Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αγριόχορτα "πνίγουν" τους τάφους στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ)




         Η εικόνα που παρουσιάζει το νεκροταφείο στο χωριό στο χωριό Βασιλόπουλο του Δήμου Ξηρομέρου με τα αγριόχορτα να "πνίγουν" τους τάφους, δεν τιμάει ούτε τους νεκρούς, αλλά ούτε και τους ζωντανούς της περιοχής και θα πρέπει να κάνει και τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
        Κάτοικος του χωριού, μας έστειλε ΦΩΤΟ και μας καταγγέλλει ότι το νεκροταφείο παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης, με τα χόρτα να φτάνουν σε σημείο να καλύπτουν τάφους και διαδρόμους και να απαιτείται προσπάθεια για κάποιον που θέλει να προσεγγίσει τον τάφο δικού του προσώπου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες..........

























14 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΟΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΚΑΝΑ 2-3 ΣΦΑΚΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,[ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ],ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΜΗΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΙΖΕΣ-ΜΙΖΕΣ,ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ 1-2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΝΑ ΔΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΕΔΡΕ του δημοτικου συμβουλιου του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΕ του δημοτικου διαμερισματος της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ λιγα χρονια και οι δυο σας θα αναπαυαισθε σε αυτο το νεκροταφειο να ξερετε οτι και ο επομενος προεδρος του δημοτικου συμβουλιου και ο επομενος προεδρος της κοινοτητας ετσι θα αφησει και το δικο σας μνημα μες τα χορταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς τους θελουμε υγιείς τους δημαρχους, τους προέδρους και τους δημοτικους συμβούλους του δημου,
      να τους νικήσουμε《κοντά στο 88 % να το υπολογίσεις το αποτέλεσμα 》 στις δημοτικές εκλογές
      που θα γινουν το Μαη του 19.
      σε 10 μηνες

      Διαγραφή
  7. Παντος το κοιμητηριο στο χωριο Παπαδατου ειναι πεντακαθαρο μπραβο στον κ.Προεδρο αυτο σημαινει σεβασμος στη μνημη ολων των αγαπημενων προσωπων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι πρόεδροι έχουν υποχρέωση να καθαρίζουν με την στηριξη του δήμου τα νεκροταφεία
    χάρη δεν μας κάνουνε, για αυτό τους πληρώνουμε φανταστείτε να μην έκαναν και τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μόνο στο δήμο ξηρομέρου συμβαίνει να εκμεταλεύονται οι πρόεδροι τον καθαρισμό των νεκροταφείων
    που είναι υποχρέωσή τους για αυτό πληρώνουμε τέλη για τα νεκροταφεία ως σεβασμό στη μνήμη όλων των αγαπημένων προσώπων μας .το να καρπώνονται και την καθαριότητα είναι τουλάχιστον ιεροσυλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ιδια και χειροτερη η κατασταση σε ολα τα νεκροταφεια του πρωην δημου Αλυζιας οι κ.κ. Πρόεδροι πηραν τα χρηματα και οχι λιγα και τα χρηματα που πηγαν? ευθεως ομως κατηγορουν μια το ενα και μια τον αλλον οτι δεν ενδιαφερεται αλλα οτι πηραν τα λεφτα ουτε κουβεντα για να δουμε που θα φτασει αυτη η κατασταση ελπιζω ο αξιοτιμος δημαρχος να επεμβει σας ευχαριστω ενας κανδηλιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο