Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Μύτικας: Θανατηφόρο τροχαίο στην Παλιόβαρκα

                Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:30  αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας – Αστακού, στο 38ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση από Αστακό προς Μύτικα, στο ύψος της Παλιόβαρκας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου οδηγού, που βρέθηκε εκτός του οχήματος.
    Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρια οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας με έξι άνδρες, πλήρωμα της Τροχαίας από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, καθώς  και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Λευκάδας.
       Δυστυχώς ο 73χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν προσωρινός κάτοικος της περιοχής και μόνιμος κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, βρέθηκε εκτός του οχήματος και ήταν ήδη νεκρός.
    Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Κατούνας.

onairnews.gr
https://www.agriniopress.gr


1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι οτι πρώτο στο τόπο του ατυχήματος έφτασε το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Αστακού ,που διεκόμιζε περιστατικό από το camping του Αγρυλιά .Στο τόπο του ατυχήματος ο γιατρός του πληρώματος και κάποιος διερχόμενος οδηγός προσεγγίσαν το αυτοκίνητο και αφού καθαρίσαν την περιοχή από ξερά χόρτα και βάτα διαπίστωσαν το θάνατο του οδηγού που είχε καταπλακωθεί από το αυτοκίνητό του μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο