Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: 18% συμφωνούν με Μπαρμπαρούση να επέμβει ο στρατός

   Οι ακραίες εως φασιστικές απόψεις φαίνεται οτι έχουν ακροατήριο, ευτυχώς μειοψηφικό.
        Στη δημοσκόπηση της Καπα Research για το Εθνος της Κυριακής, το 18% εμφανίζεται να συμφωνεί με την άποψη που είχε εκφράσει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στη Βουλή, δηλαδή να παρέμβει ο στρατός και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμυνας. Το 72% διαφωνεί με αυτή την άποψη.
          Επίσης το 45% συμφωνεί με την άποψη ότι όσοι είναι υπέρ της συμφωνίας για το ονοματολογικό είναι προδότες, ενώ το 48% διαφωνεί.

https://thecaller.gr
https://www.agriniopress.gr/

13 σχόλια:

  1. οι Έλληνες ανεγκέφαλοι είναι περισσότεροι από 18% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ YES SER, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ. ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΚΤΟΝΤΑΣ Παιδία ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40 ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΣΚΟΤΟΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΙΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Κιμ να είστε σίγουροι ότι είναι με τον Μπαρμπαρούση και το 18 % είναι πολύ ελάχιστο. Κατεβείτε στους δρόμους που γίνονται τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας να μάθετε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 70 χρονια το ελεγαν Μακεδονια
    εμεις τωρα ξυπνήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν απλά ένα τεχνικό όνομα ομοσπονδίας σε μία κομμουνιστική χώρα τη Γιουγκοσλαβία. Μπολσεβίκικη και γκαγκεμπίστικη πολιτική ενάντια στην Ελλάδα του ΝΑΤΟ. Τεχνικό εφεύρημα των Σοβιετικών για αναταραχές και έλεγχο στα Βαλκάνια. Στον εμφύλιο Είχαμε και αγώνες Ελασιτών και σλαυοκατσαπλιάδων ενάντια στον νόμιμο Ελληνικό τακτικό στρατό, τότες που έκαναν συμφωνίες μεταξύ τους για ανεξάρτητη από τη Ελλάδα Μακεδονία με διαταγές της μαμάς σοβιετικής ένωσης και αλληλοκατηγορούνταν για προδοσίες με πρώτο το ζαχαριάδη. Από τότες η αριστερά πήρε και άλλες θέσεις πιό Εθνικές και κάπως κατάλαβε τα ιστορικά της λάθη. Σήμερα τους δώσαμε αυτό που ήθελαν τότες!!!!! Πικρή αλήθεια για την αριστερά. Όμως και σήμερα έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και οι ΗΠΑ παίζουν το ρόλο της ΕΣΣΔ λόγω Ε.Ε και γεω-οικονομικών συμφερόντων και άλλων επιδιώξεων σε σχέση με Τουρκία Ρωσία Μ. Ανατολή και αγωγούς. Μπάχαλο εις βάρος του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κυβερνήσεις της Ελλαδας δέν μπορουσιυν να κανουν τίποτα, τότε και μετά γι' αυτο θέμα ?

      Διαγραφή
    2. Η Μακεδονία χωριστηκε το 1913 με την συνθήκη του Βουκουρεστίου. Μετά από αιματηρο πολεμο. Με βαση αυτη την συνθηκη η Μακεδονία δεν είναι μια και δεν ειναι μονο ελληνική. Εκτός αν θεωρεις ότι πρεπει να εισβαλουμε στα Σκόπια και την Βουλγαρία για να προσαρτήσουμε το υπολοιπο κομμάτι.
      Ως γνωστόν την δεκαετία του 1950 που ο Τίτο ηρθε στην Ελλαδα εθεσε ανοιχτά θέμα μακεδονικής μειονότητας. Η εθνοσωτηρια κυβέρνηση εκανε πως δεν άκουσε. Διότι ο Τίτο ήταν εκτος του Σοβιετικού μπλοκ και ως γνωστόν ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος.
      Σλαβοκατσαπλια θα θεωρείς και τον Κωτα, γνωστό μακεδονομάχο που δεν μιλουσε Ελληνικά. Πεθαινωντας όμως φωναξε "Ζητώ η Ελλάς" στα σλαβικά. Βέβαια γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί μια τοπική διαλεκτο είναι κατσαπλιας, μόνο εσύ μπορείς να το εξηγησεις. Όμοια θα θεωρεις κατσαπλιαδες τους Αρβανιτες, του Βλάχους και άλλους.


      Διαγραφή
  6. Αναθεμα και ειναι ενας που πραγματικα τον νοιαζει το πως θα λεγονται τα σκοπια. Το προβλημα ειναι ενα για οσους δηθεν αντιστεκονται οτι κυβερναει ο τσιπρας. Νδ πασοκ μεχρι χθες μακεδονια σκετο. Τωρα γινανε μεγα αλεξανδροι. Ας εδεινε μισθο σε οσους αντιστενονται 5000 ευρω το μηνα τοτε ο δηθεν πατριωτισμος θα πηγαινε περιπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
      γιατι πανε και ψωνιζουν στα σκοπια.
      να ψωνιζουν με τα λεφτα τους στα Ελληνικα καταστηματα

      Διαγραφή
  7. Πρώτον. Από τη δεκαετία του 30 υπήρχε θέμα Μακεδονίας από τους μπολσεβίκους στη ΕΣΣΔ και όχι από το 1913. Η Ελλάδα δεν καταλάμβανε εδάφη το 12-13. Απελευθέρωνε. Οι Βούλγαροι ή οι Σέρβοι(Σλαύοι) όταν κινήθηκαν προς Νότο καταλάμβαναν εδάφη της μία και μοναδικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που είναι Ελληνική χιλιάδες χρόνια. Εκεί είναι η διαφορά. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ το λενε σημερα ΜΠΙΤΟΛΑ. Ηταν Ελληνικό. Δεν πρόλαβε ο Κωνσταντίνος να το απελευθερωσει γιατι πηρε εντολη απο Βενιζελο ( και καλα εκανε ) να παει προς Θεσσαλονικη μετα τη μαχη Γιαννιτσων με Τούρκους, γιατι οι Βουλγαροι οδευαν προς τα εκει. Οι σλάυοι ήρθαν απο τη Κασπία στα 1600 όπως και οι Αλβανοί που έμειναν πάνω από Σκούμπη ποταμό.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το νλενε και οι ίδιοι. Κάτω από Σκούμπη ποταμο στην Αλβανία είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,,,, αρχαία Ελληνικά φύλλα. Διαβάζουμε ιστορία.Πολλοί Έλληνες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ όπως ο Κώτας ομιλούσαν την σλαύικη διάλεκτο αλλά ήταν Έλληνες πατριώτες όπως και άλλοι σήμερα που συνεχίζουν απο παπού προς παπού να μιλάνε.Είναι Έλληνες όμως, δεν είναι Σλαύοι. Όλοι αυτοί μαζί με Παύλο Μελά, Γερμανό Καραβαγγέλη κλπ έκαναν αντάρτικο ενάντια στους Οθωμανούς κατακτητές της απο χιλιάδων ετών Μακεδονίας μας καθώς και στους άποικους στη Μακεδονία Σλάους και Βούλγαρους κομιτατζήδες. Οι δε σλαυοκατσαπλιάδες του 46-49 είναι αυτοί που μπαινόβγαιναν στην Ελλάδα μετά από συμφωνίες ΕΛΑΣ- ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΕΣΣΔ όπως και αντίστροφα προς Γιουγκοσλαβία οι Ελασίτες ...πχ στο Μπούλκες κλπ. Διαβάζουμε ιστορία και την ξέρουμε όπως είναι όχι όπως η φυλλάδα... Παρακατω βλέπουμε τους κοινους αγωνες ΣΛΑΥΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΙΤΩΝ.... όπως έγραψα και δεν εκανα λαθος αλλα και την ιστορια μεσα απο την ιδια τη φυλλαδα!!!! Τίποτα άλλο!!!! https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3630694

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Σλάβοι ήρθαν κοντά στο 600μ.χ. Εσύ λες ότι οι Σλάβοφωνοι δεν ειναι Έλληνες. Εγώ σου λέω ότι είναι ότι θέλουν. Όπως και οι Ελληνόφωνοι. Επίσης, η σύνδεση της τοπικής διαλεκτου με την Αρχαία Μακεδονία έγινε από την Ελληνική διανόηση την περιοδο μετά την Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, το 1880. Όταν οι Βούλγαροι απόκτησαν μακεδονικα εδάφη.

      Επίσης οι Σλαβοι λένε ότι δεν εχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία. Με την τωρινή έχουν οσο και οι Ελληνες Μακεδονες.

      Όσο για τους ΕΛΑΣιτες και τον εμφύλιο, ειλικρινά, είσαι βαθειά νυχτωμενος.

      Τέλος και το Αρχοντοχώρι, παλιά λεγοταν Ζαβτσα. Τι σημαίνει; Ότι δεν ειναι ελληνικο χωριό; Τα τοπονυμια δημιουργήθηκαν σε βάθος αιώνων. Πολύ πριν το 1900 που εμφανίστηκαν τα έθνη.

      Διαγραφή
  8. ...και ένα τελευταίο έτσι για την ιστορία. Μακάρι να βρεθεί ένα γραφείο μια ομ μια κοβ κλπ που έχει αναρτηθει εικονα η πορτραίτο Ελληνα Ήρωα Μακεδονομάχου. Αν βέβαια μιλάμε για Τσε , καστρο, λενιν, βελουχιωτη και ισως κιμ αλλάζει το πραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δεκαοκτω τα εκατω ειναι τσιπρεικο.αν βγουν τα καναλια στους δρομους καιρωτισουν αν ειναι σοστω θαπαι εκατονπενιντα τεκατω.αλλα δεντους σιμφερη η αλειθια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο