Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 6ήμερο διεθνές camp taekwondo στον Αστακό -ΦΩΤΟ



             Μετά από έξι ημέρες άθλησης – ψυχαγωγίας και δράσης τελείωσε με απόλυτη επιτυχία το 4ο SUMMER CAMP TAEKWONDO που πραγματοποιήθηκε από 21 έως και 26 Ιουλίου 2018 στην πόλη του Αστακού. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ κέρδισε το στοίχημα που αφορούσε τόσο τον προπονητικό τομέα όσο και την γενικότερη παραμονή των συλλόγων στην πόλη......



         Ήταν ένα όμορφο εξαήμερο ταξίδι για τους επισκέπτες, το οποίο απόλαυσαν σε όλα τα επίπεδα, αναχωρώντας για τις πόλεις τους με τις καλύτερες αναμνήσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η γενικότερη φιλοξενία και εξυπηρέτηση των επισκεπτών από τους ανθρώπους της πόλης και ειδικότερα με αυτούς που ήρθαν σε άμεση επαφή και αφορούσε την διαμονή, την σίτιση, την εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία τους.
      Για μία ακόμη χρονιά ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έπεισε με την δυναμική του στο χώρο και κατάφερε να κάνει τον Αστακό πόλο έλξης, μάλιστα για 4η συνεχή χρονιά.
       Σε αυτό το αθλητικό γεγονός συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ο οποίος ήταν και συνδιοργανωτής σύλλογος) – ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ – ORTEK TEAM – GLADIATOR TEAM (δύο φιλικοί σύλλογοι από Τίρανα και Δυρράχιο) – Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ – Α.Σ. JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ και Α.Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
       Οι επικεφαλής των συλλόγων σε κοινή ανακοίνωσή τους δήλωσαν: «Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι από την επιλογή μας. Περάσαμε ένα πολύ ωραίο αλλά και πολύ χρήσιμο εξαήμερο στον Αστακό. Τόσο οι προπονητικές όσο και οι γενικότερες απαιτήσεις μας καλύφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. 
        Αναχωρούμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, πλουσιότεροι από ότι ήρθαμε αφού πέραν των άλλων δημιουργήσαμε φιλίες και σχέσεις που θα μας ακολουθούν και θα τις συνεχίσουμε. 
         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συντέλεσαν ώστε η παραμονή μας στο Αστακό να γίνει τόσο ωραία. Ευχαριστούμε τον δραστήριο σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ  για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Το επόμενο ραντεβού μας έχει ήδη κλειστεί για τον Ιούλιο του 2019 στον Αστακό».

      Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί τους φιλοξενούμενους συλλόγους. Εύχεται καλή επιστροφή και καλές επιτυχίες. Ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους ώστε να αναχωρήσουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες αναμνήσεις. 
 -Ευχαριστεί τον Διευθυντή του Γυμνασίου Αστακού κο. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κωνσταντίνο καθώς και τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου για την παραχώρηση του κλειστού Σταδίου.
 -Επίσης ευχαριστεί τους επαγγελματίες του Αστακού για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στον τομέα της εστίασης – ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
 -Ευχαριστεί την Διεύθυνση και το προσωπικό του “STRATOS HOTEL” για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση, καθώς και το κατάστημα “ΕΝ ΠΛΩ”, το οποίο χορήγησε σε όλους τους συμμετέχοντες του CAMP αναμνηστικό μπλουζάκι.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



































1 σχόλιο:

  1. Σας σξιζουν Συγχαρητήρια για αυτά που προσφέρετε στον Αστακο και ιδαιετερα για αυτό που κανατε αυτή την εβδομάδα. Δωσατε πνοή και ζωντάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο