Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Συνάντηση στην Αθήνα με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ετεροδημοτών για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο : 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com 
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου
Προσκαλεί

 την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ (Αθήνα, Πατησίων 5, 4ος όροφος) τους Πολιτιστικούς συλλόγους ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νίας σε συνάντηση/συζήτηση με σκοπό την διοργάνωση κοινών δράσεων για την πραγματοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου το Καλοκαίρι 2018.
         Η παρουσία όλων  των συλλόγων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να εκφράσετε την άποψή σας, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου
Αστακός, 13/6/2018

Ο Πρόεδρος
Γεωργούλας Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΤΑΚΟΣ -ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΠΕΡΝΑΝΕ 200 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΨΑΡΙΑ ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ,ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΦΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο