τουρκία, όσο και από τις χώρες της ΕΕ προς την Ελλάδα για την τεράστια τραγωδία που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες.
Η Ισπανία και η Κύπρος κινητοποιήθηκαν άμεσα για να συνδράμουν την Ελλάδα με πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα.


Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ξένα μέσα οι φονικές φωτιές
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της τραγωδίας που συγκλονίζει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.


25 νεκροί στο Κόκκινο Λιμανάκι
Το πρώτο φως της Τρίτης αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για του λόγου το αληθές ήταν ο εντοπισμός τουλάχιστον 25 ανθρώπων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να σωθούν, κάηκαν ή πνίγηκαν από τις αναθυμιάσεις σε ένα οικόπεδο στην περιοχή Αργυρά Ακτή στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι.
    Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που τους βρήκαν, πρόκειται για οικογένειες με μικρά παιδιά, σφιχτά αγκαλιασμένες, που βρήκαν τραγικό θάνατο μην μπορώντας να απεγκλωβιστούν, αφού είχαν φτάσει σε γκρεμό ακριβώς πάνω από τη θάλασσα.
       Στη συνέχεια μια ακόμη σωρό περισυνέλεξε το Λιμενικό από την περιοχή της Αρτέμιδας, ενώ μια μητέρα με το παιδί της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στο Μάτι. Μία ακόμη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε πολυκατοικία στο Κόκκινο Λιμανάκι, ενώ λίγο αργότερα ακόμη μία σορός, ενός άνδρα, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας.

 https://www.altsantiri.gr/


6 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κ. Στάικε , είμαστε ως λαός , ανοργάνωτοι και τυχαίοι. Φτιάξαμε τα σπίτια μας όπως τα φτιάξαμε, βάλαμε ρεύμα και νερό, καλλιτεχνήσαμε κήπους και δρομάκια, κλπ , αλλά δεν φροντίσαμε για τη πυρασφάλειά μας μέσα σε πευκόφυτη περιοχή. Απλοί οι τρόποι : τοποθετώντας μιά πλαστική δεξαμενη 5 τόνων , αξίας 350-400 ευρώ, εγκαθιστώντας σύστημα πυρόσβεσης από τη θάλασσα αξία όχι μεγαλύτερης των 1500 ευρώ που μπορούσε να μειωθεί αν γινόνταν συνολική προσπάθεια, γιατί έχουμε μια δασική υπηρεσία χωρίς λογική, γιατί δεν προβλέψαμε δρόμους προς τη θάλασσα, γιατί δεν καθαρίσαμε οικόπεδα, γιατί δεν καθαρίσαμε το χώρο που ολοι χρησιμοποιούμε αλλά και βρωμίζουμε, γιατί . . . γιατί . . . ΕΜΕΙΣ φταίμε , γιατί τα περιμένουμε όλο από τους άλλους. Λυπούμε για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί λύση στα προβλήματα όταν ο καθένας από εμας δεν αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης του. Μεγάλο το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού το έγκλημα! Η πρώην επικεφαλής Επιθεωρητών Περιβάλλοντος εξηγεί τι συνέβη στο Μάτι και αποκαλύπτει το σύστημα διαφθοράς και συναλλαγής
    25/07/2018


    «Στην περιοχή στο Μάτι, που έγινε η τραγωδία, από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε καμία διέξοδος προς την παραλία γιατί είχαν γίνει μάντρες», αναφέρει καταγγέλλοντας τον τρόπο οικιστικής ανάπτυξης στο Μάτι η πρώην Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη. Η απίστευτη (;) αποκάλυψη, απόδειξη της διαφθοράς και της αναποτελεσματικής λειτουργίας τομέων του κράτους αλλά και των “άνωθεν πιέσεων” λόγω πολιτικής πελατείας, εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί και πως το Μάτι μετατράπηκε σε “κρεματόριο” για δεκάδες συμπολίτες μας.
    Η έλλειψη πρόσβασης προς τη θάλασσα και η απουσία στοιχειωδών υποδομών επισημάνθηκε και από τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμιο Λέκκα. Η καταγγελία, ωστόσο, της κ. Καραβασίλη συνιστά αιτία για περαιτέρω διερεύνηση καθώς είναι προφανές πως προκύπτουν ευθύνες όχι μόνο από υπαλλήλους πολεοδομικών υπηρεσιών αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική κυβέρνηση (υπουργεία).

    Σε συνέντευξη της στον Realfm η κ. Καραβασίλη κατήγγειλε -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σταθμού- ;oti «δυστυχώς το κράτος είναι ‘λαδωμένο’, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες δυστυχώς. Εγώ το 1992, εάν είχα υποχωρήσει και είχα βάλει τη γραμμή λίγο πιο εκεί για να εντάξω κάποια ‘φιλέτα’, θα ήμουν τώρα με περιουσία. Αυτό γινόταν, θα πάρεις οικόπεδο και θα μοσχοπουλήσεις, βάλε τη γραμμή πιο εκεί, αυτές ήταν οι πιέσεις. Το έχω δεχτεί επανειλημμένα αυτό. Έκανα το Γενικό Πολεοδομικό (Σχέδιο) Κηφισιάς, αντίστοιχες οι πιέσεις. Κάποιοι κρατούσαν “Θερμοπύλες”, κάποιοι δεν το έκαναν, κάποιοι άρχισαν να ξεχειλώνουν τα πράγματα και μετά άρχισαν οι νόμοι να ξεχειλώνουν, παράθυρα και πόρτες για να μπορεί ο καθένας το αυθαίρετο του να το νομιμοποιήσει. Αυτό γίνεται συνέχεια, ποτέ δεν υπήρξε πολιτική βούληση.Ποτέ δεν θα υπάρξει όσο το σύστημα στηρίζεται στην ψηφοθηρία», τόνισε η αρχιτέκτων-πολεοδόμος, αναφερόμενη στην εκπόνηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Νέας Μάκρης, στον οποίο ανήκει διοικητικά και η πληγείσα περιοχή στο Μάτι.

    «Ο Δήμος της Νέας Μάκρης ήταν ένας από αυτούς τους δήμους που είχε ανάπτυξη από την εποχή του ’80 – ’90 και έπρεπε να μπουν κανόνες. Ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η νομοθεσία έδιναν ακριβώς αυτά που πρέπει να προβλέψει κανείς προκειμένου να εξασφαλίσει βιώσιμους οικισμούς, ασφαλείς οικισμούς. Ολοκληρώθηκε το γενικό πολεοδομικό περίπου το 1992, από εμένα την ίδια, σε μία περιοχή που το 80% ήταν δασική, που σημαίνει ότι βάσει της νομοθεσίας δεν μπορούσαν να μπουν στο σχέδιο. Ένας από αυτούς ήταν και η περιοχή στο Μάτι, στα όρια δηλαδή με τον δήμο Ραφήνας», τόνισε η κ. Καραβασίλη.

    «Αυτή η περιοχή δεν μπήκε ποτέ στο σχέδιο, παρά το γεγονός ότι μετά το 1992 ακολούθησαν και πολεοδομικές μελέτες, έγιναν αρκετές τροποποιήσεις στον σχεδιασμό με στόχο να μπει στο σχέδιο και το υπόλοιπο κομμάτι. Με πιέσεις μεγάλων που είχαν συμφέροντα πάνω στη γη. Εγώ είχα δεχτεί απίστευτες πιέσεις για να βάλω στο σχέδιο κάτι που θα έπεφτε έτσι και αλλιώς από το ΣτΕ το οποίο ήταν ο τελικός νομοθέτης. Το Μάτι ανήκει στον δήμο Νέας Μάκρης, που σημαίνει ότι αυτό το κομμάτι δεν μπορούσε ποτέ να μπει στο σχέδιο. Ήταν στο γενικό πολεοδομικό ως προστατευόμενη περιοχή, δασική έκταση», πρόσθεσε.

    «Από το 2006 – 2008 άρχισαν ξανά οι πιέσεις σε μία περιοχή που είχε ήδη οικοδομηθεί πάρα πολύ έντονα με τα γνωστά αυθαίρετα, ταυτόχρονα η οικοδόμηση είχε φτάσει μέχρι την παραλία έχοντας κλείσει είτε με κατοικίες, είτε με κέντρα, είτε με ξενοδοχεία την παραλία σε όλο το μήκος. Στην περιοχή στο Μάτι, που έγινε η τραγωδία, από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε καμία διέξοδος προς την παραλία γιατί είχαν γίνει μάντρες», κατήγγειλε χαρακτηριστικά η πρώην Ειδική Γραμματέας.

    Πηγή: tovima.gr, real.gr

    Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ κ ΣΤΑΙΚΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΛΕΗΛΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΤΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. θΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΥ Σ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΝΤΕΕΕΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τους δυο πρώτους συμφωνώ απολύτως και επισημαίνω ,γιατί μίλησα για κράτος ,όπου ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί ανεξάρτητα ,από το ποιος είναι στην Κυβέρνηση .!!!
    Δεν υπάρχουν όμως πολιτικές ευθύνες σε κάποιους ,που δεν έδωσαν εντολή να είναι εκείνες τις ώρες 150 μοτοσυκλετιστής Αστυνομικοί και άλλα 150 αυτοκίνητα ταχείας επέμβασης της Πυροσβεστκης (όπως τα ‘ 2 ‘ δυο Mazda από τα 4 που αγοράσαμε ,όταν ήμουν Δήμαρχος ,για να κατευθύνουν τους ανθρώπους προς την θάλασσα ;;;;
    Δεν πρέπει να αναλάβουν κάποιοι την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθούν κύριε 6:45 ,που στο τέλος μιλάτε με τέτοιο φανατισμό προς το πρόσωπο μου ,όταν εγώ ήλθα να συμπληρώσω τις ανεπάρκειες του κράτους με τα 4 πυροσβεστικά ,με τα οποία στην μεγάλη φωτιά της Μπαμπινης μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική κρατήσαμε νε τους εθελοντές την φωτιά και κάηκαν στην άκρη του χωριού δυο μικρά σπίτια ,όπου από τα πυρόπληκτα έγινα πραγματικές βίλες και πήρα την ευθύνη απόφαση να εκκένωση έγκαιρα το χωριό ,για να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές και όταν ήλθε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ,την ευθύνη του συντονισμού και τα τέσσερα Πυροσβεστικά του Δήμου παρέδωσα στον υπεύθυνο επικεφαλής της Πυροσβεστικής .!!!
    Έτσι κάνουν οι υπεύθυνη άνθρωποι - πολύτιμα πρόσωπα και κρίνονται όλοι και ο Αλέξης και εγώ που θα κριθώ πάλι στις επόμενες εκλογές ,γιατί μέχρι στιγμής έχω κριθεί επιτυχώς ´3 ´ τρεις φορές .!!!!
    Υπομονή φιλε μου μέχρι τον Μάιο .!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΔΕ ΜΑΤΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    Τέσσερις μέρες πριν την τραγωδία, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, έδινε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Στις 19 Ιουλίου, ο κ. Καπάκης διαβεβαίωνε ότι υπάρχει σχέδιο ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ!!! και ότι ο μηχανισμός δασοπυρόσβεσης είναι σε πλήρη ετοιμότητα! Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν οι φλόγες καταπιούν περιοχές ολόκληρες στην Ανατολική Αττική ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΠΑΡΚΚΗ ΑΡΕΣΤΕΡΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ. Λίγα 24ωρα πριν η ζωή σταματήσει για πάντα στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά. Λίγα 24ωρα πριν αποδειχθεί η γύμνια και η ανοργανωσιά του κρατικού μηχανισμού του Αλέξη.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=424&v=gxSqR9tCVVk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 6.45μμ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΩΝΗΤΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ-ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΚΛΠ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΦΙΛΕ ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΦΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ-ΔΙΟΔΙΑ-ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ-ΠΟΥΛΑΚΙΔΕΣ-ΚΛΠ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο