Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία ο Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας - Κοντά στους μαθητές ο Δημήτρης Χαντάκιας του Παναιτωλικού! (ΦΩΤΟ)







Μπράβο στους πιτσιρικάδες. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13.6.2018, ο Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας, στο πλαίσιο της διάδοσης του μαθητικού αθλητισμού που οργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου........


        Η ομάδα της ΣΤ' τάξης έπαιξε στον τελικό με την Ε΄τάξη και κέρδισε με 3-1 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. 
           Οι μαθητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χαντάκια, κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και να βρεθούν τόσο κοντά, να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν, παίρνοντας έτσι μια πραγματική γεύση για το πως είναι να βρίσκεσαι κοντά στους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε επαγγελματικές ομάδες.

       Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κατουνας με ανακοίνωση του τονίζει:  "Ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ πέμπτης και έκτης ταξης πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, με διαιτητή τον Κατουνιώτη κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού, Δημήτρη Χαντάκια!!!! Ένα παιδί εξαιρετικού ήθους και ευγένειας. Δημήτρη, σε ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη ανάμνηση που δημιούργησες στα παιδιά μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια επαγγελματικά και προσωπικά".

            Σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στους δασκάλους και στα παιδιά για την επιτυχία τους....














































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο