Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ν.Π.Δ.Δ.-ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δυο Συναντήσεις για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις -Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αστακός, 2.7.2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1
   Την Πέμπτη 5 Ιουλίου  2018 και ώρα 19.00 καλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου, η Δημοτική και οι Τοπικές Κοινότητες να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της έδρας του Δήμου στον Αστακό για να μιλήσουμε για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις έως τέλος του έτους.

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να μας προσκομίσουν:
Α.-το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους
Β.-Καταστατικό του Συλλόγου αν έχει τροποποιηθεί
Γ.-Πρακτικό εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου των τελευταίων Αρχαιρεσιών..........



Δ.-Πρακτικό Συγκρότησης σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου των τελευταίων Αρχαιρεσιών
        Προκειμένου να ενημερωθεί από το Νομικό μας Πρόσωπο το Μητρώο των Συλλόγων.
      -Όσοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι έχουν προσκομίσει το Καταστατικό Συλλόγου δεν απαιτείται.
       Επιπλέον, θα πρέπει να υποβληθεί προς το Νομικό μας Πρόσωπο αίτημα οικονομικής ενίσχυσης για την Συνδιοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
...............................


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 2
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 20.00 καλούνται οι Χοροδιδάσκαλοι και οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν χορευτικά τμήματα να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της έδρας του Δήμου στον Αστακό για να μιλήσουμε για την καλύτερη διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης των χορευτικών τμημάτων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στον Αστακό.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



15 σχόλια:

  1. Ελπίζουμε να σταματήσει κάποια στιγμή το κατάπτυστο φαινόμενο να επιχορηγεί ο Δήμος τους συλλόγους. Οι σύλλογοι ας βρουν έσοδα από τις εκδηλώσεις τους (να είναι δλδ κερδοφόρες), χορηγίες ιδιωτών, εισφορές μελών, φίλων κλπ. Δεν είναι ηθικό τα χρήματα των δημοτών να σκορπούνται τόσο ανεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΤΆΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά σου λέει οτι Δήμος δεν επιχορηγεί το νομικό και την κοινωφελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exoyme xortasei apo xorous kai glentia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 3:08 ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννης Καρναβάς2 Ιουλίου 2018 στις 8:39 μ.μ.

    Οταν οι ενέργειες αυτές των συλλόγων , έχουν να προσφέρουν πολιτισμο και να αναδείξουν τη κοινωνική διαχρονικη δυναμική σε τοπικό επίπεδο,,ναι, ο Δήμος _ πάντα με σύνεση _ οφείλει να είναι αρωγός, και στο μέτρο του δυνατού αν ενισχύει οικονομικά και όχι μόνο...!!! Αλλωστε και μόνο απ την μειδοτική προσφορά ενός μετρίου έργου στην Δημοτική Περιφέρεια , ειναι εφικτό η εξοικονόμηση των συνήθων πόρων που αβαντάρει ο Δήμος τις Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ....Μην απαξιώνεται τα πάντα..στο βωμο της ...αντίδρασης !!! Οσο για τον φίλο 2 Ιουλίου 2018 - 3:08 μ.μ. θα του συνιστούσα να κάνει παρέμβαση στα κράτη των Λαων , να καταργήσουν τα υπουργεία Πολιτισμού τους, και να αφεθούν στο μπουρινι του απροστάτευτου πολιτισμικού αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλοι μου γιατι τετοια χολη τα χορευτικα του τοπου σας θα χορεψουν ενα παταρι θα κανει ο δημος αιντε και ενα φαγητο. Αλλου ειναι η σπαταλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΡΕΣ, [ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΝΠΠΔ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΗΡΙΑ .]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ΑΝΑΣΤΑΣΗ σοβαρή τεκμηριωμένη επιχειρήματα λόγια από σκεπτόμενος πολίτες Τρεμε αυτό διοικητικό κατεστημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα σας πειράζουν. Κάνει ο Δήμος εκδηλώσεις γιατί κάνει,δεν κάνει ο Δήμος εκδηλώσεις γιατί δεν κάνει. Αλλά αν είσασταν εκεί σε κανένα τραπέζι τζάμπα δεν θα μιλάγατε. Ζήλια ζήλια και τίποτα άλλο.Α ρε καημένο ξηρόμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα χορευτικά της κονόμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.53πμ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για χορούς κ πανηγύρια έχει χρηματα ή δημοτική αρχή.... Να κάνει κανένα έργο στο τόπο δεν έχει... Ξυπνάτε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1828.ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΠΟΣΕΣ ΠΛΑΖ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ,ΠΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΠΟΣΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΛΠ Η ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΟΥΤΕ 1 ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανώς οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν πιο σωστή και συνολική γνώμη. Ως απλή επισκέπτρια στο Ξηρόμερο, να επισημάνω, όμως, ότι οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, σίγουρα κοστίζουν κάποια λεφτά στο Δήμο, αλλά τραβάνε και κόσμο, ο οποίος δεν έρχεται εννοείται μόνο για τις εκδηλώσεις, κάθεται περισσότερο, ζωντανεύει ο τόπος, και, εννοείται, αυξάνονται και τα έσοδα των μαγαζιών.
    Επίσης, υπάρχουν εκδηλώσεις που δεν χρειάζονται παρά ελάχιστα χρήματα ή αυτοχρηματοδοτούνται: π.χ. οι εκδρομές, ή τα παραδοσιακά παιχνίδια που είχε πέρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο