Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ: Το αλλαντοπωλείο της Αθήνας με Ξηρομερίτικο άρωμα (ΦΩΤΟ)





"ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ": Αλέξανδρος Α. Ζαρκαδούλας
Ευριπίδου 28 και Αθηνάς, Αθήνα 
Τηλ: 2103210464

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

          Αν μένεις κοντά στην Ομόνοια ή αν δουλεύεις στην ευρύτερη περιοχή, αποκλείεται να μην ξέρεις το κατάστημα ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ, μια αυθεντική γωνία με παραδοσιακά αλλαντικά προϊόντα τόσο απο το Ξηρόμερο και την Αιτωλοακαρνανία, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.
        Στο πιο εναλλακτικό δρομάκι της περιοχής γύρω από την Πλατεία Κοτζιά και την οδό Ευρυπίδου ανάμεσα στην Βαρβάκειο αγορά την ψαραγορά, αλλά και πολλά άλλα καταστήματα, ένας Ξηρομερίτης νέος ο Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας με καταγωγή απο την Μπαμπίνη, δημιούργησε μια μοναδική γωνία με χειροποίητα αλλά και έτοιμα προϊόντα αλλαντικης γεύσης (τυροκομικά, παστουρμά, αλλαντικά, ζυμαρικά, κ.α.)..........



         Πρόκειται για ένα λιλιπούτειο μαγαζάκι, που τείνει να χαρακτηριστεί ως το πρότυπο στο είδος του. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να το εντοπίσετε, γιατί από τη μέρα που άνοιξε, δεκάδες πελάτες σχηματίζουν ουρά για τα προϊόντα του. Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε περάσει απέξω, αρκετές φορές, αλλά να μην δώσατε την δέουσα προσοχή. 
          Το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο, έχει όμως, απίστευτη σε ποικιλία εδέσματα πολύ καλές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας που θα σας κερδίσει με το που περάσατε το κατώφλι του. Αν δεν τα έχετε ανακαλύψει, βιαστείτε! 
              Ο Αλέξανδρος Ζαρκαδουλας σας περιμένει με ένα κομμάτι τυρί και ένα τσίπουρο να σας υποδεχτεί.  Η επιχείρηση ειναι καθαρά οικογενειακή και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο