Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Λαφαζάνης: Ήμασταν έτοιμοι να τυπώσουμε δραχμές το 2015

Έτοιμη να τυπώσει δραχμές ήταν η κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα του 2015 , όπως αποκάλυψε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Προφανώς στην Ελλάδα θα τις τυπώναμε (σ.σ. τις νέες δραχμές), θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αποθεματικά για να υπάρξει αντίκρισμα».

Σχολιάζοντας  όσα ακολούθησαν το δημοψήφισμα ο κ. Λαφαζάνης τόνισε: «Ήταν μια εθνική τραγωδία και ένα πολύ μεγάλο πραξικόπημα που έκτοτε είναι οιονεί πραξικόπημα. Ό,τι γίνεται από εκεί και πέρα με την καταπάτηση της λαϊκής βούλησης δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα. Όσα συντελούνται έκτοτε είναι αντισυνταγματικά και παράνομα».
Ο ίδιος χαρακτήρισε αρχιτέκτονες του πραξικοπήματος τον Αλέξη Τσίπρα και τον «δήθεν Καραμανλικό» Προκόπη Παυλόπουλο «που ραδιούργησε και συνωμότησε  ώστε να καταπνίξει τη λαϊκή βούληση».
«Και οι δύο θα πρέπει να γραφτούν με μαύρα γράμματα στη νεότερη ιστορία της χώρα ως κυνικοί πραξικοπηματίες» συμπλήρωσε και τόνισε ότι «θα καθίσουν κάποια στιγμή στο σκαμνί οι υπεύθυνοι για να λογοδοτήσουν».
 https://www.aftodioikisi.gr/

6 σχόλια:

  1. ηταν η τελευταιαν ελπιδα να σωθει η χωρα τοτε ... δυστιχως ομως, οπως η ιστορια μασ διδαξε και ιδικα μας διδασκει , ολοι ειναι ιδιοι ,.ο ενας εκλεγε τοτε μην δει τα σουπερμαρκετ αδεια ο αλλος μην δει τισ φαρμακοαιτεριες να κλεινουν και παει λεγωντας . το αποτελεσμα ενα και το αυτο . εμεις τελειωσαμε .θα ειχαμε ανακαμψει τωρα ... τι δεν καταλαβαινετε ?? αυτο που ζουμε τωρα ειναι απο το 70 στα σκαρια .. και σε λιγο θα ερθει και αλλος ενας που θα μας σωσει ξανα .. καλα να παθουμε εμεις εχουμε την ευθηνη εμεις ψηφίζουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εις το πυρ το εξώτερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δραχμουλα και πάλι δραχμουλα. Αν ξεκινούσε πάλι η παραγωγή στη χώρα μας δεν είχαμε κανεναν ανάγκη. Τι δεν καταλαβαίνετε? Το σχέδιο είναι από παλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.04 Εχεις καταθεσεις στο εξωτερικο γιαυτο ετριβες τα χερια σου να γινει αυτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αν εκοβαν τις επιδοτησεις θα ειχαμε καλυτερη παραγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο