Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΒΟΝΙΤΣΑ: Οργανώνουν διαμαρτυρία για την Μακεδονία, κατά την επίσκεψη Παυλόπουλου

            Πολίτες της περιοχής του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, οργανώνονται σύμφωνα με πληροφορίες, για την διεξαγωγή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην περιοχή, για τον εορτασμό της προστάτιδας της Παλαίρου, Αγίας Παρασκευής.
          Ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται σε εκδήλωση στην Βόνιτσα να αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και οι πολίτες, που δηλώνουν πως δεν κατευθύνονται  κάποιον πολιτικό χώρο και «καταδικάζουν τον ακραίο λόγο», καλούν σε συγκέντρωση στις  26 Ιουλίου, στις 10:30 το πρωί στον Φάρο, στην παραλία της Βόνιτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους αναφέρει:...........



        «Ενόψει της επικειμένης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βόνιτσα στις 26 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων.
        Σκοπός μας είναι να ενώσουμε της φωνές μας με εκείνες των χιλιάδων Ελλήνων που καθημερινά διαδηλώνουν σε πόλεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Πρόθεση μας είναι η διαδήλωση να είναι ειρηνική όπως ταιριάζει στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Κάθε είδους ακρότητες είναι καταδικαστέες εξαρχής.
         Είναι υποχρέωση μας να υπερασπιστούμε την ιστορία μας και ιερό καθήκον μας να την παραδώσουμε ακέραιη στα παιδιά μας και όχι αλλοιωμένη.».

Πηγή: https://www.agriniopress.gr/


9 σχόλια:

  1. εσεις να φωναζετε και καποιοι στην Μακεδονία να πηγαίνουν για ψώνια στα σκόπια
    και να μήν ψωνιζουν απο Ελληνικα καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε την Μακεδονία μας, την ιστορία μας και να ξεχάσουμε όσους έχουν χύσει το αίμα τους για την απελευθέρωση της;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοί την αφηνουν κσι δέν προτιμούν τα Μσκεδονικά καταστηματα.
      για την οικονομια της τσέπης τους.

      Διαγραφή
    2. Η μέχρι τώρα πολιτική άφηνε την Μακεδονία έρμαιο. Αυτη την εκανέ διεκδικήσιμη. Αν θέλουμε να πάψει αυτο πρέπει να δουμε την ιστορία οπως είναι όχι όπως ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ
      ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
      ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΤΟ 1913
      ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΡΕΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

      Διαγραφή
  3. Τι αλλά καραγκιοζιλίκια από ψεκασμενους θα δω θεέ μού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταντήσαμε γραφικοί και επιζητούμε την αναγνώριση της γραφικότητάς μας. Και με τη Τουρκία δεν τα έχουμε καλά, αλλά βούρ για αγοροτουρισμό. Δενίδρωσε το αυτί κανενός (μα κανενός) με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια , θα μας ακούσουν τώρα ; Μόνο με την ουσιαστική ενεργητική συμμετοχή σου και με τη ψήφο σου μπορείς να αλλάξεις τη κατηφόρα της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς ότι αυτός ο λαός έχει πάθει ολική λοβοτομή. Του πρέπουν μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο