Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Έγινε και αυτό: Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ λόγω μη απαρτίας

       Δεν έγινε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη 10.7.2018 και ώρα 5:00μμ, παρότι είχε σαν πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επειδή δεν υπήρξε απαρτία.
         Η μείζονα αντιπολίτευση αρνήθηκε να παραστεί και απο τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ήταν παρόντες μόνο 7 και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: ο κ. Μωραΐτης Νικόλαος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο κ. Λιάπης Νικόλαος επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση», σύνολο 9 Παρόντες. 
        Ο κ. Λιάπης Νικόλαος έθεσε θέμα απαρτίας και τότε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουνέλης αρχισε να τηλεφωνεί σε δημοτικούς συμβούλους να προσέλθουν αλλά μάταια με αποτέλεσμα να αναβληθεί!
       Να τονίσουμε ότι η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ανώτερου συλλογικού οργάνου της περιοχής μας σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς στο σημερινό συμβούλιο είχε για συζήτηση και λήψη απόφασης  την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

      -Κυρίες και κύριοι δημοτικοί συμβουλοι μην απαξιώνετε ακόμα παραπέρα το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου! 
    -Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας η διαφορετικά πηγαίνετε στα σπίτια σας...



29 σχόλια:

  1. Οχι εγινε γιατι η αντιπολιτευση δεν μπηκε για να διμιουργησει εντυπωσεις γιατι δεν ηθελαν ταχα ταχα να ψηφησουν για τον προεδρο της δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαν πάει για μπάνιο οι απόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως απλό μέλος της τοπικης μας κοινωνίας εκφράζω την δυσαρέσκειά μου για την λαθεμένη αντίληψη που επικρατεί σε αιρετούς των ΟΤΑ -ευτυχώς μειοψηφία στο σύνολο των αιρετών- σε θέματα κυρίως πολιτικού πολιτισμού.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν είχε αναθέσεις όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιστρατεύονται ψητές πρατίνες ως δόλωμα δια την προσέλευση των δημοτικών αρχόντων εις την αναβληθείσα συνεδρίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορεις να τους μαζέψεις δήμαρχε ,Μαστα και φύγε το εχασές το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουνέλι σε ξεφτιλίζει συνέχεια ο καριολης και κάθεσαι να σε κάνει ρόμπα για 400 ευρώ, και να πω ότι τα έχεις ανάγκη, παρατήσουν παρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ έχει ξοφλήσει Πολιτικά δεν τον ακολουθεί κάνεις Μόνο έξη επτά που πληρώνονται και ζούνε από τον δήμο και τα χρήματα τον δημοτών, είστε για γέλια ρε καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως να πάτε στο βαθιαβαλη κύριε Αποστολάκη να κάνετε συμβούλιο ούτος ή άλλος τα στελέχη σού εκεί τρώνε και πίνουν κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΝΈΛΙ ΛΊΓΟ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΕΣΎ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΛΊΓΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΛΊΓΟ ΤΣΊΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ ΞΕΦΤΊΛΑ ΓΊΝΕΣΑΙ ΣΑΣ. ΕΜΠΑΊΖΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΌΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΉΣΟΥ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ,ΌΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΕΣΎ ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΆΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι όπως τα παρουσιαζετε κύριοι. Πάντα όπως σας συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι ο Αποστολάκης φταίει Επειδή η αντιπολίτευση είναι για κάνα πανηγύρι στο μοναστηρακι;Βρήκατε μερικοί το ευκολο θύμα για να ρίχνετε κάθε φταίξιμο.Οσο για σένα φίλε που μιλάς για "κλωτσες" μάθε πως είναι κλωτσιές.εδω δεν ξέρεις να το λες.Θες να ρίξεις κιολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε ρώτησε τη Δημοτική Σύμβουλο Αθηνά από τη Κατούνα να μάθεις ποιος αιρετός από τη πλειοψηφία απειλούσε και έβριζε χυδαία το ΚΚΕ και το Τριαντακωνσταντή έξω από το χώρο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η τραμπούκικη αυτή επίθεση έγινε αναίτια και απρόκλητα. Θαύμασα τη ψυχραιμία του Κώστα. Δήμαρχε μάζεψε τον και καταδίκασε τέτοιες ενέργειες.

    ένας πρώην ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ήταν παρόντες οι 16 του Αποστολάκη συν το Λιάπη και συν το Μωραΐτη το συμβούλιο θα είχε απαρτία και θα γινόταν η συνεδρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν γίνει ο Πάκης επίτιμος Δημότης, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Αντε απο κει τον παλιοκουραμπιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλεπετε ορισμενοι ανθρωποι εργαζονται πρωι βραδυ για να τα βγαλουν περα και δεν ειναι αραχτοι δημοσιοι υπαλληλοι η καλοταισμενοι εισοδηματιες να πινουν καφεδακια και να χλευαζουν τους υπολοιπους συμβουλους απεναντι. Ρωτησατε να μαθετε γιατι δεν ηρθαν οι αποντες της πλειοψηφιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΙ ΛΑΓΕ ΚΛΠ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπροστά στη Δημοτική Σύμβολο Βέμη-Καρέλου Αθηνά και στο Δημοτικό Σύμβολο Παντελή Αποστολάκη έβριζε χυδαία ο Πρόεδρος του Μοναστηρακιου Τραυλοστάθης Δημήτριος το Τριαντακωνσταντή και το ΚΚΕ. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι να σταματήσουν τον τραμπούκο. Δήμαρχε να τους χαίρεσαι και τους τρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ηθικός αυτουργός δάσκαλε των επιθέσεων εναντίον σου λέγεται Αποστολάκης Γεώργιος. Αυτός τους καθοδηγεί. Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Συνέχισε τον αγώνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα πράγματα είναι απλά: ο Αποστολάκης έχει 16 συμβούλους, σε σύνολο 27, άρα η παράταξή του επαρκεί από μόνη της για το σχηματισμό απαρτίας. Είναι λοιπόν προφανές ότι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα, το οποίο σχετίζεται είτε με τη συγκεκριμένη συνεδρίαση (ενδεχομένως κάποιοι, έστω δεξιοί, που κυριαρχούν στο συνδυασμό αυτό να μην ήθελαν να εγκρίνουν φιλοξενία Προέδρου) είτε γενικώς. Τόσο νοιάζονται για τον τόπο τους, που δεν πάνε στα συμβούλια...
    Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτογκόλ. Έπρεπε να είναι παρούσα στη συνεδρίαση και αν σχηματιζόταν απαρτία, να έχει την πλειοψηφία, έστω συγκυριακά. Έτσι, θα έπαιρναν και οι δημότες μια γεύση πως θα λειτουργεί ουσιαστικά το συμβούλιο, με την απλή αναλογική και δεν θα είναι φερέφωνο του εκάστοτε δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν νομιζω ο Κος Φερεντίνος να είναι φερέφωνο

      Διαγραφή
  22. Ξευτέλισαν το Δήμο Αποστολάκης και Φερεντίνος. Τσίρκο συμφερόντων και τίποτε άλλο οι δημοτικές τους παρατάξεις. Ήρθε η ώρα να πάνε στα σπίτια τους. Φυσικά θα περάσουν από έλεγχο για ότι έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΕΊΝΑΙ Ό ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΜ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΠΆΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΆΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΈΛΙ, ΒΛΈΠΕΙΣ ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΆ ΤΏΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΊΑ ΚΆΝΕΙΣ ΥΠΕΡΆΝΩ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΦΆΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Αντιδήμαρχος Πανταζή και ο Δήμαρχος Αποστολάκης όταν μία Βονιτσάνα προσπάθησε να τραβήξει μία φωτογραφία μέσα στο ΔΣ τις είπαν απαγορεύεται. Στο τραμπούκο πατέρα της Πανταζή που απείλησε και έβρισε παλιότερα το Τριαντακωνσταντή μέσα στην αίθουσα του ΔΣ δεν του είπαν τίποτε. Το τραμπούκο αιρετό από το Μοναστηράκι που βρίζει και απειλεί είτε φωναχτά είτε σιωπηλα το Τριαντακωνσταντή δεν του είπαν απαγορεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς 1:02 μ.μ. το να βρίζεις δημόσια δεν είναι και το πιο ωραίο. Μπορούν να σε βρουν ποιος είσαι και τότε αν μπλέξεις με μηνύσεις άντε να ξεμπλέξεις. Έτσι πρέπει να γίνει, διότι δεν λέτε ποτέ μια τεκμηριωμένη γνώμη, αλλά βρίζετε χωρίς να ξέρετε. Σας βαρέθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η πλήρης αποσύνθεση και των μεν και των δε. Μεγάλη φαρσοκωμωδία έχει καταντήσει όλος ο Δήμος. Το λυπηρό είναι ότι με τούτα και με εκείνα άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάδειξη του τόπου και στην οργάνωση ξεκινώντας από πράγματα απλά και καθημερινά που έχουν φτάσει να θεωρούνται πολυτέλεια, δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν να γίνουν μέρος σε αυτό το μεγάλο απόστημα. Άνθρωποι δεν θα πω αμόρφωτοι (γιατί είδαμε και τους μορφωμένους) αλλά απαίδευτοι, χωρίς προσόντα, χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν μία ολοκληρωμένη πρόταση, άνθρωποι που αυξάνουν τα δημοτικά τέλη για να γεμίζουν τα ταμεία του Δήμου και έπειτα να ξεκινούν οι αναθέσεις για λακούβες και εκδηλώσεις. Αν είσαι ουδέτερος στις αδικίες, παίρνεις το μέρος του θύτη αυτό να θυμάσαι Έλληνα γιατί ό,τι πουν τα πρόβατα είναι το σωστό αλλά ό, τι πράξουν οι ποιμένες είναι το ιερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο