Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η Φωτίου, τα πολλαπλά «αυτογκόλ» και το επίδομα παιδιού που ακόμα περιμένουμε

Άλλο ένα «μαργαριτάρι» πρόσθεσε στην συλλογή της η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.


Λίγη ώρα πρίν και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων του Kontra η υπουργός τόνισε ότι η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού (Α21)… άνοιξε και μάλιστα κάλεσε τους δικαιούχους να υποβάλλουν αίτηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και να μην προλάβουν τις προθεσμίες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τις δόσεις του οικογενειακού επιδόματος στην επόμενη φάση του προγράμματος.
Προφανώς για μία ακόμα φορά η υπουργός υπέπεσε σε φάουλ καθώς η πλατφόρμα είναι ανενεργή (τι και αν είχε ανακοινωθεί ότι θα ανοίξει πριν …5 ώρες;). Το «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι καλεί τους δικαιούχους να τρέξουν να κάνουν αίτηση. Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε εδώ στα Dikaiologitika News με απορίες χρηστών για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα. Το απόλυτο χάος δηλαδή.
Τα πολλαπλά αυτογκόλ της κυρίας Φωτίου εκθέτουν την ίδια, βάζουν σε κίνδυνο την όποια κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, και τέλος εξαγριώνουν συνανθρώπους μας που περιμένουν την πληρωμή επιδομάτων για να ψωνίσουν τα απαραίτητα.
Μάλιστα δεν έχει περάσει μία βδομάδα από όταν ζήτησε συγγνώμη για το «μπάχαλο» που δημιουργήθηκε με την πληρωμή του ΚΕΑ.
 https://www.dikaiologitika.gr

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο