Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Πόρτα – πόρτα οι έρευνες για τον Μπαρμπαρούση – Η Εφημερίδα "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

          Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανεξάρτητου πλέον Αιτωλοακαρνάνα Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
            Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί, ένστολοι και με πολιτικά, έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν οχήματα, προκειμένου να φτάσουν σε οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον Βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr στις αναζητήσεις συμμετέχουν αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας καθώς και Αχαΐας και φυσικά της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία εξάλλου έχει και τον επιχειρησιακό συντονισμό............


      Οι αστυνομικοί αναζητούν τον Βουλευτή σπιθαμή προς σπιθαμή στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου, ενώ πραγματοποιούν έρευνες ακόμη και σε στάνες, «χτενίζοντας» και τις δασικές περιοχές.
       Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Βουλευτή έχει ασκηθεί δίωξη για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας μετά την πρωτοφανή παρέμβασή του στη Βουλή όταν ζήτησε από τον στρατό να πραγματοποιήσει πραξικόπημα και να συλλάβει τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες της χώρας.
        Το αυτόφωρο στην περίπτωση του συγκεκριμένου αδικήματος είναι διαρκές και θα εκτελεστεί οποιαδήποτε στιγμή εντοπιστεί ή παραδοθεί στις Αρχές, ενώ έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και για τη συμπεριφορά που επέδειξε την Παρασκευή το απόγευμα, όταν με επικίνδυνο τρόπο και κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα και να τραυματίσει τους αστυνομικούς, ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αθηνών – Πατρών και την Ιόνια Οδό.
Οι Αρχές πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να έχει απομακρυνθεί από την περιοχή, αν βέβαια βρέθηκε σε αυτή…
Δείτε φωτογραφίες από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου, χωριό του Βουλευτή, όπου βρέθηκε το sinidisi.gr
Mpampinh elas (3)
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο