Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Επανέρχεται ο Δήμος Ξηρομέρου και μας υπενθυμίζει ότι: 
     Βάση της Πυροσβεστικής Διάταξης 1/2018 της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο από 1-5-2018 έως 31-10-2018:
Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι
Πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, σε:
1.-Δάση και Δασικές εκτάσεις .
2.-Χορτολιβαδικές εκτάσεις, βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη, σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους............



      Επίσης απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 1-5-2018 μέχρι και 31-10-2018 , χωρίς την έκδοση άδειας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5 παρ. 1 της 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 9Α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑ.ΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΝΗΤΩ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΦΩΤΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΔΗΛ.ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ Η ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΔΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΡΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ 2007 Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΟΛΥΒΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ 63 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο